Κάτι πήρε το αυτί μου για ιμπραήμοβιτς πικέ. Για να ζήσουν τον έρωτά τους στην ερωτική θεσσαλονίκη
δεν μπορω να καταλαβω......
υγ:νατσο παιζει εντονο φλερτ με ταμουδο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν γίνεται να πέσεις απευθείας γάμα εθνική.Έλα έρωτα,μην πιστεύεις στις παραδόσεις,υπάρχει πρόοδος έξω απ'τον Δενδροπόταμο ;)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω τι παιζει ακριβωςΕίναι ελεύθερος?
Επισκέπτης
δεν ξερω τι παιζει ακριβως
Με Νασούτι τι παίζει τελικά??
Σοβαρα πάντως σας χαίρομαι πολύ εσάς τους αρειανούς. Παρόλες τις συνεχόμενες ψωλιές που δέχεστε κατα συρροή με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου στον πρωκτό σας εξακολουθείτε να είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, φιλόδοξοι, ευδιάθετοι, ονειροπόλοι (με την καλή την έννοια) ...
Εγώ στη θέση σας δεν θα έβγαινα από το σπίτι. Σας απονείμω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Ο θουπερ 3 εκανε καλή δουλειά. Αν ο πρωθυπουργός (τρομάρα του) αυτής της χώρας ακολουθούσε παρόμοιες προπαγανδιστικές πρακτικές με τα οικονομικά μέτρα θα λαλούσαμε ακόμα από ευδαιμονία.
Εγώ στη θέση σας δεν θα έβγαινα από το σπίτι. Σας απονείμω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Ο θουπερ 3 εκανε καλή δουλειά. Αν ο πρωθυπουργός (τρομάρα του) αυτής της χώρας ακολουθούσε παρόμοιες προπαγανδιστικές πρακτικές με τα οικονομικά μέτρα θα λαλούσαμε ακόμα από ευδαιμονία.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
70/30 να μεινειΜε Νασούτι τι παίζει τελικά??
Μη μας φοβάσαι εμάς. Εϊναι λίγος για τον ΠΑΟΚΜε Νασούτι τι παίζει τελικά??
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Σοβαρα πάντως σας χαίρομαι πολύ εσάς τους αρειανούς. Παρόλες τις συνεχόμενες ψωλιές που δέχεστε κατα συρροή με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου στον πρωκτό σας εξακολουθείτε να είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, φιλόδοξοι, ευδιάθετοι, ονειροπόλοι (με την καλή την έννοια) ...
Με Νασούτι τι παίζει τελικά??
Μην τον δείτε και στα πράσινα...
Μη μας φοβάσαι εμάς. Εϊναι λίγος για τον ΠΑΟΚ
Ναί...καλύτερος ο...Μαλεζάς!!!
Επισκέπτης
Αυτή είναι η διαφορά..Εγώ στη θέση σας δεν θα έβγαινα από το σπίτι. Σας απονείμω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια.
Επισκέπτης
Μη μας φοβάσαι εμάς. Εϊναι λίγος για τον ΠΑΟΚ
Ναι περίμενε τον επόμενο που θα διώξουμε να τον πάρεις για να πουλήσεις παραγοντιλίκι.
Αφήνω Χαβίτο....τσίμπα.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
....ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ
ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ
ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
μεταξύ ενός συνειδητοποιημένου άντρα και ενός πλανεμένου αμνούΑυτή είναι η διαφορά..
Αν ήταν καλός δεν θα τον άφηνες. Μόνος του θα έφευγε για να μετακομίσει στην μεγάλη ομάδα της πόληςΝαι περίμενε τον επόμενο που θα διώξουμε να τον πάρεις για να πουλήσεις παραγοντιλίκι.
Αφήνω Χαβίτο....τσίμπα.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
εδω εσυ ρε μπουφο πηγες να παρεις και τον ρεγκειρο....Αν ήταν καλός δεν θα τον άφηνες. Μόνος του θα έφευγε για να μετακομίσει στην μεγάλη ομάδα της πόλης
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Επισκέπτης
μεταξύ ενός συνειδητοποιημένου άντρα και ενός πλανεμένου αμνού
Έτσι ακριβώς..
Ο συνειδητοποιημένος άντρας έχει τα άντερα να βγαίνει απ'το σπίτι του ανα πάσα στιγμή.
Το αρνάκι στη στραβή κρύβεται στο μαντρί να μην το βρει ο λύκος..
Επισκέπτης
Δε μου πήρες ΠΟΤΕ κάποιον που χρειαζόμουν.Αν ήταν καλός δεν θα τον άφηνες. Μόνος του θα έφευγε για να μετακομίσει στην μεγάλη ομάδα της πόλης
Όποιον πήρες τον είχα αφήσει ΕΛΕΥΘΕΡΟ γιατί δεν τον χρειαζόμουν.
Υ.Γ. Δεν πάτησα κατα λάθος το capslock..
Επισκέπτης
Kαλησπέρα κορίτσια...
Αφήστε τα μαλλιοτραβήγματα και πείτε μου λίγο...
Εκτός από χαμβουρκερ και σουγλακια,ΚΑΦΕ σερβίρει το μαγαζί???
Είχαμε τσιπουρομονομαχία στο Ελ Μώλο?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αφου κάποιες κότες μένουν στα λόγια μόνο,ψάχνω για κορόϊδα τουρίστες στο Μώλο...Είχαμε τσιπουρομονομαχία στο Ελ Μώλο?
Ερχονται και χαλεποί καιροί,να βγάλουμε και κάνα χαρτζηλίκι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K