Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εντάξει...θα είμαι και γω με Νάγκμπε....βάλε κι εσύ μία του...Βελλή να θυμηθούμε την ομαδάρα

ΥΓ ρε συ αυτά τα τέραστια σάντουιτς του Μάκη με το ζόρι 1 μπορείς να φας....και η πίτα τίγκα στο λάδι να στάζει από κάτω :rockon:

Εγώ θα βάλω του Κολομπούρδα, το λάδι είναι τόσο πολύ που έχει ποτίσει και το και το πάτωμα περιμετρικά του μαγαζιού, αφού και τα αμάξια σπινιάρουν εκει μπροστά.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
κιτρινιαριηδες σας ποναει ακομα ο κωλος?
13 υπερανω κ εναντιων ολων

γινε αρης για να πουσταρεις
20 ατομα ,μεταμφιεσμενα σε σεκιουριτι κ ετρεξαν μια ολοκληρη θυρα, 3 πανια και παραλιγο το κεντρικο "σουπα3"

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θα βάλω του Κολομπούρδα, το λάδι είναι τόσο πολύ που έχει ποτίσει και το και το πάτωμα περιμετρικά του μαγαζιού, αφού και τα αμάξια σπινιάρουν εκει μπροστά.
Βάζω τη μπλούζα του Ινεμπολίδη και έρχομαι

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Νατσε εγω περιμενω την φωτο με το κιτρινο κασκολ στον πλεζουρα...Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!   Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ηρθα,χαιρετω και φευγω γιατι βαριεμαι να τα ψαλω σημερα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σας την εσκασα πικραμενα σκουληκακια!
Εχω ρεπο σημερα,ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται ξεκουραση!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν σε ακούνε....μπήκανε πάλι κάτω από τη γη

ΥΓ έλεος....

Συνημμένα

• ATHLITIKANEA_b.jpg
    ATHLITIKANEA_b.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Νατσε εγω περιμενω την φωτο με το κιτρινο κασκολ στον πλεζουρα...Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!   Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση...
Eσύ γιατί δεν πήγες μωρή πουστάρα,έφαγες πλάστη???? :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Γιατι δεν μου βρηκαν εισιτηριο ρε μλκ!!! :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τεραστιος λαος, τεραστια εκδρομη, η ομαδα κατωτερη των προσδοκιων για το συγκεκριμενο παιχνιδι, ειδικα στο δευτερο, το παιχνιδι γενικοτερα μια σουπα αναλατη, ελαχιστες ευκαιριες και απο τους δυο, απλα φανηκε η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ του ροστερ αλλα και των μοναδων ξεχωριστα, εμεις Λετο αντιστοιχο που να μπορει να κανει αυτο το κλικ παραπανω δεν ειχαμε, αυτη ειναι αλλωστε και η διαφορα που εχουμε με τους κατω αγωνιστικα, αλλο Λετο (του 1+ εκατομμυριου) και αλλο Νετο....... ΑΥΤΑ, δεν εχει πολλα να πει κανεις για το χθεσινο παιχνιδι, οποιος ξερει, ειδε.

Η εκδρομη για εμας τα βλαχακια εδω πανω, ΤΕΡΑΣΤΙΑ, τετοια εκδρομη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ και δεν προκειται, μεχρι να την ξανακανουμε ΕΜΕΙΣ και μονο ΕΜΕΙΣ.......(συνεχιζω να εννοω για ολους εκτος βαζελογαυρων που ειναι αλλα τα νουμερα τους)

Τελος, για την ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ, ειδικα τους ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ στην πολη ΜΑΣ, ξεκατινιαστιτε ΛΟΥΓΚΡΕΣ, πανηγυριστε με την ΨΥΧΗ σας τη νικη του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ σας εις βαρος του ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ, τριβατε τα ματακια σας στις 8, στις πρωτες συνδεσεις με ΟΑΚΑ, οι μυθοι καταριπτονται σιγα σιγα, ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΣ μονο ΕΝΑΣ.

Και κατι ακομα πιο μεγαλες ΑΔΕΡΦΕΣ, που εχουμε να τις δουμε εδω μεσα, απο την εποχη του........σπαθα, συνεχιστε, ξερουμε την ξεφτιλα σας, απλα συνεχιζετε να μας επιβεβαιωνετε.......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αμαν,τι κακα αγορια ειστε εσεις βρε?
οι φιλες σας οι αλλες που ειναι σημερα?
η γαμα,η πετρουλα,[glow=red,2,300]η μαξιμουλα[/glow],η αγκνιους κτλ κτλ?

Με ζητησες??? Και αυτα τα "μαξιμουλα", στα μεταξυ σας, οκ???? Καλη η πλακα, αλλα αν θελεις να σου δινει κανεις την ΕΛΑΧΙΣΤΗ σημασια, αυτα κομμενα, τουλαχιστων απεναντι σ' αυτους που δε σου εχουν δωσει το δικαιωμα να αναφερεσε ετσι απεναντι τους..... οκ? Γιατι, αν γουσταρεις, μπορουμε να την αλλαξουμε και 'μεις τη φαση.......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πώς είναι να κάνεις 500 χλμ με την όπισθεν?

Συνημμένα

• kolkas.jpg
    kolkas.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 27

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ναι θα τραβήξω και μια μαλακία μέσα και θα στο στείλω πακέτο....

ο Κόλκας είναι...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ναι θα τραβήξω και μια μαλακία μέσα και θα στο στείλω πακέτο....

ο Κόλκας είναι...

Εμένα ρε μαλάκα θα το στείλεις???Αφού εγώ σε έχω απο κάτω χρόνια τώρα...στείλτο αλλού...π.χ στις γριές... :grin: :grin: :grin: :grin:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Δεν αντεχουν τα αρειανα την καζουρα ε? το threadaki που ανοιξα σβηστικε, αλλα εμενα δεν με πειραζει.

Εχω ομως μονο μια απορια ακομη

[size=60pt]ΠΟΤΕ?[/size]

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Με ζητησες??? Και αυτα τα "μαξιμουλα", στα μεταξυ σας, οκ???? Καλη η πλακα, αλλα αν θελεις να σου δινει κανεις την ΕΛΑΧΙΣΤΗ σημασια, αυτα κομμενα, τουλαχιστων απεναντι σ' αυτους που δε σου εχουν δωσει το δικαιωμα να αναφερεσε ετσι απεναντι τους..... οκ? Γιατι, αν γουσταρεις, μπορουμε να την αλλαξουμε και 'μεις τη φαση.......
τραβα τ αρχιδια σου ρε κομπλεξικε λιγε
μαθε ποιος ειναι το αφεντικο στην πολη κ ποιος φερνει τους τιτλους στον λευκο πυργο κ κανε την κωλοτουμπα σου τωρα
που θα παρεξηγηθεις επειδη εχεις την πουτσα στον πατο σου απο χθες
κ χαλαρωστε με την εκδρομη
αν παρουμε κ εμεις τοσα θα κατεβασουμε διπλασια κ θα μπουν κ ολοι μεσα
πολυ αερα πηρατε πουστρες της πολης
καιρος να σας κοπει
παρ τε τον μπουλο σας κ μεινετε για αλλη μια χρονια ατιτλοι

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε στρακια γιατι δεν μου ειπατε οτι θα πατε αλλου να πανυγηρισετε να μην περιμενω αδικα κατω στον λευκο τον πυργο μονος μου;;;ουτε το δευτερο ημιχρονο δεν ειδα με τετοια αγωνια να παω πρωτος κατω...τι κουφαλες που ειστε ,ουτε στις καντινες δεν το ειπατε να μην περιμενουν μεχρι τωρα να πατε...κακοπουστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom