Επισκέπτης
ελα ρε νατσο να ουμ που εισαι?
αυτος ειναι ο γαμα η κανουν τα ματια μου πουλακια?
Έλα ρε εδώ είμαστε να'ουμ..
Άκου αυτό...
Μίνος στην ΕΡΑ Σπορ:
Ο παοκ θα πάρει σκορ ψυχολογίας
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ελα ρε νατσο να ουμ που εισαι?
ρε γαμωτο δεν καταφερα εχθες να συναντηθω με τον μπουλαραελα ρε νατσο να ουμ που εισαι?
καλημέρα χοντροκώλα Νο2καλημερα στρακια
την φιλοξένησα εγώ στην 1. Βέβαια όπως μου λένε οι υπεύθυνοι του γηπέδου, ακόμα να φύγει η μυρωδιά της προβατίλας. Τι να κάνουμε όμως, έπρεπε να δείξουμε το φιλόξενό μας πρόσωπορε γαμωτο δεν καταφερα εχθες να συναντηθω με τον μπουλαρα
ειχα δουλεια
μας εφερε και τυχη....
υγ:μπουλαρα οποτε θες υπαρχει ενα διαρκειας για παρτυ σου
μάζεψα μαργαρίτες, τις έχω στο νερό και κατά τις 4 θα αρχίσω να στολίζω τον πούτσο μου. Έχω πάρει μαζί το τσίγκινο σωβρακάκι για παν ενδεχόμενο. Ξεχναω κατι?ελπιζω να ετοιμαστηκες ε;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παγακιαμάζεψα μαργαρίτες, τις έχω στο νερό και κατά τις 4 θα αρχίσω να στολίζω τον πούτσο μου. Έχω πάρει μαζί το τσίγκινο σωβρακάκι για παν ενδεχόμενο. Ξεχναω κατι?
ωραια η γραβατα στο αβαταρ σου
![]()
όλα κι όλα. Να τα φέρει αυτός που τα χρειάζεταιπαγακια
τι κακοπουστας...διπλα μενεις αυτουνου θα του λειωσουνε μεχρι τοτεόλα κι όλα. Να τα φέρει αυτός που τα χρειάζεται
τι κακοπουστας...διπλα μενεις αυτουνου θα του λειωσουνε μεχρι τοτε
α τον πουστη γι'αυτο ειπε εκει...![]()
![]()
Μήπως μπερδεύεσαι λίγο? Αυτός εκεί μένει
γεμίζει τις παγοκύστεςα τον πουστη γι'αυτο ειπε εκει...![]()
που ειναι αυτος σημερα;
Καλημέρα αλάνια...
[move]![]()
![]()
[size=30pt]ΑΡΗ ΟΛΕΕΟΟΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΟΟ... [/size]
![]()
![]()
[/move]