ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δωρακι αυριο απο Λαμπρο...
Εγώ πάντως θα θελα να μουν από μια μεριά να έβλεπα να μούτρα των Παοκτζήδων,όταν τα ΑΡΕΙΑΝΑ θα πανηγυρίζουν στον Πύργο.
Πραγματικά όλη η ξινίλα του κόσμου ,θα ναι μαζεμένη στα μούτρα τους....
Όλοι στην Αθήνα θα είμαστε αχαχαχαχαχαχααααααααααααααΕγώ πάντως θα θελα να μουν από μια μεριά να έβλεπα να μούτρα των Παοκτζήδων,όταν τα ΑΡΕΙΑΝΑ θα πανηγυρίζουν στον Πύργο.
Θα μας κρατησουν το χωρο στο λευκο και θα γλεντησουμε αγκαλια..Δε ξενερωνουνε ποτεΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!
Όλοι στην Αθήνα θα είμαστε αχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
έραψες κορδώνια στο πανί?
Εγώ πάντως θα θελα να μουν από μια μεριά να έβλεπα να μούτρα των Παοκτζήδων,όταν τα ΑΡΕΙΑΝΑ θα πανηγυρίζουν στον Πύργο.
Φανταζεσαι τα μουτρα των αρειανων οταν οι παοκτσηδες θα πανηγυριζουν στον λευκο πυργο?
Παιζει και αυτο το σεναριο ξερεις!!
Φανταζεσαι τα μουτρα των αρειανων οταν οι παοκτσηδες θα πανηγυριζουν στον λευκο πυργο?
Παιζει και αυτο το σεναριο ξερεις!!
Δεν παίζεστε.Πάει κ τελείωσε.
Φιλε μου παρτο χαμπαρι, η πολη ειναι δικη μας.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΦιλε μου παρτο χαμπαρι, η πολη ειναι δικη μας.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
να ποστάρεις το κλειδί
νατσουληηηηηηηηη
Οπότε,να μην τολμήσουν τα ΑΡΕΙΑΝΑ ,να πανηγυρίσουν στον Πύργο...όταν θα ανέβουν από Αθήνα,έτσι;;;
ή νοικιάζετε τον χώρο κατόπιν ζήτησης;
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
να ποστάρεις το κλειδί
Το κραξιμο επεσε στην δημαρχο Παπαγεωργοπουλο (σκωληξ), ηθελε να φωταγωγησει την πολη λογω του τελικου,
τελικα μετα απο μπινελικια, εκανε αρση της αποφασης του.
Οχι φιλε μου ο χωρος ειναι ελευθερος προς χρηση (ειναι δημοσιος χωρος).
Εννοείται ρεΜαλακία του Παπαγεωργ....
ειδικά σε εποχές λιτότητας,να κάνεις βλαμμένα έξοδα.Δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία του ΑΡΗ το ότι πήγε τελικό κ ενδεχομένως να τον πάρει κιόλας,αλλά σε εποχές λιτότητας να κάνεις ηλίθια έξοδα για το θεαθήναι,είναι τουλάχιστον αφελές.