Το καλύτερο σύνθημα που έχει ειπωθεί σε πορείαΤίποτα ρε παπάρα.
Θυμάμαι τα συνθήματα που φωνάζαμε φοιτητές.
Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα να λιώσουμε πετσάκι σήμερις??
ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ
ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΚΑΤΟ
Το καλύτερο σύνθημα που έχει ειπωθεί σε πορείαΤίποτα ρε παπάρα.
Θυμάμαι τα συνθήματα που φωνάζαμε φοιτητές.
Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα να λιώσουμε πετσάκι σήμερις??
είναι νωρίς ακόμαΠετράν..
Γράψε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,88335.0]εδώ[/url] τις εμπειρίες σου
το σταμάτησα είναι η σωστότερη έκφραση. Είπα να κάνω μια προσπάθεια αδελφέεκοψες το καπνισμα ρε?
το σταμάτησα είναι η σωστότερη έκφραση. Είπα να κάνω μια προσπάθεια αδελφέ
Εγώ το είπα. Με βλέπω να αρχίζω την πρέζα σε λίγομεγαλε μπραβο, αλλα σε βλεπω να καταντας ετσι:
Εγώ το είπα. Με βλέπω να αρχίζω την πρέζα σε λίγο
Πολλά νεύρα μαλάκα.
Τσακώνομαι με όλον τον κόσμο..
α ευτυχώς ξεσπάω στο γραφείο και στο σπίτι είμαι ήρεμοςΠολλά νεύρα μαλάκα.
Τσακώνομαι με όλον τον κόσμο..
γεωπονε δικο σου ειναι?
να γυρνάει παρακαλώ.Πως φαίνεται ότι είσαι του κατηχητικού..
Πάρε και το σωστό:
Κι εγώ στο σπίτι κρατάω ψυχραιμία.Τώρα βέβαια όταν πας το βραδάκι, λάβεις την οριζόντια στον καναπέ και σου φωνάζει η γυναίκα "αγάπηηηηηη(εδώ βαράει το καμπανάκι....όταν ακούς τέτοια προσφώνηση έχει χώσιμο),έλα που είσαι ψηλός (δεύτερο καμπανάκι),να μου κατεβάσεις την κουβέρτα π.χ. απ'το πατάρι) ε καταλαβαίνεις δεδομένου ότι δεν είμεθα και οι πιο ήρεμοι άνθρωποι του πλανήτη..α ευτυχώς ξεσπάω στο γραφείο και στο σπίτι είμαι ήρεμος
να γυρνάει παρακαλώ.
Κοίτα η κυρά έχει συνηθίσει τον υπέροχο χαρακτήρα μου και δεν δίνει σημασία σε τυχόν κρίσεις μαλακίας. Με το παιδί θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί είναι και λίγο ταλιμπάν ο κερατάςΚι εγώ στο σπίτι κρατάω ψυχραιμία.Τώρα βέβαια όταν πας το βραδάκι, λάβεις την οριζόντια στον καναπέ και σου φωνάζει η γυναίκα "αγάπηηηηηη(εδώ βαράει το καμπανάκι....όταν ακούς τέτοια προσφώνηση έχει χώσιμο),έλα που είσαι ψηλός (δεύτερο καμπανάκι),να μου κατεβάσεις την κουβέρτα π.χ. απ'το πατάρι) ε καταλαβαίνεις δεδομένου ότι δεν είμεθα και οι πιο ήρεμοι άνθρωποι του πλανήτη..
Κοίτα η κυρά έχει συνηθίσει τον υπέροχο χαρακτήρα μου και δεν δίνει σημασία σε τυχόν κρίσεις μαλακίας. Με το παιδί θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί είναι και λίγο ταλιμπάν ο κερατάς
αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάμε γιατί κλάνεις?τι τα θετε τα ποδοσφαιρα ωρε παιδες?
μονο απογοήτευση σας φέρνουν....
αυτες ειναι ωραιες σκηνες οικογενειακής θαλπωρης!
τι τα θετε τα ποδοσφαιρα ωρε παιδες?
μονο απογοήτευση σας φέρνουν....
αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάμε γιατί κλάνεις?