Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Ρε αφηστε τα παιδια να εκφραστουν

Σεβασμος στην διαφορετικοτητα λεμε

εμενα γιατι ειναι Αρειανη η κορη μου

στο πηγαδι κατουρησα να μου κουναει τα κασκολια στα μουτρα το τσογλανακι;

αφηστε τα παιδια ελευθερα να διαμορφωσουν προσωπικοτητα

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα
ας γίνει το παιδί ότι θέλει δεν αντιλέγω.

[size=5pt]αν δω κανενα ασπρομαυρο κασκολ στο σπιτι, θα μας δείτε στις ειδήσεις[/size]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ευτυχώς, η δικιά μου η μεγάλη (4...αααχαχαχα) είναι γαλουχημένη σωστά.
Ήδη τραγουδάει το "Σύλλογος Μεγάλος Δεν Υπάρχει Άλλος"

ααχχαχαχαχα

Κοιτα σε καθε πουτσα της πουτανας της ζωης,πρεπει να ψαχνουμε να βρισκουμε το θετικο

Ολο στο βαζελοθρεντ θα εμπαινα;

Ενω τωρα,χαρην της μικρης,λεω και καμμια καλημερα και παραπερα,σε κανα αλλο θρεντ

Θα ημουν μονοχνωτος,ολο βαζελα,βαζελα,βαζελα

Πολυπολιτισμικοτητα λεμε,οπως πολυμετοχικοτητα

μπουαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Επισκέπτης
 Και ο τριτος της παρεας

Καλοριζικο νατσε
 παει και βουνο λεμε το εργαλειο
 και εχει πολλα εκει γυρω σου λεμε
παμε και κανα Πλανητερο ειτε για πεστροφες ειτε για κανα ντοπιο

εχουμε να κανουμε δρομους λεμε,υγεια να εχουμε
 και θα ποσταρουμε φωτο να καβρωνουμε τον Πετραν ,μετα

χαχαχχαχαχα

Το χαλάσανε το πλανητέρο οι μαλάκες.
Πριν 2-3 χρόνια ήταν γαμώ τις καταστάσεις,τώρα το'χουν στριμώξει,έχουν λιγοστέψει τα κλουβιά.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το χαλάσανε το πλανητέρο οι μαλάκες.
Πριν 2-3 χρόνια ήταν γαμώ τις καταστάσεις,τώρα το'χουν στριμώξει,έχουν λιγοστέψει τα κλουβιά.
άντε μαλάκα τώρα που ψάχνομαι να ερθω προς τα κάτω, θα με πηγαινεις βόλτες

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
λοιπον
ειδηση εκ των εσω
η απιστευτη παικταρα λουις γκαρσια
μαλλον κλεινει στον θεο
γιατι μας χρωσταει η σαντατερ κατι λεφτα
απο κεινη την πουστρα,τον πουστρκωλο τον μοδιστρο
τον θυμαστε;
ελα αγορι μου και θα τα γαμησουμε ολα
μπερετες μερετες κτλ

Συνημμένα

• luis garcia bio.JPG
    luis garcia bio.JPG
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 12

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πολλά Ισπανικά αθλητικα sites λένε πως ο Λούις Γκαρσία είναι ήδη με το ένα πόδι στην Ελλάδα & τον ΆΡΗ , αν και η πρόταση θα κατατεθεί αύριο στη Σανταντέρ . Παράλληλα κάποια αναφέρουν πως είναι κακό νέο για Αντού λόγω ότι παίζει ακριβώς τις ίδιες θέσεις ! Τέλος ο Άρης περιμένη την οριστική απάντηση της Φούλαμ για Τζόνσον που κατά 99% θα είναι αρνητική , πριν υπογράψει ο Τσέζαρεκ . Σχετικά με Ζαλαγιέτα η περίπτωση είναι απο δύσκολη έως απίθανη .

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Οριόλ Λοθάνο αποτελεί κι επίσημα την 5η μεταγραφική κίνηση του Άρη, μετά τους Λαζαρίδη, Βελλίδη, Μενδρινό και Τσεσνάουσκις. Η μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Oriol Lozano Farran για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 23-05-1981 στην πόλη Sudanell της Ισπανίας. Έχει ύψος 1.83 και είναι 77 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την UE Lleida το 1998, όπου ως το 2001 είχε 39 συμμετοχές. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην CD Onda όπου έπαιξε σε 30 αγώνες. Από τον Ιανουάριο του 2004 βρίσκεται στην Racing Santander με την οποία έχει συνολικά 140 συμμετοχές, από τις οποίες οι 124 τα τελευταία 5 χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Την τελευταία του σεζόν στην Ρασίνγκ σκόραρε και ένα γκολ . Είναι διεθνής με την U-21 της Ισπανίας.

Πλήρες όνομα: Oriol Lozano Farran
Ημερομηνία γέννησης: 23/05/1981
Ύψος: 1,83m
Βάρος: 70kg
Θέση: Αμυντικός
Χώρα: Ισπανία

«Χαρούμενος για την επιλογή μου»

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο σημειώνοντας: «Είμαι χαρούμενος που ολοκλήρωσα την μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι το κοινό μας είναι πολύ φανατικό και στηρίζει την ομάδα με κάθε τρόπο. Σίγουρα για μένα είναι σημαντικό ότι βρίσκονται αρκετοί συμπατριώτες μου στην ομάδα και παράλληλα προπονητής είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom