Επισκέπτης
Βόμβες μεγατόνων
αθανασιαδη γαμιεσαι με σακακι
Βόμβες μεγατόνων
νο μανεϊ νο χάνεϊ αγαπούλη. Στο θρεντ του γαύρου έχει γέλιο. Πλέζουρας εναντίων όλωναθανασιαδη γαμιεσαι με σακακι
καλος για τα κρυα βραδυα του χειμωνα..Μενδρινός
Υ.Γ εχω μπλεξει με πουστρακια..
Παρασκευή σήμερα, να πάνε να γαμηθούνε όλοιΤο είδα,έχεις κι εσύ τα βάσανά σου,τι να πεις??
Παρασκευή σήμερα, να πάνε να γαμηθούνε όλοι
Σ'έσκισα?
καταντια ρε..Το είδα,έχεις κι εσύ τα βάσανά σου,τι να πεις??
εγώ θα πάει βολτίτσες από το πρωί. Εσύ θα πάει στο μαγαζί να πήξειΘα σε στανιάρω ρε μουνάκι,που θα πάει?
ο αλλος εχει σκοτωσει καμια 20αρια απο προχτες..
εγώ θα πάει βολτίτσες από το πρωί. Εσύ θα πάει στο μαγαζί να πήξει
κλάψε τώρα
Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να γνωστοποιούμε έως τις 21000. Εσείς;;;;; Και πέρσι την πρώτη εβδομάδα έτσι είχε γίνει. Τα αποτελέσματα γνωστά1200 διαρκειας
μπαμ μπαμ..........................
οι κοταρες απο διπλα ακομα στα 500 ειναι
Κάτι άκουσα για 70.000 διαρκείας με ταυτόχρονη αλλαγή έδρας από τούμπα στο οακα.Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να γνωστοποιούμε έως τις 21000. Εσείς;;;;; Και πέρσι την πρώτη εβδομάδα έτσι είχε γίνει. Τα αποτελέσματα γνωστά
θα πατε κ στο αεροδρομιο να τους υποδεχτειτε?Μας εχουν πρηξει οι φυλλαδες για "ανακοινωσεις απο βδομαδα",περασαν 3-4 βδομαδες και ειμαστε στα ιδια.Καταντημα να περιμενεις ενα μηνα ν'ακουσεις την ανακοινωση για τον Μενδρινο και τον Λαζαριδη...
Εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα τα ονοματα αυτα,περιμενω να παω αν ερθει το ειδωλο μου,ο Καζναφερης...θα πατε κ στο αεροδρομιο να τους υποδεχτειτε?
καταλαβαΕμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα τα ονοματα αυτα,περιμενω να παω αν ερθει το ειδωλο μου,ο Καζναφερης...