Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαμαικανε ποτε μπαινεις μεσα ρε φοιτητοαρχοντα;;

openminded

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερααααααααααα
μαντεψτε ποιος?????????????  :2funny:

openminded

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Που'σαι ρε ανοιχτέ??
Επέστρεψες??
ασε ρε...
μου την πεσανε οι mods επειδη "ειρωνευτικα στα greeklish" στο thread για το ipad που ανοιξα οταν ημουν αμερικη...
μαλλον αυτος που εκραξα θα ειναι κολλητος των mods και εφαγα mute
αν ειναι ποτε δυνατον...
τι να πεις. εστειλα μειλ μπας και ξεκολησει λιγο το μυαλο τους αλλα δεν το βλεπω.
μαλλον ηταν βαρια η ειρωνια μου  :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ασε ρε...
μου την πεσανε οι mods επειδη "ειρωνευτικα στα greeklish" στο thread για το ipad που ανοιξα οταν ημουν αμερικη...
μαλλον αυτος που εκραξα θα ειναι κολλητος των mods και εφαγα mute
αν ειναι ποτε δυνατον...
τι να πεις. εστειλα μειλ μπας και ξεκολησει λιγο το μυαλο τους αλλα δεν το βλεπω.
μαλλον ηταν βαρια η ειρωνια μου  :2funny:
επεσε βαρυς ο πελεκυς
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Στην αυριανή πρωινή σύσκεψη (11:00) που θα γίνει στην Αθήνα και θα έχει ως θέμα τα μέτρα τάξης του τελικού στο ΟΑΚΑ (24/4) έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Κόντης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε μία σύσκεψη που θα καθοριστεί βεβαίως και το»καυτό» θέμα των εισιτηρίων που θα πάρει τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός. Καθοριστική θα είναι και η άποψη της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χάνουν το πρώτο ματς των play-off Ναφτί και Κάμπορα

Στο μεταξύ, οι κάρτες που εισέπραξαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μεχντί Ναφτί και ο Χαβιέ Κάμπορα θα τους στοιχίσουν τη συμμετοχή τους τόσο στο παιχνίδ της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτό της πρώτης αγωνιστικής των play-off. Να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί κλήρωση για το πρόγραμμα των play-off, όμως όπως και να ΄χει οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν από τον πρώτο αγώνα της διαδικασίας.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα κορίτσια

άντε Νάτσο, σήμερα τα σπουδαία

Επισκέπτης
Στην αυριανή πρωινή σύσκεψη (11:00) που θα γίνει στην Αθήνα και θα έχει ως θέμα τα μέτρα τάξης του τελικού στο ΟΑΚΑ (24/4) έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Κόντης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε μία σύσκεψη που θα καθοριστεί βεβαίως και το»καυτό» θέμα των εισιτηρίων που θα πάρει τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός. Καθοριστική θα είναι και η άποψη της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μετά από τη σημερινή απόφαση καλούνται:

Οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι Αρειανοί του forum όπως μεριμνήσουν  δια την εξασφάλισην εισητηρίων τόσο των ιδίων όσο και των Αρειανών Νοτίου Ελλάδος και των συν αυτώ επισήμων προσκεκλημένων γαύρων.
Καλούνται επίσης και εις τη μεταξύ των συννενόησιν δια να μην εμφανισθεί εις το ΟΑΚΑ το φαινόμενον του σκορποχωρίου μεταξύ των μελών του παρόντος forum.

Εν bourdela.tv σήμερον τη 13η Απριλίου του σωτηρίου έτους 2010

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αρειανών μελών του bourdela.tv Ν.Κορινθίας

nacho_70

Υ.Γ. Καλημέρα τζουτζούκες.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
33062220.jpg

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχεις πάρει πιο γρήγορη απάντηση σε αίτηση μωρή κουφάλα?

openminded

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω...
τι ωρα ειναι ο τελικος??????

Stories

Νέο!