Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτος δεν ειχε παρει τα λεφτα απο τον ερανο που εκαναν για να μεινει,και μετα πηγε στο βαζελο!?
Ναι,αυτα ομως ανηκουν στο παρελθον,τωρα ο "περηφανος" λαος κοιτα μπροστα και αποθεωνει...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μολις πατησει ο κοντοπουτανος το ποδι του στην Τουμπα θα ξεχαστουν ολα,δεν υπαρχει περιπτωση,μιλαμε για τις καλυτερες γυριστρουλες του αθληματος.Ο μεγας καταχραστης της εμπιστοσυνης και των χρηματων του "περηφανου" λαου θα γυρισει ως λαικος ηρωας...

δεν διάβασες καλά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στα Σπορ του Βορρά,όπως κάνεις κάθε μέρα

αυτοί που τον έβριζαν,συνεχίζουν να τον βρίζουν και να μην τον θέλουν....άρα καμία κολοτούμπα

αυτοί που δεν έχουν  πρόβλημα,συνεχίζουν να μην έχουν πρόβλημα

απλά όλοι θα σεβαστούν την αποφαση της διοίκησης....

άλλωστε τον να αφήσεις τα λεφτά του βάζελου και του εξωτερικού και να έρθεις στον ΠΑΟΚ(που εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα) είναι μεγάλη μαγκιά....

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτος δεν ειχε παρει τα λεφτα απο τον ερανο που εκαναν για να μεινει,και μετα πηγε στο βαζελο!?

Φιλε μου μονοπλευρος καυγας δεν υπαρχει.
Παντα υπαρχουν 2 αποψεις!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο "προδοτης" που εφαγε τα λεφτα του λαου του τωρα ειναι σωστος επαγγελματιας που προτιμα τον παοκ απο μεγαλη(?)ομαδα του εξωτερικου.Τωρα θα φταιω εγω αν δεν σας απονειμω το Τσαμπιονς Λιγκ του Νικου Ριζου??

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο "προδοτης" που εφαγε τα λεφτα του λαου του τωρα ειναι σωστος επαγγελματιας που προτιμα τον παοκ απο μεγαλη(?)ομαδα του εξωτερικου.Τωρα θα φταιω εγω αν δεν σας απονειμω το Τσαμπιονς Λιγκ του Νικου Ριζου??

Εσυ κρατα τις απονομες για εσας!!  :dancing:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Επιτέθηκαν ξανά στον Σαλπιγγίδη, στην Πολίχνη
11:42 24/6/2009
Πηγή: Troktiko
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, στη γειτονιά του την Πολίχνη, όπου κλείνει τον κύκλο των ολιγοήμερων διακοπών του...Παρά την "απολογητική" του συνέντευξη όμως, με την οποία προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για τη φυγή του στον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως, για το γεγονός ότι δεν πήρε τα λεφτά που μάζεψαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, καθώς είχε ήδη πληρωθεί, δεν έπεισε το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας.Χθες, σε καφετέρια της Πολίχνης, δέχθηκε... φραστική επίθεση από 20 περίπου οπαδούς, οι οποίοι εκσφενδόνισαν εναντίον του κι ένα αναψυκτικό.Άσχημες εικόνες, που δεν πρέπει να συμβαίνουν.

Αυτοι ειναι οι ιδιοι που θα τον αποθεωνουν!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
σας χαλασαν τα λεφτα απ την μεταγραφη του
απο κατι τετοια ζειτε και συντηρειστε ...παρτε το χαμπαρι
αφηστε τις μαλακιες και ξυπνατε  και μην το παιζετε δυσκολοι με την επιστροφη του
...επαγγελματικο ποδοσφαιρο εχουμε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αφηστε τις μαλακιες και ξυπνατε  και μην το παιζετε δυσκολοι με την επιστροφη του
Μάλλον κάνεις λάθος παράθεση

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι η απλη εκδοση χωρις τιποτε εξτρα!

Η αλλη εκδοση εχει ηλιοροφη, μπακετ καθισματα, ζαντολαστιχα 19αρια και ηχοσυστημα.
Μου αρεσει ρε χιτμαν που πας να ανοιξεις σοβαρο διαλογο μαζι τους...κρινε απο την απαντηση.

Επισκέπτης

Πες του τα ρε φίλε γιατλι αυτός ο AGNIUS τσινάει συνέχεια..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σε μενα το λες?

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μου αρεσει ρε χιτμαν που πας να ανοιξεις σοβαρο διαλογο μαζι τους...κρινε απο την απαντηση.

Οχι θα κανω διαλογο μαζι σου.
Εσυ μονολογεις τοση ωρα.
Τι να απαντησω στον χιτμαν?
Δεν ξερει τις 2 αποψεις?
Αλλου ειναι?
Η πολλη εξυπναδα βλαπτει agnius.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom