Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ πάντως θα θελα να μουν από μια μεριά να έβλεπα να μούτρα των Παοκτζήδων,όταν τα ΑΡΕΙΑΝΑ θα πανηγυρίζουν στον Πύργο.
Πραγματικά όλη η ξινίλα του κόσμου ,θα ναι μαζεμένη στα μούτρα τους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ πάντως θα θελα να μουν από μια μεριά να έβλεπα να μούτρα των Παοκτζήδων,όταν τα ΑΡΕΙΑΝΑ θα πανηγυρίζουν στον Πύργο.
Πραγματικά όλη η ξινίλα του κόσμου ,θα ναι μαζεμένη στα μούτρα τους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όλοι στην Αθήνα θα είμαστε αχαχαχαχαχαχαααααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όλοι στην Αθήνα θα είμαστε αχαχαχαχαχαχαααααααααααααα

Εμ τόσοι είστε.Πάνω-κάτω 25-30.000.

ααααααααααααααχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααα

ρε ΠΑΟΚΙΑ,εγώ θα απαντάω για σας;;;;

μπας κ είμαι ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ,και δεν το ξερα;

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Φανταζεσαι τα μουτρα των αρειανων οταν οι παοκτσηδες θα πανηγυριζουν στον λευκο πυργο?
Παιζει και αυτο το σεναριο ξερεις!!

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Φανταζεσαι τα μουτρα των αρειανων οταν οι παοκτσηδες θα πανηγυριζουν στον λευκο πυργο?
Παιζει και αυτο το σεναριο ξερεις!!

Θα υπαρχει και επιτροπη υποδοχης στα μαλγαρα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου παρτο χαμπαρι, η πολη ειναι δικη μας.

Οπότε,να μην τολμήσουν τα ΑΡΕΙΑΝΑ ,να πανηγυρίσουν στον Πύργο...όταν θα ανέβουν από Αθήνα,έτσι;;;
ή νοικιάζετε τον χώρο κατόπιν ζήτησης;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φιλε μου παρτο χαμπαρι, η πολη ειναι δικη μας.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

να ποστάρεις το κλειδί

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

να ποστάρεις το κλειδί

Της ζώνης αγνότητος.ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Οπότε,να μην τολμήσουν τα ΑΡΕΙΑΝΑ ,να πανηγυρίσουν στον Πύργο...όταν θα ανέβουν από Αθήνα,έτσι;;;
ή νοικιάζετε τον χώρο κατόπιν ζήτησης;

Το κραξιμο επεσε στην δημαρχο Παπαγεωργοπουλο (σκωληξ), ηθελε να φωταγωγησει την πολη λογω του τελικου,
τελικα μετα απο μπινελικια, εκανε αρση της αποφασης του.
Οχι φιλε μου ο χωρος ειναι ελευθερος προς χρηση (ειναι δημοσιος χωρος).

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

να ποστάρεις το κλειδί

Θα στο στειλω με πμ εσενα, να το εχεις (να μπορεις να γυρισεις σπιτι).

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το κραξιμο επεσε στην δημαρχο Παπαγεωργοπουλο (σκωληξ), ηθελε να φωταγωγησει την πολη λογω του τελικου,
τελικα μετα απο μπινελικια, εκανε αρση της αποφασης του.
Οχι φιλε μου ο χωρος ειναι ελευθερος προς χρηση (ειναι δημοσιος χωρος).

Μαλακία του Παπαγεωργ....
ειδικά σε εποχές λιτότητας,να κάνεις βλαμμένα έξοδα.Δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία του ΑΡΗ το ότι πήγε τελικό κ ενδεχομένως να τον πάρει κιόλας,αλλά σε εποχές λιτότητας να κάνεις ηλίθια έξοδα για το θεαθήναι,είναι τουλάχιστον αφελές.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
«Αστακός» η Αθήνα για τον τελικό
04/22/2010 - 09:491 Σχόλια49ΑναγνώσειςΑποστολή στο TwitterΑποστολή στο FacebookSuperleague > ΑΡΗΣ > «Αστακός» η Αθήνα για τον τελικόΗ πρωτεύουσα στο πόδι.

Σε «κατάσταση επιφυλακής» βρίσκεται από σήμερα αλλά και για τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού για το κύπελλο Ελλάδος η γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ολόκληρος ο μηχανισμός της Αστυνομίας έχει σημάνει «γενικό συναγερμό» αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη μαζική κινητοποίηση κόσμου που έχει γίνει ποτέ στο εσωτερικό της χώρας και γι΄ αυτό όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρόκειται να ληφθούν θα είναι μέτρα «επιπέδου Ολυμπιάδας».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά.

Το «Μ», αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα και δημοσιεύει σήμερα τις σκέψεις αλλά και τις οριστικές προθέσεις των υπευθύνων της ΓΑΔΑ, όπως αυτές αποφασίστηκαν στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Ραχωβίτσα όπου και συμμετείχαν όλοι οι επικεφαλής , διοικητές ασφαλείας και επιθεωρητές.

Τι προβλέπει το σχέδιο-Ποια είναι η κινητοποίηση

Σύμφωνα με πληροφορίες που εκπορεύονται από κύκλους της αστυνομίας , η κινητοποίηση θα είναι χωρίς προηγούμενο και τα μέτρα πρωτοφανή από κάθε άποψη.

Συγκεκριμένα: Θα δραστηριοποιηθούν όλες οι διμοιρίες των ΜΑΤ που εδρεύουν στην Αθήνα, δηλαδή γύρω στις 35 και 5.000 συνολικά αστυνομικοί., ενώ θα ζητηθούν ενισχύσεις και από την επαρχία.

Ο βασικός έλεγχος των λεωφορείων του Άρη θα γίνει στα τελευταία διόδια(Αφιδνών), που απέχουν 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 35 από το ΟΑΚΑ. Θα ελέγχουν λεπτομερώς τους φιλάθλους και θα περνάνε τα πούλμαν ανά 20άδες.στον ειδικό χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού σταδίου. Κάπως έτσι θα γίνει και η αποχώρηση.

Το «κιτρινόμαυρο κομβόϊ» ,εξυπακούεται ότι θα αποκλειστεί από τον αστικό ιστό και δεν θα επιτραπεί επ΄ ουδενί να κατευθυνθεί προς το κέντρο της πόλης.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν με ασφάλεια τρεις ώρες πριν(γύρω στις 5.30)και κατά τον ίδιο τρόπο-τμηματικά- θα γίνει πρώτα η εγκατάσταση των φιλοξενούμενων φιλάθλων και μετά των πρασίνων.
Έκτακτα μέτρα θα εφαρμοστούν και στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη των τσάρτερ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα οδηγούνται με συνοδεία κατευθείαν στο ΟΑΚΑ.

Αρκετά πούλμαν θα έρθουν στην Αθήνα και από την Πάτρα, τα οποία θα ελεγχθούν στα διόδια Ελευσίνας.
Οι αποστολές των δύο ομάδων θα συνοδεύονται από μεγάλη αστυνομική δύναμη για να είναι εκατό τις εκατό ασφαλισμένες ( στο ξενοδοχείο, στις προπονήσεις αλλά και σε κάθε τους έξοδο) , ενώ δυνάμεις της Ασφάλειας θα υπάρχουν σε όλους τους κόμβους, τις γέφυρες, τα ξενοδοχεία αλλά και τα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλακία του Παπαγεωργ....
ειδικά σε εποχές λιτότητας,να κάνεις βλαμμένα έξοδα.Δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία του ΑΡΗ το ότι πήγε τελικό κ ενδεχομένως να τον πάρει κιόλας,αλλά σε εποχές λιτότητας να κάνεις ηλίθια έξοδα για το θεαθήναι,είναι τουλάχιστον αφελές.
Εννοείται ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom