Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες,
ολόψυχα καλή επιτυχία αύριο σας εύχομαι,να φέρετε το κύπελλο στον Πύργο ,να προσέχετε στον δρόμο ειδικά εσείς που οδηγάτε,και μακριά από έκτροπα,δεν παύει να ναι ένα γαμημένο παιχνίδι.

Και Πετράκη που σαι ρε,σίγουρο το χετε αύριο ,με ένα 2-0 καθαρίσατε-το δα σε όνειρο κ το παιξα κ στοίχημα.

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
εγω ειδα 1-0 Μεριεμ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γιοτομπαλα ακομα πανω ειστε;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τσαμπα θα κατεβουν
το'πε και ο τεννις.

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Θα σας ξενερώσω λίγο τώρα...αλλά ο καθένας με τον πόνο του.Σαν Ηλυσιακός θέλω να σας ρωτήσω αν θα κτυπήσετε κανονικά το ματς στην Καβάλα στο μπάσκετ γιατί διαβάζω ότι μετά την νίκη σας στον ΠΓΣ εξασφαλίσατε τα πλει όφ του μπάσκετ και φοβάμαι ότι δεν θα το πολυ παλέψετε.Από την άλλη φοβάμαι επίσης ότι θα προτιμήσετε να πέσουμε εμείς οι ''κωλο Αθηναίοι'' παρά οι Μακεδόνες.Αν και στην μπάλα είδα ότι έγινε χαμός μεταξύ σας και τις δύο φορές που πήγατε στην Καβάλα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Θα σας ξενερώσω λίγο τώρα...αλλά ο καθένας με τον πόνο του.Σαν Ηλυσιακός θέλω να σας ρωτήσω αν θα κτυπήσετε κανονικά το ματς στην Καβάλα στο μπάσκετ γιατί διαβάζω ότι μετά την νίκη σας στον ΠΓΣ εξασφαλίσατε τα πλει όφ του μπάσκετ και φοβάμαι ότι δεν θα το πολυ παλέψετε.Από την άλλη φοβάμαι επίσης ότι θα προτιμήσετε να πέσουμε εμείς οι ''κωλο Αθηναίοι'' παρά οι Μακεδόνες.Αν και στην μπάλα είδα ότι έγινε χαμός μεταξύ σας και τις δύο φορές που πήγατε στην Καβάλα.

Φίλε μου δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε την Καβάλα ή όχι αλλά πάντως οι σχέσεις μας με τον Ηλυσιακό είναι πολύ καλύτερες απο ότι με τη Καβάλα , άλλωστε γι αυτό έγινε και το πρόσφατο φιλικό . Σίγουρα πάντως δεν θα πάμε να χάσουμε για να σώσουμε τη Καβάλα και να ρίξουμε τον Ηλυσιακό !

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Φιλε ειναι δυνατον να πανε να πουν στον Μπλατ να κατσει να χασει απο την Καβαλιτσα για να την σωσει??
Δεν παιζει με τπτ αυτο το σεναριο..Εξαλλου ειναι τεστ αυτα τα ματς για κοουτς κ παικτες οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουμε αδιαφορα..Βεβαια απο την αλλη,για την Καβαλα ειναι τελικος κ θα τα δωσει ολα οποτε θα ειναι δυσκολο το παιχνιδι..
Και εγω ο Ηλυσιακος θελω να σωθει..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Κι επειδή εμείς τα παόκια νοσταλγήσαμε το '80 ας αλλάξουμε λίγο το περιεχόμενο του πανό σύμφωνα με την επικαιρότητα:

"Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ"

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Και αύριο βράδυ που θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι πολύ απλά είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να φέρετε κύπελλο στη Θεσσαλονίκη εμείς θα σας λέμε όπως & το 2003 που είχατε το θράσος να θέλετε να κατακτήσετε κύπελλο μέσα στο ΝΑΟ μας:

Συνημμένα

• n707340835_1246015_9938.jpg
    n707340835_1246015_9938.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 13

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Καλη τηλεθεαση κ σε εσενα πουτανας γιε.. :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αν θες ν' αναζητήσεις πουτάνες να τις αναζητήσεις στο σπίτι σου γιατί στο δικό μου δεν υπάρχουν... Εύχομαι & σε 'σένα καλή τηλεθέαση, ελπίζω να μην μπήκες στον κόπο ν' αναζητήσεις εισιτήριο, κρίμα θα ήταν να πετάξεις τόσα λεφτά & να κατέβεις τζάμπα στην μπασταρδούπολη. Αχ πόσο γουστάρω να σας τρελαίνω...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οχι φιλε το ξερω επισταμενως εκ των εσω
σας θεωρουμε αδελφια μας εσας του ηλυσιακου
εχει βγει και ενας συνδεσμοπατερας σας και μιλησε στην εκπομπη του σουπερ 3
η καβαλιτσα θα χασει
και τωρα ειδικα που ο μακαρος χωνεται στον μπαοκ
να μην ανησυχεις καθολου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68