Επισκέπτης
γαμω τ'αφεντικα μου γαμωωωωωωωωωωωωωω
Τι έπαθες ρε παπάρα??
γαμω τ'αφεντικα μου γαμωωωωωωωωωωωωωω
γαμω τη μανα τους, θα τους καψω ζωντανους, δεν την παλευω αλλοΤι έπαθες ρε παπάρα??
Νάτσε,στείλε και στον Πετραν κανα δυο γραμμούλες...γαμω τη μανα τους, θα τους καψω ζωντανους, δεν την παλευω αλλο
γαμω τη μανα τους, θα τους καψω ζωντανους, δεν την παλευω αλλο
ειπωθηκαν διαφορες μαλακιες ρε και ακουσαν τα γαμωσταυρίδια τους. Αναμένονται εξελίξειςΘα πεις ή θα μας σκάσεις??
τι επαθες μωρη;αν δεν λες καποια πράγματα όταν πρέπει, μαζεύνται και όταν γίνει η έκρηξη γαμιέται ο δίας
αν δεν λες καποια πράγματα όταν πρέπει, μαζεύνται και όταν γίνει η έκρηξη γαμιέται ο δίας
τον τιμώρησα εγώ αγάπη. Του φυγαν τα εικονίσματα από το σπίτιτι επαθες μωρη;
ποιος σε πειραξε να τον τιμωρησω;
μπι κουλ ζεστη εχει
καλημερα στρακια
Του φυγαν τα εικονίσματα από το σπίτι
αααααααααχαχαχαχαχααααααααααααααααααααΤης πεθεράς μου να δεις που τα'στειλα εγώ πριν από λίγο..
τον τιμώρησα εγώ αγάπη. Του φυγαν τα εικονίσματα από το σπίτι
καλημέραααααααααααααααααααα
σκληρα αγοριαΤης πεθεράς μου να δεις που τα'στειλα εγώ πριν από λίγο..
κατέβασε υγρά η τρυπούλα σου?σκληρα αγορια
γρρρρρρρρρρ
αααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα
σα δε ντρεπεσαι ρε
αχαχαχαχααααααααααααΤόσο καιρό λέμε με την κυρά να της αφήσουμε τα παιδιά ένα Σ/Κ,να καβαλήσουμε το μοτοσακό για διήμερο.
Τη μία Κυριακή έχει να πάει εκκλησία,την άλλη μνημόσυνο,βρέθηκε το ελεύθερο Σ/Κ.
Τσαμπουνάει σήμερα ότι θα πάει στο κωλοχώρι τους που έχει εγκεταληφθεί εδώ και 40 χρόνια και μαζεύονται κάθε χρόνο της Αγιασωτήρας που και καλά πανηγυρίζει το χωριό (το πιο??) (γαμώ την Αρκαδία σας γκάμπαααααααααααα) για να καθαρίσουν την εκκλησία.
Βάλε τώρα με το νου σου τι άκουσε η εκκλησία,το χωριό της κι όλοι οι Σωτήρηδες μαζί..
μια χαρά βλέπω είμαστε όλοι αχαχαχαχαχαχααααΓαμιεται το μουνοπανο που εφευρε την Πριγκηπισσα Λιλλιφυ
΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄ την Χελοου Κιττυ
τις Wings girls, τις Totally Spies και τους Μιλλυ Βανιλι και,και,και,και....
και ξεμυαλιζουν τις μικρες,και αυτες πηδανε εμας
την κοινωνια μου μεσα
Τόσο καιρό λέμε με την κυρά να της αφήσουμε τα παιδιά ένα Σ/Κ,να καβαλήσουμε το μοτοσακό για διήμερο.
Τη μία Κυριακή έχει να πάει εκκλησία,την άλλη μνημόσυνο,βρέθηκε το ελεύθερο Σ/Κ.
Τσαμπουνάει σήμερα ότι θα πάει στο κωλοχώρι τους που έχει εγκεταληφθεί εδώ και 40 χρόνια και μαζεύονται κάθε χρόνο της Αγιασωτήρας που και καλά πανηγυρίζει το χωριό (το πιο??) (γαμώ την Αρκαδία σας γκάμπαααααααααααα) για να καθαρίσουν την εκκλησία.
Βάλε τώρα με το νου σου τι άκουσε η εκκλησία,το χωριό της κι όλοι οι Σωτήρηδες μαζί..
Πες και κανα όχι ρε παπάρα...Γαμιεται το μουνοπανο που εφευρε την Πριγκηπισσα Λιλλιφυ
΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄ την Χελοου Κιττυ
τις Wings girls, τις Totally Spies και τους Μιλλυ Βανιλι και,και,και,και....
και ξεμυαλιζουν τις μικρες,και αυτες πηδανε εμας
την κοινωνια μου μεσα
Ω ρε πούστη νίλα...Τόσο καιρό λέμε με την κυρά να της αφήσουμε τα παιδιά ένα Σ/Κ,να καβαλήσουμε το μοτοσακό για διήμερο.