pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τον θες η εισαι με τους αλλους;
Φυσικα και τον θελω.
Ποτε δεν ειπα το αντιθετο.
Ειναι πολυ καλος παικτης και πανω απο ολα επαγγελματιας.
τον θες η εισαι με τους αλλους;
Ναι,αυτα ομως ανηκουν στο παρελθον,τωρα ο "περηφανος" λαος κοιτα μπροστα και αποθεωνει...αυτος δεν ειχε παρει τα λεφτα απο τον ερανο που εκαναν για να μεινει,και μετα πηγε στο βαζελο!?
Μολις πατησει ο κοντοπουτανος το ποδι του στην Τουμπα θα ξεχαστουν ολα,δεν υπαρχει περιπτωση,μιλαμε για τις καλυτερες γυριστρουλες του αθληματος.Ο μεγας καταχραστης της εμπιστοσυνης και των χρηματων του "περηφανου" λαου θα γυρισει ως λαικος ηρωας...
"περηφανου"λαου...
αυτος δεν ειχε παρει τα λεφτα απο τον ερανο που εκαναν για να μεινει,και μετα πηγε στο βαζελο!?
και ποια ειναι η αλλη εκδοχη?Φιλε μου μονοπλευρος καυγας δεν υπαρχει.
Παντα υπαρχουν 2 αποψεις!!
και ποια ειναι η αλλη εκδοχη?
Ο "προδοτης" που εφαγε τα λεφτα του λαου του τωρα ειναι σωστος επαγγελματιας που προτιμα τον παοκ απο μεγαλη(?)ομαδα του εξωτερικου.Τωρα θα φταιω εγω αν δεν σας απονειμω το Τσαμπιονς Λιγκ του Νικου Ριζου??
σας χαλασαν τα λεφτα απ την μεταγραφη τουΟ "προδοτης" που εφαγε τα λεφτα του λαου του τωρα ειναι σωστος επαγγελματιας που προτιμα τον παοκ απο μεγαλη(?)ομαδα του εξωτερικου.Τωρα θα φταιω εγω αν δεν σας απονειμω το Τσαμπιονς Λιγκ του Νικου Ριζου??
Μάλλον κάνεις λάθος παράθεσησας χαλασαν τα λεφτα απ την μεταγραφη του
απο κατι τετοια ζειτε και συντηρειστε ...παρτε το χαμπαρι
αφηστε τις μαλακιες και ξυπνατε και μην το παιζετε δυσκολοι με την επιστροφη του
...επαγγελματικο ποδοσφαιρο εχουμε
Μου αρεσει ρε χιτμαν που πας να ανοιξεις σοβαρο διαλογο μαζι τους...κρινε απο την απαντηση.Ειναι η απλη εκδοση χωρις τιποτε εξτρα!
Η αλλη εκδοση εχει ηλιοροφη, μπακετ καθισματα, ζαντολαστιχα 19αρια και ηχοσυστημα.
σας χαλασαν τα λεφτα απ την μεταγραφη του
αφηστε τις μαλακιες και ξυπνατε και μην το παιζετε δυσκολοι με την επιστροφη του
σε μενα το λες?σας χαλασαν τα λεφτα απ την μεταγραφη του
μπορει...αλλα τεσπα το πιασατε τι θελω να πωΜάλλον κάνεις λάθος παράθεση
Κατι επιασα εγω αλλα μου φυγε...κανε μεταφραση φιλε...μπορει...αλλα τεσπα το πιασατε τι θελω να πω
Μου αρεσει ρε χιτμαν που πας να ανοιξεις σοβαρο διαλογο μαζι τους...κρινε απο την απαντηση.
αν εισαι κατα της επιστροφης του... ναισε μενα το λες?
κλαψε εσυ μαζι με την κοκεΝαι,αυτα ομως ανηκουν στο παρελθον,τωρα ο "περηφανος" λαος κοιτα μπροστα και αποθεωνει...