και φανταζεσαι να το παρουμε στην παραταση; πουτσα στο τετραγωνο ο δικος σου
καραγκιόζη,κατάκτηση έπαιξα!!!
σιγά μην εμπιστευτώ τα γατάκια σου μόνο στην κανονική διάρκεια....
ΥΓ πάρτε και τον Κοέντα για τα πέναλτυ....
και φανταζεσαι να το παρουμε στην παραταση; πουτσα στο τετραγωνο ο δικος σου
Όχι ρε δεν είμαι μοντέλο αλλά δεν είμαι τριψήφιος πανάθεμά σεΕσυ δλδ εισαι μοντελα?
Τζουλια και ετσι?
Καλα κανει ο λελε και σε ξεχειλωνει τοτε!!
νιαου με τα γατακια αυτα χασατε το...πρωταθλημακαραγκιόζη,κατάκτηση έπαιξα!!!
σιγά μην εμπιστευτώ τα γατάκια σου μόνο στην κανονική διάρκεια....
ΥΓ πάρτε και τον Κοέντα για τα πέναλτυ....
ηματσε πολλα τα ομορφοπαιδα λεμε...σημασια δεν εχει το εξω αλλα ποσα κιλα εισαι απο μεσα σουαχαχαχαχαχαχαχαααααα
Λελέουραααααααααααααα
κι άλλο μοντελάκι μας προέκυψε
καλα κανεις και δινεις οδηγιεςΚαι προσοχή...
Μην φιλιέστε πάλι στις κερκίδες όπως στο Καυτατζόγλειο και βγούνε τα βιντεάκια στο YOUTUBE...
τα κοντευεις ομως ετσι δεν ειναι;;;Όχι ρε δεν είμαι μοντέλο αλλά δεν είμαι τριψήφιος πανάθεμά σε
Κάτσε δεν μας είπε το ύψος του ακόμα. Μπορεί να είναι 2.30 και να είναι στυλάκιηματσε πολλα τα ομορφοπαιδα λεμε...σημασια δεν εχει το εξω αλλα ποσα κιλα εισαι απο μεσα σου
και 2 μετρα να ειναιΚάτσε δεν μας είπε το ύψος του ακόμα. Μπορεί να είναι 2.30 και να είναι στυλάκι
ας πηγαινω 2 φορες την δεκαετια και ας το παιρνω...το προτιμω απο το να πηγαινω 4 και να ελπιζω να μπω στο γκινες για τους περισσοτερους χαμενους τελικους μεσα σε 10 χρονιακαλα κανεις και δινεις οδηγιες
εσυ να δουμε αν θα ξαναπας στε τελικο;;;;;;
Μπα από τον πολύ αυνανισμό άρχισα να χάνω τώρα τελευταίατα κοντευεις ομως ετσι δεν ειναι;;;
αν καταφερω και επιστρεψω....ας πηγαινω 2 φορες την δεκαετια και ας το παιρνω...το προτιμω απο το να πηγαινω 4 και να ελπιζω να μπω στο γκινες για τους περισσοτερους χαμενους τελικους μεσα σε 10 χρονια
υ.γ.την ρετσινα θα την πιουμε μετα τον τελικο;;;η να περιμενω να γινει και μετα να ρωτησω;
πω ρε πουστη κλαμα οι κυριες.......... εδω μεχρι υπερ μας στοιχηματιζουν, μετα τις πιτσες σοδεςΚαι προσοχή...
Μην φιλιέστε πάλι στις κερκίδες όπως στο Καυτατζόγλειο και βγούνε τα βιντεάκια στο YOUTUBE...
λες να το ριξω και εγω στην χειρονακτικη;;;Μπα από τον πολύ αυνανισμό άρχισα να χάνω τώρα τελευταία
αφού σου έχω πει ρε ξεχασιάρηλες να το ριξω και εγω στην χειρονακτικη;;;
εμπαργκο σου επιβαλανε;
καλα να παρουμε και το αλλο το στρακι μαζι μας...αν καταφερω και επιστρεψω....
ρε ξερω γι'αυτο το λεω...αφού σου έχω πει ρε ξεχασιάρη
παρώωωωωωωωωωωωνκαλα να παρουμε και το αλλο το στρακι μαζι μας...
πετρααααααααααααααν εσενα λεω