Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Φαγωθήκατε ρε με το παληκάρι. Θα μας πεί όταν έρθει.

δεν τον έχω γνωρίσει, αλλά από αυτά που μου λέει ο Nacho, τον έχω εκτιμήσει τα μάλλα
ενταξει ρε δεν χρειαζεται να με πει εμενα αλλος...διαβαζω και δεν θεωρω οτι καποιος ειναι τοσο πολυ ψευτικος απο εδω μεσα οποτε βγαζω και καποια συμπερασματα...απλα ανησυχω μη εμεινε εκει μεχρι να το ξεπερασει...τεταρτος τελικος σε 8 χρονια ειναι πολυ

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Για εμάς (τους οπαδούς) ήταν καταπληκτική εμπειρία. Και όπως έχω ξαναπεί, πολλοί μπορούν να το κάνουν αλλά εμείς είμασταν οι πρώτοι.

ρε φιλε δεν μιλαω για τον κοσμο.
για τους παικτες μιλαω, δεν μπορουσαν!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και γω τον γαύρο βλέπω πιθανότατα. Για εμάς δεν ξέρω, είμαι πολύ προβληματισμένος.
Εδω μεσα μπορουμε να τους παρουμε και τους τρεις(πιο δυσκολα με Αεκ),εξω αστα να πανε,δεν εχουμε φτασει στο επιπεδο αυτο ακομα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εναν σκοπο εχετε εσεις στα πλειοφια να κοψετε βαθμους απο εμας...και μην κραξει κανεις ο γαμα το ειχε γραψει την προηγουμενη εβδομαδα
Εσεις τι σκοπο εχετε δηλαδη???Ζειτε και αναπνεετε για το ματς της Τουμπας με τον Θεο,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Θρασύδειλες αδερφάρες,που την πέσατε πούστικα στον ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΣΕΡ τον φροντιστή και πετούσατε τα λάβαρα του ΠΑΟΚ επιδεικτικά.....

τον πετύχατε τον στόχο σας,κατά τον Ντίνο Μπαλή....

μια ζώη άτιτλοι,ανύπαρκτοι,χωρίς γκολ!!!! 40 χρόνια....χωρίς φάση,χωρίς ψυχή

Ο λαός του ΠΑΟΚ θα σας τιμήσει την άλλη Κυριακή για την συμμετοχή σας στον τελικό....ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ

Συνημμένα

• pagoto.jpg
    pagoto.jpg
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 28

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θρασύδειλες αδερφάρες,που την πέσατε πούστικα στον ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΣΕΡ τον φροντιστή και πετούσατε τα λάβαρα του ΠΑΟΚ επιδεικτικά.....

τον πετύχατε τον στόχο σας,κατά τον Ντίνο Μπαλή....

μια ζώη άτιτλοι,ανύπαρκτοι,χωρίς γκολ!!!! 40 χρόνια....χωρίς φάση,χωρίς ψυχή

Ο λαός του ΠΑΟΚ θα σας τιμήσει την άλλη Κυριακή για την συμμετοχή σας στον τελικό....ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ
Μη λετε πολλα,θα θυμηθειτε λιγο απο Βικελιδης και μετα παλι μουγκα στη στρουγκα σας κοβω...επανηλθατε στο γνωστο σας σπορ "χαιρομαστε με τις αποτυχιες των αλλων",πραγματι εκει ειστε πρωταθλητες και βγαινετε και Τσου Λου.Πειτε μου τον στοχο σας στα πλει οφφ μονο,να μου φταιξετε τη μερα...

Επισκέπτης
Μη λετε πολλα,θα θυμηθειτε λιγο απο Βικελιδης και μετα παλι μουγκα στη στρουγκα σας κοβω...επανηλθατε στο γνωστο σας σπορ "χαιρομαστε με τις αποτυχιες των αλλων",πραγματι εκει ειστε πρωταθλητες και βγαινετε και Τσου Λου.Πειτε μου τον στοχο σας στα πλει οφφ μονο,να μου φταιξετε τη μερα...

AGNIUS...φαντάσου κάποιον που έπιασε τον γαμιά του με τη μάνα του.
Κάτι τέτοια ψάχνει για να χαρεί

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πετραν, θα παμε για τσιπουρο με παγακια?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Εσεις τι σκοπο εχετε δηλαδη???Ζειτε και αναπνεετε για το ματς της Τουμπας με τον Θεο,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
κλαψε...δικος σας το ειπε...
δεν θα παρεις κυπελλο ποτε αριανε αριανε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS...φαντάσου κάποιον που έπιασε τον γαμιά του με τη μάνα του.
Κάτι τέτοια ψάχνει για να χαρεί
Ρε συ Νατσο,σου λεω ζουν και αναπνεουν να κανουν τραμπουκισμους στο τζαμι,τιποτα αλλο,δεν υπαρχουν πλει οφφ για αυτους σου λεω...Θα το δεις και στην πραξη.Αντε να δουμε οι αδερφες του ελεους ποιον θα δειρουν...μονο λογια ειναι.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
εσυ τους στοχους σου για φετος τους επιασες ετσι; με κερδισες οποτε τελειωσε η χρονια σου
κυπελλο ε;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Νατσο,σου λεω ζουν και αναπνεουν να κανουν τραμπουκισμους στο τζαμι,τιποτα αλλο,δεν υπαρχουν πλει οφφ για αυτους σου λεω...Θα το δεις και στην πραξη.Αντε να δουμε οι αδερφες του ελεους ποιον θα δειρουν...μονο λογια ειναι.
κλαψε λιγο ακομα μπορει σε 1383408973490854704923 χρονια να παρεις κυπελλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom