Παληκάρι μου σ'ευχαριστώ. Μόλλις ετοιμαζόμουν να κλείσω τα αεροπορικά και είδα το μήνυμά σου και αποφάσισα να κάτσω σπίτι μου. Με έσωσες από μεγάλα έξοδα και κόπο. Να σαι καλά και πάλι ευχαριστώ.To νου σας κιτρινιαριδες κ απο το πεζοδρομιο, γιατι διαΦΟΡετικα θα πεσουν φαπες
atheNs is our City
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ξερετε εσειςTo νου σας κιτρινιαριδες κ απο το πεζοδρομιο, γιατι διαΦΟΡετικα θα πεσουν φαπες
atheNs is our City
5 το πρωι που θα κοιμουνται καντε ντου...
Επισκέπτης
Καλημέρα..καλημέρα γκρινιάρη
Αφού είπα με δεν...
Κάτσε εκεί που είσαι μη μας δείρει ο δεκατρίας..
έταιρον εκάτερον (ελπίζω να μην του γάμησα την ορθογραφία)Καλημέρα..
Αφού είπα με δεν...
Κάτσε εκεί που είσαι μη μας δείρει ο δεκατρίας..
του τελ γιου δε μπλάκ τρούθ, το σκεφτόμουν αλλά τώρα που είδα το μήνυμα του πιστολά το αποφάσισα, θα κάτσω στ'αυγά μου
Επισκέπτης
έταιρον εκάτερον (ελπίζω να μην του γάμησα την ορθογραφία)
του τελ γιου δε μπλάκ τρούθ, το σκεφτόμουν αλλά τώρα που είδα το μήνυμα του πιστολά το αποφάσισα, θα κάτσω στ'αυγά μου
Ωραία..
Τώρα που το ξεκαθαρίσμε,κατέβασε καμιά ιδέα για το γνωστό γιατί σκάλωσα εντελώς!
Ρε μαλάκα όλη μέρα χθες το σκεφτόμου αλλά πάπαλα. Θα μας έρθει μην άγχεσαιΩραία..
Τώρα που το ξεκαθαρίσμε,κατέβασε καμιά ιδέα για το γνωστό γιατί σκάλωσα εντελώς!
Επισκέπτης
Ρε μαλάκα όλη μέρα χθες το σκεφτόμου αλλά πάπαλα. Θα μας έρθει μην άγχεσαι
Πότε ρε?? Σις 25?
Σπάω το κεφάλι μου,δε μου'ρχεται τπτ.
το βρήκα ρε μαλάκαΠότε ρε?? Σις 25?
Σπάω το κεφάλι μου,δε μου'ρχεται τπτ.
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
το βρήκα ρε μαλάκα
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
και στην άκρη μια γλομπότουρτα
Επισκέπτης
Να γράφαμε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ??
το πρώτο που είπα ήταν ρε παπάραΝα γράφαμε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ??
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
παιζει να στο κατεβασουν αν ειναι υβριστικο....Να γράφαμε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ??
έτσι κι αλλιως δεν θα τους κάνουμε την χάρη να αναφερθούμε στο κωλοσωματείο τουςπαιζει να στο κατεβασουν αν ειναι υβριστικο....
Επισκέπτης
το πρώτο που είπα ήταν ρε παπάρα
Το ξέρω ρε παπάρα,αμέσως να την ψάξεις για πνευματικά δικαιώματα
καλημερα στρακια τι λεει ετοιμαζεστε;;;οι γαυροι ασχολουνται με το πως θα ξαναστησουνε την παραγκα,που τους διαλυσε ο πατερας.
Οσο για εσας,αμα δεν προκαλεσετε, δεν θα γινει τπτ και θα γυρισετε ατσαλακωτοι πισω. αν ομως συμβει το αντιθετο, ρωτησε τους παοκτζηδες πριν 3-4 χρονια που ηρθαν στο οακα τι παθανε και με πιο μεταφορικο μεσο επεστρεψαν στην Βορεια ελλαδα.
υ.γ. αθενς 13 ενα θα σου πω...
πως περναν οι βαζελοι την τσιμισκη;
με το γκαζι πατημενο και σπασμενο το παρπριζ
πως περναν οι βαζελοι την τσιμισκη
υ.γ.2
γαμιεται ο πασπαναστασιακος αστερας και ο συνδεσμος σας στην νεαπολη
Εσένα θα σε τιμωρήσω που εξαφανίζεσαι. Θα έρθεις εκδρομούλα να γουστάρεις?καλημερα στρακια τι λεει ετοιμαζεστε;;;
υ.γ. αθενς 13 ενα θα σου πω...
με το γκαζι πατημενο και σπασμενο το παρπριζ
πως περναν οι βαζελοι την τσιμισκη
υ.γ.2
γαμιεται ο πασπαναστασιακος αστερας και ο συνδεσμος σας στην νεαπολη
πεφτει δουλεια ρε συ...μπα ρε συ λεμε να κατεβουμε εμεις λευκο πυργο σαν καλοι γειτονες γιατι αν πατε 24000 κατω ποιος θα το γιορτασει εδω σε περιπτωση που σηκωσετε κουπα;;;Εσένα θα σε τιμωρήσω που εξαφανίζεσαι. Θα έρθεις εκδρομούλα να γουστάρεις?
Το σκεφτόμουν και γω αυτό αχαχαχαχαχαχαχαχαχαπεφτει δουλεια ρε συ...μπα ρε συ λεμε να κατεβουμε εμεις λευκο πυργο σαν καλοι γειτονες γιατι αν πατε 24000 κατω ποιος θα το γιορτασει εδω σε περιπτωση που σηκωσετε κουπα;;;
Κάντε κανένα ψυχικό μην ρεζιλευτούμε σαν πόλη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K