pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
με τετοια εμπειρια πλεον πρεπε να παιζουν καθε χρονο τελικο χωρις αγωνα
τςτςτςτς κακοηθειες, ζηλοφθονες!!
με τετοια εμπειρια πλεον πρεπε να παιζουν καθε χρονο τελικο χωρις αγωνα
ενταξει ρε δεν χρειαζεται να με πει εμενα αλλος...διαβαζω και δεν θεωρω οτι καποιος ειναι τοσο πολυ ψευτικος απο εδω μεσα οποτε βγαζω και καποια συμπερασματα...απλα ανησυχω μη εμεινε εκει μεχρι να το ξεπερασει...τεταρτος τελικος σε 8 χρονια ειναι πολυΦαγωθήκατε ρε με το παληκάρι. Θα μας πεί όταν έρθει.
δεν τον έχω γνωρίσει, αλλά από αυτά που μου λέει ο Nacho, τον έχω εκτιμήσει τα μάλλα
Για εμάς (τους οπαδούς) ήταν καταπληκτική εμπειρία. Και όπως έχω ξαναπεί, πολλοί μπορούν να το κάνουν αλλά εμείς είμασταν οι πρώτοι.
Εδω μεσα μπορουμε να τους παρουμε και τους τρεις(πιο δυσκολα με Αεκ),εξω αστα να πανε,δεν εχουμε φτασει στο επιπεδο αυτο ακομα.Και γω τον γαύρο βλέπω πιθανότατα. Για εμάς δεν ξέρω, είμαι πολύ προβληματισμένος.
Εσεις τι σκοπο εχετε δηλαδη???Ζειτε και αναπνεετε για το ματς της Τουμπας με τον Θεο,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...εναν σκοπο εχετε εσεις στα πλειοφια να κοψετε βαθμους απο εμας...και μην κραξει κανεις ο γαμα το ειχε γραψει την προηγουμενη εβδομαδα
Εσεις τι σκοπο εχετε δηλαδη???Ζειτε και αναπνεετε για το ματς της Τουμπας με τον Θεο,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Φοβασαι να πεις που στοχευετε?Πες,υποσχομαι δεν θα γελασω(πολυ...)Τραγούδα!!
Φοβασαι να πεις που στοχευετε?Πες,υποσχομαι δεν θα γελασω(πολυ...)
Μη λετε πολλα,θα θυμηθειτε λιγο απο Βικελιδης και μετα παλι μουγκα στη στρουγκα σας κοβω...επανηλθατε στο γνωστο σας σπορ "χαιρομαστε με τις αποτυχιες των αλλων",πραγματι εκει ειστε πρωταθλητες και βγαινετε και Τσου Λου.Πειτε μου τον στοχο σας στα πλει οφφ μονο,να μου φταιξετε τη μερα...Θρασύδειλες αδερφάρες,που την πέσατε πούστικα στον ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΣΕΡ τον φροντιστή και πετούσατε τα λάβαρα του ΠΑΟΚ επιδεικτικά.....
τον πετύχατε τον στόχο σας,κατά τον Ντίνο Μπαλή....
μια ζώη άτιτλοι,ανύπαρκτοι,χωρίς γκολ!!!! 40 χρόνια....χωρίς φάση,χωρίς ψυχή
Ο λαός του ΠΑΟΚ θα σας τιμήσει την άλλη Κυριακή για την συμμετοχή σας στον τελικό....ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ
Μη λετε πολλα,θα θυμηθειτε λιγο απο Βικελιδης και μετα παλι μουγκα στη στρουγκα σας κοβω...επανηλθατε στο γνωστο σας σπορ "χαιρομαστε με τις αποτυχιες των αλλων",πραγματι εκει ειστε πρωταθλητες και βγαινετε και Τσου Λου.Πειτε μου τον στοχο σας στα πλει οφφ μονο,να μου φταιξετε τη μερα...
AGNIUS...φαντάσου κάποιον που έπιασε τον γαμιά του με τη μάνα του.
Κάτι τέτοια ψάχνει για να χαρεί
καλημέρα παίδεςAGNIUS...φαντάσου κάποιον που έπιασε τον γαμιά του με τη μάνα του.
κλαψε...δικος σας το ειπε...Εσεις τι σκοπο εχετε δηλαδη???Ζειτε και αναπνεετε για το ματς της Τουμπας με τον Θεο,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Ρε συ Νατσο,σου λεω ζουν και αναπνεουν να κανουν τραμπουκισμους στο τζαμι,τιποτα αλλο,δεν υπαρχουν πλει οφφ για αυτους σου λεω...Θα το δεις και στην πραξη.Αντε να δουμε οι αδερφες του ελεους ποιον θα δειρουν...μονο λογια ειναι.AGNIUS...φαντάσου κάποιον που έπιασε τον γαμιά του με τη μάνα του.
εσυ τους στοχους σου για φετος τους επιασες ετσι; με κερδισες οποτε τελειωσε η χρονια σουΜη λετε πολλα,θα θυμηθειτε λιγο απο Βικελιδης και μετα παλι μουγκα στη στρουγκα σας κοβω...επανηλθατε στο γνωστο σας σπορ "χαιρομαστε με τις αποτυχιες των αλλων",πραγματι εκει ειστε πρωταθλητες και βγαινετε και Τσου Λου.Πειτε μου τον στοχο σας στα πλει οφφ μονο,να μου φταιξετε τη μερα...
Δεν το ειπε ρε για σενα,αμεσως να προλαβεις να θιχτεις,,,Τι ειστε σεις ρε...ελα ρε κοψε τωρα, δεν μπορει να τους παιρνει η μπαλα ολους!!
Δεν το'πα για όλους....ξέρει αυτός(/αυτή)ελα ρε κοψε τωρα, δεν μπορει να τους παιρνει η μπαλα ολους!!
κλαψε λιγο ακομα μπορει σε 1383408973490854704923 χρονια να παρεις κυπελλοΡε συ Νατσο,σου λεω ζουν και αναπνεουν να κανουν τραμπουκισμους στο τζαμι,τιποτα αλλο,δεν υπαρχουν πλει οφφ για αυτους σου λεω...Θα το δεις και στην πραξη.Αντε να δουμε οι αδερφες του ελεους ποιον θα δειρουν...μονο λογια ειναι.