pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
είπαμε αγαμία αλλά όχι και τέτοιος ξεπεσμός
είπαμε αγαμία αλλά όχι και τέτοιος ξεπεσμός
Καλό ΣΚ. Φεύγω εκτός ρε μετά τη δουλειά. Από βδομάδακαλο απογευμα στρακια, τα λεμε
αμα πατε για καφε παρε μηπως ξεφυγω απο τον μικρο!!
τον έχω βγάλει ήδη. Δείξε φωτό να αρχίσω να τον χτυπάω
Καλό ΣΚ. Φεύγω εκτός ρε μετά τη δουλειά. Από βδομάδα
στη Δραμα θα παωθα με παρεις μαζι σου?
Εκει μακρυα στα ανατολικα, ξερς εσυ!!
στη Δραμα θα παω
κανε και μια βουτια και για μενα ρεστη Δραμα θα παω
εχουν σκασει τα μπρατσάκια και δεν προλαβα να παρω άλλα ρεκανε και μια βουτια και για μενα ρε
παρε σαμπρελα και αμα δεν βρεις παρε το πιπηεχουν σκασει τα μπρατσάκια και δεν προλαβα να παρω άλλα ρε
θελω σαμπρέλα από λεωφορείο. Ξηγήσουπαρε σαμπρελα και αμα δεν βρεις παρε το πιπη
μαζι με τις επομενες μυγες δεν μου στελνεις και την γραμματεα γιατι εχει πεσει "δουλεια"και θα την χρειαστω;εχουν σκασει τα μπρατσάκια και δεν προλαβα να παρω άλλα ρε
καμια λαμαρινα να την κανεις σχεδια ευχαριστως...για σαμπρελα δεν υποσχομαι πρεπει να δουμε σε λαστιχαδικοθελω σαμπρέλα από λεωφορείο. Ξηγήσου
θα της ορμήσω καμια ώρα και θα με τρέχουνεμαζι με τις επομενες μυγες δεν μου στελνεις και την γραμματεα γιατι εχει πεσει "δουλεια"και θα την χρειαστω;
δεν κανει ρε συ ηρεμησε...γι'αυτο σου λεω στειλτην εδω να μην μπαινεις σε πειρασμοθα της ορμήσω καμια ώρα και θα με τρέχουνε
ρε θα την ξεκοκαλίσω λέμεδεν κανει ρε συ ηρεμησε...γι'αυτο σου λεω στειλτην εδω να μην μπαινεις σε πειρασμο
ορμα τζακρε θα την ξεκοκαλίσω λέμε
ρε θα την ξεκοκαλίσω λέμε
άσε με να λέω μαλακίες. Δεν κάνω τίποταΈτσι χαλάνε σπίτια.
Το νου σου..