Επισκέπτης
λες να μας ξαναστειλουν πανο μετα το προσφατο μπανακι???Εσεις στον τελικο ΑΡΗΣ - ολυμπιακος (αν παει ετσι) ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ??? Θα σηκωσεις και δικο σου πανο..... Π Α Λ Ι ??????
λες να μας ξαναστειλουν πανο μετα το προσφατο μπανακι???Εσεις στον τελικο ΑΡΗΣ - ολυμπιακος (αν παει ετσι) ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ??? Θα σηκωσεις και δικο σου πανο..... Π Α Λ Ι ??????
εδω φιλε ειναι θρεντ του αρη και ποσταρουν μονο αρειανα και οι [glow=red,2,300]φιλοι τους [/glow] οι γαυροι αλλα μιας και μπηκες πες μας στη συνωμοσια σου ποιος το παιρνει τελικα το κυπελλο?
αληθεια μπουγατσα εχεις φαει ποτε; ή μονο σουβλακια λιβαδειας;τον θρασυβουλα..
Υ.Γ εγω θα ειμαι στο καυτατζογριο στον τελικο..εσυ που θα 'σαι???για μπουγατσα???
εισαι λιγος για να σπειρεις διχονιεςκανένας σοβαρός αρειανός δεν είναι φίλος του θρήνου..γιατί οι σφαγές είναι πολλές ιδίως στο μπάσκετ....
όσο για τελικό,εννοείται άρης....άλλο πλάκα και καζούρα μέσα στην πόλη και άλλο το μίσος που υπάρχει για τον gay-ro....
αμα πατε τελικο και δυο θα βγαλετε και οικογενειακη φωτογραφια;εδω φιλε ειναι θρεντ του αρη και ποσταρουν μονο αρειανα και οι φιλοι τους οι γαυροι αλλα μιας και μπηκες πες μας στη συνωμοσια σου ποιος το παιρνει τελικα το κυπελλο?
εννοειταιαμα πατε τελικο και δυο θα βγαλετε και οικογενειακη φωτογραφια;
πως τον βλεπεις τον αρη στο πρωταθλημα?μπορει να παει τελικο?Αντε για να χαλαρωσουμε ολοι και να γινουμε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ....... εξω οι κοντοι φαρμακαδες απο τη euroleague!!!!!!! Βεβαια επειδη ειμαι ΚΑΚΟ σκουληκι , να ευχηθω την ιδια καλη επιτυχια και για αυριο στον "φιλο" μου πρωην ευρωκοουτς, Π. Γιαννακη!!!!
πως τον βλεπεις τον αρη στο πρωταθλημα?μπορει να παει τελικο?
εγω πιστευω οτι μπορει.ο βαζελος ειναι πολυ πεσμενος σε σχεση με περυσι και ο ολυμπιακος ειναι ασταθης ακομα.εχει βαλτιωθει με γιαννακη αλλα δε πειθει.αν χωσει κανα φραγκο και σε μας ο δροσος του χρονου θα γινει καλο πρωταθλημα.Μπα, δυσκολα, μεγαλη διαφορα απο παο και οσφπ, αν ειχα μια ελπιδα με οσφπ, επειδη ειχε καλους παικτες αλλα μετρια ομαδα, λογω προπονητη, με γιαννακη και διαιτητες αποδειχθηκε στα δυο απανωτα παιχνιδια οτι δε μπορω! Κακα τα ψεματα στο μπασκετ φαινεται ποσο μεγαλο ρολο παιζουν τα μπατζετ...
ναι-ναι μπορει..οπως μπορεσε & στο κυπελλο..εγω πιστευω οτι μπορει.ο βαζελος ειναι πολυ πεσμενος σε σχεση με περυσι και ο ολυμπιακος ειναι ασταθης ακομα.εχει βαλτιωθει με γιαννακη αλλα δε πειθει.αν χωσει κανα φραγκο και σε μας ο δροσος του χρονου θα γινει καλο πρωταθλημα.
μη ξεχνας οτι περυσι σας κερδισε μεσα εξω και περασατε στο τσακ στον τελικο.και φετος εχει καλυτερη ομαδα απο περυσι για μενα.τωρα στο κυπελο στην εδρα σας παιζατε και αν θυμασαι και εκει φτυσατε αιμα.ναι-ναι μπορει..οπως μπορεσε & στο κυπελλο..
αλλαξαν τα κοζια στην σπυριαρα μαγκες..
παραγκα αγγελοπουλου πλεον..
μετα & απο το σημερινο στραπατσο των λαγων,το υπογραφω 100%..
για μενα ειναι χειροτερος απο περσιμη ξεχνας οτι περυσι σας κερδισε μεσα εξω και περασατε στο τσακ στον τελικο.και φετος εχει καλυτερη ομαδα απο περυσι για μενα.τωρα στο κυπελο στην εδρα σας παιζατε και αν θυμασαι και εκει φτυσατε αιμα.
ποσο ποιο λιανα να στο κανω???μη ξεχνας οτι περυσι σας κερδισε μεσα εξω και περασατε στο τσακ στον τελικο.και φετος εχει καλυτερη ομαδα απο περυσι για μενα.τωρα στο κυπελο στην εδρα σας παιζατε και αν θυμασαι και εκει φτυσατε αιμα.
Tουρκοφαγος τι εννοείς?Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βία μετράει τη γη.
Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!
ΑΡΗΣ ο τουρκοφαγος ακομα μια φορα!!!!!
σκασατε τουρκοσποροι που πιπωσαμε το αδερφο σωματειο σας