tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μην τα λετε αποτομα τα Θεσσαλονικιωτικα αστεια,μου εφυγε μια πορδη απο τα γελει!κανε ρε μια φουσκα με την μυξα σου, μαγκα του πληκτρολογίου!!
Μην τα λετε αποτομα τα Θεσσαλονικιωτικα αστεια,μου εφυγε μια πορδη απο τα γελει!κανε ρε μια φουσκα με την μυξα σου, μαγκα του πληκτρολογίου!!
Δεν σας ξερω κυριε.
Γελαστε οσο προλαβαινετε,του χρονου ετοιμαζεται η αρμαδα.
και ανοιχτοκωληςΜην τα λετε αποτομα τα Θεσσαλονικιωτικα αστεια,μου εφυγε μια πορδη απο τα γελει!
Μην τα λετε αποτομα τα Θεσσαλονικιωτικα αστεια,μου εφυγε μια πορδη απο τα γελει!
Οχι κρατηθηκα αλλα ηταν φοβερο το αστειο.και ανοιχτοκωλης
Βιζα εχετε παρει απο την Ελληνικη πρεσβεια;
Αλλιως θα απελαθειτε στα Τεμπη!
απο Λαρισα και κατω υπαρχουν αντρες;Οχι κρατηθηκα αλλα ηταν φοβερο το αστειο.
Τετοια λετε και ριχνετε τα γκομενακια;
Εμεις τα πηδαμε απλα!
Τα χάπια μουυυυυυυυυυυυυ
Άρχισε το κρεσέντο της μαλακίας..
Ορρούς να στείλεις. Αυτός παλεύεται μόνο με ενδοφλέβια αγωγήΠες οδο να σου στειλω και το βυτιο με το τσιπουρο!!
Ξερω μια Μαρια που κουτσαινει,να την φωναξω!και που εισαι ακομα!!
Θα μπει σε λιγο και η κουτση μαρια να γραψει οτι μαλακια της κατεβει
Μένεις μόνος σου ή με τους γονείς σου?Απο Κυριακη θα σας χασω,θα σας φταιει η διαιτησια,ο προπονητης,εσεις που δεν φωναζατε καλα........
απο Λαρισα και κατω υπαρχουν αντρες;
Εγω σκαω μονο οταν κανω σεξ,οποτε δεχομαι να μου στειλετε 3 γκομενιτσες.Ορρούς να στείλεις. Αυτός παλεύεται μόνο με ενδοφλέβια αγωγή
Απο Λαρισα και κατω φορανε παντελονια και απο πανω φουστανακια ειδικα το βραδυ.Δε θέλω μαλακίες..
χαχαχαχαχαχα θηχτηκε η εξαιρεση.... τον κανονα λεμε ΝατσεεεεεεΔε θέλω μαλακίες..