Ακόμα να πας να γαμηθείς?
δεν ηρθε ακομα η ρουφιανα η μ....ς αργησε η ρουφιανα τι επαθε?
Ακόμα να πας να γαμηθείς?
Ψάχνει να βρει strap on. Υπομονήδεν ηρθε ακομα η ρουφιανα η μ....ς αργησε η ρουφιανα τι επαθε?
ε πες τησ να το βγαλει απ'τον κωλο της ρε γιε.. ξεχασιαρα και αφηρημενη μια ζωη αυτη η γυναικα...Ψάχνει να βρει strap on. Υπομονή
Βλέπω δεν κρατιέσαι. Βολέψου με κανένα στυλιάρι προς το παρόν και περίμενε, κάτι θα βρούμεε πες τησ να το βγαλει απ'τον κωλο της ρε γιε.. ξεχασιαρα και αφηρημενη μια ζωη αυτη η γυναικα...
Ψάχνει να βρει strap on. Υπομονή
Δεν γίνεται, είμαι ζωόφιλοςΜην ασχολείσαι με το μαζντάκι ρε μαλάκα..
σιγα εσυ μωρη κλασομπανιερα.. σκυψε σου πεσε το ταμπονΜην ασχολείσαι με το μαζντάκι ρε μαλάκα..
Έτσι μπράβο να είσαι εγκρατής. Τράβα μια μαλακία τώρα με τη γαλανόλευκη και θα ταίσουμε και τη σούφρα σουμπα! κρατιεμαι! ασε που βαριεμαι να την γαμαω ενα μισαωρο με το στραπ ον.. τι βιτσιο και αυτο... μετα ομως της δινω και καταλαβαινει.. στυλιαρι?? θελει στυλιαρια τωρα?
Δεν γίνεται, είμαι ζωόφιλος
Έτσι μπράβο να είσαι εγκρατής. Τράβα μια μαλακία τώρα με τη γαλανόλευκη και θα ταίσουμε και τη σούφρα σου
Πιάσε κονέ με τη βέλβυ τότενες..
Εγώ τα τουφεκάω
σιγα εσυ μωρη κλασομπανιερα.. σκυψε σου πεσε το ταμπον
Γαμώ τη γαλανόλευκή σου, γαμώ την ιθαγένειά σου , την εκκλησία σου και ότι άλλο πιστεύεις κωλοτρυπίδη. Όσο γράφεις εδώ μέσα θα τρως γαμοσταυρίδια.τι να τραβηξω ρε λωξαντρα..δεν αφηνεις και κανεναν να παρει σειρα..το ξεπετσωσες πια.. αλλα μια που το σκεφτομαι θα τραβηξω μια πανω στην φωτο του γρηγοροπουλου μεχρι να βρω και την δικια σου..
Ψόφα πουστράκι...τι να τραβηξω ρε λωξαντρα..δεν αφηνεις και κανεναν να παρει σειρα..το ξεπετσωσες πια.. αλλα μια που το σκεφτομαι θα τραβηξω μια πανω στην φωτο του γρηγοροπουλου μεχρι να βρω και την δικια σου..
Ψόφα πουστράκι...
σαν τον γρηγοροπουλο?? χεχεχχεχεχεχχε
σαν την γλίτσα που σε πέταγε...σαν τον γρηγοροπουλο?? χεχεχχεχεχεχχε
επειδη δεν εχεισ λιλακι ρε γαλατη... γιατι εγω την επιασα ρε μπασταρδομπουκωμενο?? για δειξε μου που την επιασα? εγω γαμω τα πιστευω σου..χυνω και σε ολα τα καθαρματα αριστεριστες..και σε γαμαω και χαλαρα αν γουσταρεις κιολας..
για την μαδερ σου τι εχει??
δεν ηρθε ακομα η ρουφιανα η μ....ς αργησε η ρουφιανα τι επαθε?
ε πες τησ να το βγαλει απ'τον κωλο της ρε γιε.. ξεχασιαρα και αφηρημενη μια ζωη αυτη η γυναικα...