Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε ουστ απο δω,βριζουμε κιολας?Σβησε εσυ τις ερωτησεις σου πρωτα και μην μου ξανακανεις μαθημα αν θες να σβησω ποστ μου.
ρε φιλε εισαι ακυρος....
αντε τελιωνε.....και κανε αυτο που σου λεει
εκανες ενα αστοχο και ηλιθιοδεστατο ποστ
αντε.....

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλακιες απλα θα ζοριστεις πιο πολυ στην αρχη
ασε που εισαι πιο ετοιμος απο ολους απο τον ιουνιο προετοιμασια αρχισες
το μονο που θα επρεπε να σε ανυσηχει ειναι αυτο θεωρω ...
μην ξεφουσκωσεις εκει που δεν πρεπει
στα ευκολα δηλαδη
συμφωνω με τη γνωμη του οπαδου της μικρης ομαδος της πολης  :sunglasses:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• xtapodi.png
    xtapodi.png
    184,4 KB · Εμφανίσεις: 25

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σφαχτείτε λίγο ακόμα

όπου φτωχός και η μοίρα του....

ΥΓ αυτόν τον τερματοφύλακα απο την Γ'Ισπανίας ποιος τον κατέβασε στο λιμάνι???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Nacho-Agnius συνελθετε ΤΩΡΑ εχετε μπλεχτει σε μια στειρα αντιπαραθεση που οσο συνεχιζεται τοσο πιο πολυπλοκα γινονται τα πραγματα, κανενας δεν εθιξε κανεναν οσο διαβαζω εδω και 15 σελιδες, το γαμησατε και ψοφησε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ........

Και τσουουουουπ χαιρεται και πεταγεται η σφηνοπουτσα, που δε μας ειπε οτι ΕΠΕΦΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΥΡΟ4ΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΟΤΕΣ για χαρη του θερμοσιφωνα.....  :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ευτυχως σβηστηκαν τα μυνηματα,πραγματι αστοχα,συνεχιζουμε.Πετυχα λαβρακι στο Μεξικο και αν ολα παν καλα αυριο θα εχω αμεση ενημερωση μεσα απο την διοικηση της ομαδας τους,ουτε δημοσιογραφος να ημουν ρε πουστη μου.Για να καταλαβουν ορισμενοι πως ο,τι λεμε δεν εχει ιχνος προκαταληψης αλλα καπου βασιζομαστε για να πουμε 2-3 πραγματα.Θα μπορουσα να μην εχω αναφερει καν το μυνημα απο φιλο της Πουεμπλα και να συνεχισω να κραζω και να πανηγυριζα αν δικαιωνομουν,ομως θελω να ειμαι αντικειμενικος στις κρισεις μου.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Δηλώσεις για την κλήρωση του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ. «Σίγουρα το πρόγραμμα της κλήρωσης για τις 7 πρώτες αγωνιστικές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολο. Ωστόσο προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια, αλλά για εμάς η προετοιμασία έχει ακριβώς τον ρόλο του να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν από το πρόγραμμα των αγώνων πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται με την ιδιοσυγκρασία του νικητή. Κι εμείς αυτό θέλουμε από τους παίκτες μας. Μπαίνοντας στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος να παίζουν για την κατάκτηση της νίκης. Δουλειά μας είναι να είναι έτοιμη η ομάδα στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων και ανεξάρτητα από την σειρά των αγώνων να προσπαθεί και να παλεύει πάντα για τη νίκη», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Και τσουουουουπ χαιρεται και πεταγεται η σφηνοπουτσα, που δε μας ειπε οτι ΕΠΕΦΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΥΡΟ4ΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΟΤΕΣ για χαρη του θερμοσιφωνα.....  :2funny: :2funny: :2funny:
πρωτη φορα θα ηταν?
και λες να χρειαζονται αφορμη?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι. Το γαμήσατε και ψόφησε. Για να συγκεντρωθούμε λίγο

Stories