Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα κοριτσια αχαιδευτα απο τον ανεμο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα τσιούπρες???? :boobies:

Νευράκια νευράκια??? :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν ημουν ο Κουπερ παντως θα εφευγα με τα χιλια.Οχι θα κατσω να προπονω τον Μενδρινο και να μαθαινω το αθλημα στον Καζναφερη...Αν θυμαμαι καλα ζουσαμε με την ελπιδα την φετεινη ομαδα να την δημιουργησει απο το μηδεν ο Εκτωρας με τις επιλογες του...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
όχι ρε γαμώ το ξεσταύρι μου, γιατι το λες αυτό?
Μαλακία μου...
Καλημέρα αλάνι..

Ζμπούτσαμ'
Παιχτάρα...

Αν ημουν ο Κουπερ παντως θα εφευγα με τα χιλια.Οχι θα κατσω να προπονω τον Μενδρινο και να μαθαινω το αθλημα στον Καζναφερη...Αν θυμαμαι καλα ζουσαμε με την ελπιδα την φετεινη ομαδα να την δημιουργησει απο το μηδεν ο Εκτωρας με τις επιλογες του...
Λίγα με τον Καζναφέρη για θα φάμε τα μουστάκια μας... :s&m_1:

Το παλικάρι είχε να παίξει 2 χρόνια μπάλλα,πήγε να του την κόψει δηλαδή ο πνίχτης αλλά και ο Ογιος που έφερε κάτι απίστευτα τυπάκια στη θέση του...

Επί Αλενατόρε αναγεννήθηκε και αν τον πάρει ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και τον δουλέψει όπως πρέπει θα τρίβετε τα μάτια σας!!!
Τώρα αν φύγει ο Εκτορ τι να πω,ΠΑΣΟ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ασε,και επι Αναστο τον παγκο γυαλιζε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ασε,και επι Αναστο τον παγκο γυαλιζε...
Νομίζεις,απλά είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης λόγω απραξίας,γι'αυτό και σε πολλά ματς ενώ ήταν από τους κορυφαίους στο 65' γινόταν αλλαγή...

Μακάρι να μείνει στον ΠΑΣ,σου το ξαναλέω όμως ότι αν τον πάρετε και μείνει ο Κούπερ θα με θυμηθείς...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ταυρε ορανιε για κατακτηση!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γενικα προβλεπω αλλη μια μαυρη χρονια αν γεμισουμε μετριοτητες και περιμενουμε απο εναν "μαγο" να τις μεταμορφωσει σε παικταραδες...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ταυρε ορανιε για κατακτηση!
Μπαααα...

Εγώ ξέρω ότι οταν διοργανώνεται Μουντιαλ εκτός Ευρώπης το σηκώνει συνήθως Λατινοαμερικάνικη ομάδα(Βραζιλία...)

Τετράδα μπορεί να φτάσουν ο Ολλανδοί,αλλά ως εκεί...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Γενικα προβλεπω αλλη μια μαυρη χρονια αν γεμισουμε μετριοτητες και περιμενουμε απο εναν "μαγο" να τις μεταμορφωσει σε παικταραδες...
Εγώ άναφέρομαι μόνο στον Καζναφέρη,για τους λοιπούς πάω πάσο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπαααα...

Εγώ ξέρω ότι οταν διοργανώνεται Μουντιαλ εκτός Ευρώπης το σηκώνει συνήθως Λατινοαμερικάνικη ομάδα(Βραζιλία...)

Τετράδα μπορεί να φτάσουν ο Ολλανδοί,αλλά ως εκεί...
που να παει η βραζιλια με μελο-σιλβα-ραμιρεζ στα χαφ ρε μπουλ??εκτος αν ανεβασει μεσα δεξια κανα ντανι αλβες για να δυναμωσει καπως,αλλα και παλι δεεεεν...
απεναντυ σε αγγλους,ολλανδους,ισπανους δεν εχουν τυχη...
για αργεντινη δεν το συζητω καν με τον κλοουν ππου'χει στον παγκο..
βασει αποδοσης(9!!!) αξιζει το πονταρισμα πιστευω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Βλεπω Αγγλια η Ισπανια,δυστυχως η Γαλλια που υποστηριζω θα παει απατη...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
που να παει η βραζιλια με μελο-σιλβα-ραμιρεζ στα χαφ ρε μπουλ??εκτος αν ανεβασει μεσα δεξια κανα ντανι αλβες για να δυναμωσει καπως,αλλα και παλι δεεεεν...
απεναντυ σε αγγλους,ολλανδους,ισπανους δεν εχουν τυχη...
για αργεντινη δεν το συζητω καν με τον κλοουν ππου'χει στον παγκο..
βασει αποδοσης(9!!!) αξιζει το πονταρισμα πιστευω.
Τη μόνη Ευρωπαϊκή ομάδα που βλέπω για κατάκτηση είναι η Ισπανία...

Για τους Ολλανδούς,αν καταφέρει και κρατήσει τις ισορροπίες ο Φαν Μαρβάϊκ στα αποδυτήρια το συζητάμε,δύσκολο όμως ήδη τα πρώτα κρούσματα έχουν αρχίσει...

Ποια Αγγλία ωρέ???
Λόγω Καπέλο???ΔΕΝ...

Ακτή Ελεφαντοστού πως τη βλέπεις???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τη μόνη Ευρωπαϊκή ομάδα που βλέπω για κατάκτηση είναι η Ισπανία...

Για τους Ολλανδούς,αν καταφέρει και κρατήσει τις ισορροπίες ο Φαν Μαρβάϊκ στα αποδυτήρια το συζητάμε,δύσκολο όμως ήδη τα πρώτα κρούσματα έχουν αρχίσει...

Ποια Αγγλία ωρέ???
Λόγω Καπέλο???ΔΕΝ...

Ακτή Ελεφαντοστού πως τη βλέπεις???
σιγουρα η καλυτερη αφρικανικη ομαδα,εχει πολλες πιθανοτητες να προχωρησει αν σκεφτουμε πως το μουντιαλ γινεται στην αφρικη και ισως πεσει και λιγο ζμπρωξιμο(δες τι εγινε το 02 με κορεατες που σαν ομαδα δεν ειναι ουτε στη μιση δυναμικοτητα)...
ειναι σε δυσκολο ομιλο με πορτογαλους-βραζιλιανους,αλλα πιστευω θα περασει(αν κερδισει στην πρεμιερα τον κριστιανο,ισως περασει και πρωτη) και θα μεινει η πορτογαλια στην απ'εξω....
με ντρογκπα τι γινεται ομως??

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
σιγουρα η καλυτερη αφρικανικη ομαδα,εχει πολλες πιθανοτητες να προχωρησει αν σκεφτουμε πως το μουντιαλ γινεται στην αφρικη και ισως πεσει και λιγο [size=15pt]ζ[/size]μπρωξιμο(δες τι εγινε το 02 με κορεατες που σαν ομαδα δεν ειναι ουτε στη μιση δυναμικοτητα)...
ειναι σε δυσκολο ομιλο με πορτογαλους-βραζιλιανους,αλλα πιστευω θα περασει(αν κερδισει στην πρεμιερα τον κριστιανο,ισως περασει και πρωτη) και θα μεινει η πορτογαλια στην απ'εξω....
με ντρογκπα τι γινεται ομως??
Μας γκάβωσες... :grin:
Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ,βλέπω τον Κριστιάνο να την τρώει τη μπανάνα... :zfuck:

Ντρογμπά κανονικά,θα ακολουθήσει θεραπεία φορώντας νάρθηκα στο χέρι...

Ο Ρομπεν χάνει την πρεμιέρα πάντως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom