You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
openminded
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερααααααααααα
μαντεψτε ποιος?????????????
Επισκέπτης
καλησπερααααααααααα
Που'σαι ρε ανοιχτέ??
Επέστρεψες??
openminded
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ασε ρε...Που'σαι ρε ανοιχτέ??
Επέστρεψες??
μου την πεσανε οι mods επειδη "ειρωνευτικα στα greeklish" στο thread για το ipad που ανοιξα οταν ημουν αμερικη...
μαλλον αυτος που εκραξα θα ειναι κολλητος των mods και εφαγα mute
αν ειναι ποτε δυνατον...
τι να πεις. εστειλα μειλ μπας και ξεκολησει λιγο το μυαλο τους αλλα δεν το βλεπω.
μαλλον ηταν βαρια η ειρωνια μου
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
επεσε βαρυς ο πελεκυςασε ρε...
μου την πεσανε οι mods επειδη "ειρωνευτικα στα greeklish" στο thread για το ipad που ανοιξα οταν ημουν αμερικη...
μαλλον αυτος που εκραξα θα ειναι κολλητος των mods και εφαγα mute
αν ειναι ποτε δυνατον...
τι να πεις. εστειλα μειλ μπας και ξεκολησει λιγο το μυαλο τους αλλα δεν το βλεπω.
μαλλον ηταν βαρια η ειρωνια μου
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Στην αυριανή πρωινή σύσκεψη (11:00) που θα γίνει στην Αθήνα και θα έχει ως θέμα τα μέτρα τάξης του τελικού στο ΟΑΚΑ (24/4) έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Κόντης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε μία σύσκεψη που θα καθοριστεί βεβαίως και το»καυτό» θέμα των εισιτηρίων που θα πάρει τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός. Καθοριστική θα είναι και η άποψη της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Χάνουν το πρώτο ματς των play-off Ναφτί και Κάμπορα
Στο μεταξύ, οι κάρτες που εισέπραξαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μεχντί Ναφτί και ο Χαβιέ Κάμπορα θα τους στοιχίσουν τη συμμετοχή τους τόσο στο παιχνίδ της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτό της πρώτης αγωνιστικής των play-off. Να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί κλήρωση για το πρόγραμμα των play-off, όμως όπως και να ΄χει οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν από τον πρώτο αγώνα της διαδικασίας.
Χάνουν το πρώτο ματς των play-off Ναφτί και Κάμπορα
Στο μεταξύ, οι κάρτες που εισέπραξαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μεχντί Ναφτί και ο Χαβιέ Κάμπορα θα τους στοιχίσουν τη συμμετοχή τους τόσο στο παιχνίδ της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτό της πρώτης αγωνιστικής των play-off. Να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί κλήρωση για το πρόγραμμα των play-off, όμως όπως και να ΄χει οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν από τον πρώτο αγώνα της διαδικασίας.
Επισκέπτης
Στην αυριανή πρωινή σύσκεψη (11:00) που θα γίνει στην Αθήνα και θα έχει ως θέμα τα μέτρα τάξης του τελικού στο ΟΑΚΑ (24/4) έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Κόντης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε μία σύσκεψη που θα καθοριστεί βεβαίως και το»καυτό» θέμα των εισιτηρίων που θα πάρει τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός. Καθοριστική θα είναι και η άποψη της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Μετά από τη σημερινή απόφαση καλούνται:
Οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι Αρειανοί του forum όπως μεριμνήσουν δια την εξασφάλισην εισητηρίων τόσο των ιδίων όσο και των Αρειανών Νοτίου Ελλάδος και των συν αυτώ επισήμων προσκεκλημένων γαύρων.
Καλούνται επίσης και εις τη μεταξύ των συννενόησιν δια να μην εμφανισθεί εις το ΟΑΚΑ το φαινόμενον του σκορποχωρίου μεταξύ των μελών του παρόντος forum.
Εν bourdela.tv σήμερον τη 13η Απριλίου του σωτηρίου έτους 2010
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αρειανών μελών του bourdela.tv Ν.Κορινθίας
nacho_70
Υ.Γ. Καλημέρα τζουτζούκες.....
Επισκέπτης
Έβγαλα τα μάτια μου και δε μπορώ να το διαβάσω ρε..
Τι λέει??
αποθηξευσε την εικόνα και άνοιξέ την ωρέΈβγαλα τα μάτια μου και δε μπορώ να το διαβάσω ρε..
Τι λέει??
Επισκέπτης
Καλά ρε μη φωνάζεις..αποθηξευσε την εικόνα και άνοιξέ την ωρέ
Να δούμε τι θα πούνε τα μπατσόνια πρώτα.
Να μας πεις σίγουρα πόσα χαρτάκια θέλεις για να οργανωθούμεΚαλά ρε μη φωνάζεις..
Να δούμε τι θα πούνε τα μπατσόνια πρώτα.
openminded
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω...
τι ωρα ειναι ο τελικος??????
προσωπικά είμαι αδιάβαστοςρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω...
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αν θυμαμαι καλα στις 7ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω...
openminded
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την πουτσισα. εχω συνεδριο.αν θυμαμαι καλα στις 7
να δω πως θα το σκασω τωρα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
"Μωρή κουφάλα" στον πρόεδρο του Ν.Κορινθίας?Έχεις πάρει πιο γρήγορη απάντηση σε αίτηση μωρή κουφάλα?
έχεις δίκιο, υπερέβαλα. Να κόψω το μωρή ή το κουφάλα?"Μωρή κουφάλα" στον πρόεδρο του Ν.Κορινθίας?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K