pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αλήθεια η άλλη η πουστρίτσα που είναι σήμερα?
της εκανες τιποτα μωρη? μηπως σε ειδε τιποτε με την σταυρακα και ζηλεψε?
Αλήθεια η άλλη η πουστρίτσα που είναι σήμερα?
Ενώ εσύ ούτε που το σκέφτηκες..ψαξε και θα το βρειςαπο τοτε μου την ειχες δωσει και σου ειχα πεινα μην χαρακτηριζεις.
Αντε παλι ψαξε...ΔΕν ψαχνω ρε φιλε,πες γιατι σε ειχα πει οτι λες παπαριες και θα το συζητησουμε ξανα...
Ενώ εσύ ούτε που το σκέφτηκες..
Μπεεεεεεεεεεεεεεεε
ε και εσύ να μην την παίρνεις
Μικρη η πολη φιλε,το να ξερεις και καποιους δεν σημαινει τιποτα.Το θεμα ειναι απο ποια πηγη παιρνεις τις πληροφοριες και εγω σου ειπα.Αλλωστε,αν παρακολουθουσες τοτε τα γεγονοτα δεν θα παραξενευοσουν για το πως εφυγε ο Λαμπριακος.Αλλα τι λεμε,εδω εσυ δεν θυμοσουν με ποιον τερματοφυλακα παιζατε στο πρωταθλημα σαςδεν θελω να συζητησω τιποτε ρε φιλε.
απλα αυτα του τυπου ειμαι γνωστος της ξαδελξης του αδελφου της θειας
που γαμουσε ο μητσος και τα ειχε με τον βαγγελα,
δεν μου λενε τιποτε.
Μικρη η πολη φιλε,το να ξερεις και καποιους δεν σημαινει τιποτα.Το θεμα ειναι απο ποια πηγη παιρνεις τις πληροφοριες και εγω σου ειπα.Αλλωστε,αν παρακολουθουσες τοτε τα γεγονοτα δεν θα παραξενευοσουν για το πως εφυγε ο Λαμπριακος.Αλλα τι λεμε,εδω εσυ δεν θυμοσουν με ποιον τερματοφυλακα παιζατε στο πρωταθλημα σας
Και ειχα παει και να σε προφυλαξω απο το να εκτεθεις αλλα δεν ακουγες.
Δεν ειχα τετοια προθεση...καλα μιλαμε με εκανες σκονη
Για Τεταρτη τι βλεπεις?Λεω να το τιμησω το 1.70 στον ασο.ξερω ξερω
δεν κανω τετοια δυσκολα πραματα,
αυτο το αφηνω σε σενα
Ο Σακης και ο δικος σας ο Μαλεζας και ο Μητρογλου την αξιζαν την κληση εστω και σαν προεπιλογη,οι αλλοι μαλλον απο την πισω πορτα μπηκαν...Ο Οτο Ρεχάγκελ επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις στην προεπιλογή για το Μουντιάλ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε νέα ονόματα όπως ο Πρίττας (Αρης),
Μανωλάς (ΑΕΚ) και ο Μαρίνος (ΠΑΟ). Επίσης κλήθηκαν οι Μαλεζάς, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.
Άστο..
Ούτε που κατάλαβες τι σου είπα..
Ο Σακης και ο δικος σας ο Μαλεζας και ο Μητρογλου την αξιζαν την κληση εστω και σαν προεπιλογη,οι αλλοι μαλλον απο την πισω πορτα μπηκαν...
Ειπαμε,προεπιλογη ειναι.και επειδη τους πηρε θα παιξουν?
για να κλεισει ματια ο γαμιολης ο κολογερμαναρας γαμω την μερκελ του.
μαρινος,λαζαρος,μαλεζας ουτε με σφαιρες...Ο Οτο Ρεχάγκελ επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις στην προεπιλογή για το Μουντιάλ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε νέα ονόματα όπως ο Πρίττας (Αρης),
Μανωλάς (ΑΕΚ) και ο Μαρίνος (ΠΑΟ). Επίσης κλήθηκαν οι Μαλεζάς, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.
μαρινος,λαζαρος,μαλεζας ουτε με σφαιρες...
Με τετοιο ονομα δεν θα ξεκολλαει απο την 11αδα αλλα τωρα ειναι πολυ νωρις,κατσε να τον καθιερωσει ο Ντουσκο και να τον δουμε.Τον αλλον τον αναπληρωματικο του Βυντρα,τι διαολο του βρηκε?ενω ο μανωλας πρεπει να παιξει, ο παικταρας.