Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
H προπαγάνδα σε άλλη διάσταση.
Από την Τρίτη ακόμα έπαιρναν τηλέφωνο δήθεν αγανακτισμένοι ακροατές στο Ράδιο Λυγμός και έλεγαν ότι είναι μέλη της Λέσχης και κάτοχοι διαρκείας και δεν πρόλαβαν να πάρουν εισητήριο, θα πέσουν μπουνιές έλεγαν.
Και αν πήγαινε ο οποιοσδήποτε άσχετος σε κάποιο σύνδεσμο 2 ώρες πριν ξεκινήσει το κίτρινο ποτάμι, και ζητούσε 5 εισητήρια του δίναν 10.
Φέρε και την πεθερά σου του έλεγαν.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε ποια εκδρομή και παπαριές αφού πήρατε ο καθένας και το όλο του το σόι μαζί.... και λίγοι ήσασταν.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Παιζαμε με τον πρωταθλητη στο γηπεδο του..
Ηταν δυσκολο το ματς οπως κ να το κανουμε αλλα χασαμε αλλη μια ευκαιρια βαση αυτων που εγιναν στην κερκιδα κ την μετρια αποδοση του βαζελου..

Πολλοι παικτες θα παρουν το μπουλο το καλοκαιρι κ με Κουπερ στην προετοιμασια θα δουμε πολυ καλυτερα πραγματα του χρονου..

Εμενα τα πλει οφ δεν με ενδιεφεραν για φετος καθως με Μαζινιο στην προετοιμασια κ το τιμονι στην αρχη πετυχαμε το μαξιμουμ του στοχου στο τελος της χρονιας..Το Κυπελλο θα ηταν το κερασακι στην τουρτα αλλα ο Θεος ηταν ανεκαθεν απεναντι μας..

Βαζελοι,τουρκοι,πανιωνιοι κ ολοι οι αλλοι ρεζιληδες δεν μπορειτε να χωνεψετε αυτο που ειδε ολη η Ελλαδα στο ΟΑΚΑ..Συνεχιστε να ξεφτιλιζεστε με το να πουλατε δηθεν ειρωνια στον λαο κ την ομαδα του Αρη...Εξαλλου ειστε οι μοναδικοι οπαδοι του κοσμου που χαιρεστε μονο με ξενα αρχιδια..Ακομα κ ο βαζελος πηρε πρωταθλημα φετος χανοντας 2 φορες απο τον ανυπαρκτο γαυρο..Πουθεναδες ολοι ρε!!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΗΣ..

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
H προπαγάνδα σε άλλη διάσταση.
Από την Τρίτη ακόμα έπαιρναν τηλέφωνο δήθεν αγανακτισμένοι ακροατές στο Ράδιο Λυγμός και έλεγαν ότι είναι μέλη της Λέσχης και κάτοχοι διαρκείας και δεν πρόλαβαν να πάρουν εισητήριο, θα πέσουν μπουνιές έλεγαν.
Και αν πήγαινε ο οποιοσδήποτε άσχετος σε κάποιο σύνδεσμο 2 ώρες πριν ξεκινήσει το κίτρινο ποτάμι, και ζητούσε 5 εισητήρια του δίναν 10.
Φέρε και την πεθερά σου του έλεγαν.

Ετσι μπραβο να ακουτε ΑRIS FM 92.8 αφου δεν εχετε δικο σας σταθμο (και ουτε θα κανετε ποτε).Να στελνεις και κανα μηνυμα εκει

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι μπραβο να ακουτε ΑRIS FM 92.8 αφου δεν εχετε δικο σας σταθμο (και ουτε θα κανετε ποτε).Να στελνεις και κανα μηνυμα εκει
Στον Σκόρδα το άκουσα όχι στο ρούλης Fm.
Εχει περισσότερη πλάκα (μπουγάτσας κτλ)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΗΣ..

Εσυ με τους τίτλους στα πρωταθλήματα των 3 ομάδων!!!!
Ο Παλιός σου τερματοφύλακας Χρηστίδης το Σαββατο στην ΕΤ3 είπε οτι τα πρωταθλήματα σου είναι τόσο παλιά που αποκτούν αρχαιολογική αξία. 40 Χρόνια άτιτλος και συνεχίζεις όπα ξέχασα είσαι πρωταθλητής Β εθνικής 1998!!!
Μαλάκες προπαγανδιστές ανύπαρκτοι δεν ασχολούμαστε μαζί σας... γελάμε μαζί σας. Μια τρίχα απ τα αρχίδια μας είστε σε όλα τα επίπεδα.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ με τους τίτλους στα πρωταθλήματα των 3 ομάδων!!!!
Ο Παλιός σου τερματοφύλακας Χρηστίδης το Σαββατο στην ΕΤ3 είπε οτι τα πρωταθλήματα σου είναι τόσο παλιά που αποκτούν αρχαιολογική αξία. 40 Χρόνια άτιτλος και συνεχίζεις όπα ξέχασα είσαι πρωταθλητής Β εθνικής 1998!!!
Μαλάκες προπαγανδιστές ανύπαρκτοι δεν ασχολούμαστε μαζί σας... γελάμε μαζί σας. Μια τρίχα απ τα αρχίδια μας είστε σε όλα τα επίπεδα.
46 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΛΙΓΕ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
46 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΛΙΓΕ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

Δεν βλέπω τα βίντεο σου ρε τα έχω γραμμένα, εγώ δεν πήρα προπολέμικά πρωταθλήματα ούτε επί κατοχής, εσύ απο τότε έχεις να πάρεις, έπαιξες με 2 αντιπάλους και πήρες πρωτάθλημα και επι κατοχής έπαιζες φιλικά με τον κατακτητή τον γερμανό τα λέει και στο σάιτ σου το επίσημο αυτα προσκυνημένοι μια ζωή ρουφιάνοι ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν βλέπω τα βίντεο σου ρε τα έχω γραμμένα, εγώ δεν πήρα προπολέμικά πρωταθλήματα ούτε επί κατοχής, εσύ απο τότε έχεις να πάρεις, έπαιξες με 2 αντιπάλους και πήρες πρωτάθλημα και επι κατοχής έπαιζες φιλικά με τον κατακτητή τον γερμανό τα λέει και στο σάιτ σου το επίσημο αυτα προσκυνημένοι μια ζωή ρουφιάνοι ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ <<ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ >> ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕΣ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..

gianlouka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Αυτο που εγινε σημερα....αξιζει παραπανω απο το να περναμε το κυπελλο....πολλοι μπορει να μην το καταλαβενετε...αλλα σημερα καταριφθηκαν οι μυθοι κοι οι παραδοσεις χρονων...
Καλο θα ηταν να ερχοταν και η κουπα...αλλα επιφυλασσομαστε...

Χθες αλλαξαν οι συσχετισμοι...ειμασταν στο οακα  πιο πολλοι απο τους ζελες...
Ο κοσμος διπλα μου ηταν επι 90 λεπτα συγκινημενος....ολη η Ελλαδα πηρε το μηνυμα και σημερα να στε σιγουροι πως μετραμε  καινουργια Αριανακια....
Υπεροχος κοσμος τεραστια ομαδα...
Μια ομαδα που εχει να παρει τιτλο 40 χρονια...και αντι να μικραινει ολοενα μεγαλωνει και με οπαδους σε ολα τα περατα της γης...

Ημασταν πιο πολλοι απο τους ζελες ρεεεεεε...το καταλαβενετε???

οσο για σεν @palermo αν εισαι τσακαλος απαντησε μου στα παρακατω...

Ειχατε σηκωσει πανω "Καντε τη χαρη του καθε παοκτζη και ριξτε τιν Αρη στη Β εθνικη"?

Ανοιξατε τα ποδια σας στην Καλαμαρια για να πεσουμε?

Πανυγιρισατε τα γκολ της Καλαμαριας σαν να ηταν δικα σας και παρακαλαγατε τους παιχτες σας να κατσουν να χασουν?

Στειλατε στο Μπαραζ του Βολου αντιπροσωπεια φιλαθλων που ευχονταν καλη τυχη στον οσφπ?
Σηκωσατε πανο σε εκεινο το ματς απο κεινου με τους γαυρους?

Χτυπαγατε γυναικοπεδα στη σουρωτη???

απαντησε μου @palermo σε παρακαλω...και μετα ρωτα με και συ οτι γουσταρεις να κανουμε διαλογο...

palermo απαντησες?? αν ναι κανε μου ενα κοπι πειστ γιατι δεν εχω καλη συνδεση και δεν μπορω να ψαξω!!

κοιταξτε λιγο τι εγινε στην εισοδο...στο πεταλο  των ζελων ακουγοντουσαν τα αδερφια

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ <<ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ >> ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕΣ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..

το μπασκετάκι είναι μπασκετάκι και το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, σε διοργάνωση των 3 ομάδων βγήκες πρώτος αυτο είναι το πρωτάθλημα σου για γέλια είστε και το έχετε και καμάρι επειδή είστε ανύπαρκτοι.
40 χρόνια άτιτλοι και keep walking.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το μπασκετάκι είναι μπασκετάκι και το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, σε διοργάνωση των 3 ομάδων βγήκες πρώτος αυτο είναι το πρωτάθλημα σου για γέλια είστε και το έχετε και καμάρι επειδή είστε ανύπαρκτοι.
40 χρόνια άτιτλοι και keep walking.
ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕΣ?

gianlouka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
ρε stefanD παοκ εισαι??

απαντησε μου σε αυτα σε παρακαλω ...τα εγραψα στο παραπανω ποστ...πηγαιναν για τον @palermo

οσο για σεν @palermo αν εισαι τσακαλος απαντησε μου στα παρακατω...

Ειχατε σηκωσει πανω "Καντε τη χαρη του καθε παοκτζη και ριξτε τιν Αρη στη Β εθνικη"?

Πανυγιρισατε τα γκολ της Καλαμαριας σαν να ηταν δικα σας και παρακαλαγατε τους παιχτες σας να κατσουν να χασουν?

Στειλατε στο Μπαραζ του Βολου αντιπροσωπεια φιλαθλων που ευχονταν καλη τυχη στον οσφπ?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
gianlouka ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

4861ef31caaff55efe9104f.jpg

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Αφηστε τα χαζα και απαντηστε στο ερωτημα που μας καιει

[size=50pt]Ποτέ?[/size]

gianlouka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
gianlouka ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

4861ef31caaff55efe9104f.jpg

με μαυρο δακρυ κλαιω..δεν εχω συνελθει ...θα κλαιω μερες ακομη...

εσυ δεν μου απαντησες??

θα μου απαντησει ενας παοκτζης ρε παιδια?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αφηστε τα χαζα και απαντηστε στο ερωτημα που μας καιει

[size=50pt]Ποτέ?[/size]

Φιλαράκι τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να μην δεί κανένας μας σε αυτη τη ζωή τον ρούλη να παίρνει τίτλο και αυτό είανι λίγο λυπηρό εν μέρη.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom