Επισκέπτης
Kαλημέρα αλάνια..
Επίσης καλό μήνα και καλό καλοκαίρι (αν αφήσει ο γαμώκαιρος)
Επίσης καλό μήνα και καλό καλοκαίρι (αν αφήσει ο γαμώκαιρος)
ποιός ήρθε???????????????????και καλό καλοκαίρι (
ποιός ήρθε???????????????????
Ο Ζορζε Κοστα στη ζμπαουγκ..
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
και γω επλυνα το αμαξι μετα απο τοσο καιρο και εβρεξε.
και γω επλυνα το αμαξι μετα απο τοσο καιρο και εβρεξε. Ολοι τραβαμε το γολγοθά μας
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΟφ τόπικ..
Γίνεται η μαθηματική Ολυμπιάδα αυτές τις μέρες στο Καζακστάν και το υπουργείο παιδείας ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΤΣΟΞΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Μέρφυ είναι πάντα κοντά μαςΑυτο επαθα και εγω,γαμω την κοινωνια μου
Εμενα περιμενε ο πουστης ο καιρος,να κανω την μηχανη τζιτζικι και να την δω μεσα
στα λασπουρια σαν Unimog;
Αλλα....
Της το εταξα
Θα την αφησω να πιασει κατσαριδες και μετα θα την πλυνω
Αει σιχτιρ
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
αυτά είναι κιμπαριλίκια
άντε ρε τα μαλακισμένα τα φυτά που θα ασχοληθούμε μαζί τους. Μας χαλάνε το ίματζΔε γουστάρουμε μαθηματικούς κύριε.
Αλκαίους θέλουμε..
Βρέθηκε η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού
τωρα το διαβασα και εγω αυτο!ρε μαλάκες, υποβιβάζονται οι γριές?
δεν είναι όλες οι ομάδες προκλητικές γαμιόλες γι'αυτό δεν ασχολούμαστε μαζί τουςε βεβαια που να το ξερατε ρε?
μονο για τα χρηματα που θα επαιρνε ο γαμιας σας απο τον οπαπ ξερατε να λετε ασπονδυλα
εμεις σε τι προκαλεσαμε?δεν είναι όλες οι ομάδες προκλητικές γαμιόλες γι'αυτό δεν ασχολούμαστε μαζί τους
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααεμεις σε τι προκαλεσαμε?
αν θες να παρεις χρηματα κ μπορεις απο τον οπαπ πανε παρ τα
αλλα τι να κλασεις?
θελει να βαλει μηπως την σταμπα του κανενας στο κωλογηπεδο σας κ στην τελειωμενη ομαδουλα σας?
οχι
στην ΤΟΥΜΠΑ ομως παρακαλανε
κοιτα τα εσοδα απο χορηγιες που εχω κ κοιτα τι εχεις κ μετα θα καταλαβειςαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ποιός παρακαλάει ρε τρύπα?
εντάξει μανάρι μου. Τσώπα τώρα και πέσε για ύπνο γιατί σε παρακουράζουνε στη δουλειά και παθαίνεις παράκρουσηκοιτα τα εσοδα απο χορηγιες που εχω κ κοιτα τι εχεις κ μετα θα καταλαβεις
παρ το χαμπαρι
δεν ειμαστε μεγεθοι που μπορουν να συγκριθουν
ειμαστε κλασεις ανωτεροι