Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ε πες τησ να το βγαλει απ'τον κωλο της ρε γιε..  ξεχασιαρα και αφηρημενη μια ζωη αυτη η γυναικα...
Βλέπω δεν κρατιέσαι. Βολέψου με κανένα στυλιάρι προς το παρόν και περίμενε, κάτι θα βρούμε

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπα! κρατιεμαι! ασε που βαριεμαι να την γαμαω ενα μισαωρο με το στραπ ον.. τι βιτσιο και αυτο... μετα ομως της δινω και καταλαβαινει.. στυλιαρι?? θελει στυλιαρια τωρα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπα! κρατιεμαι! ασε που βαριεμαι να την γαμαω ενα μισαωρο με το στραπ ον.. τι βιτσιο και αυτο... μετα ομως της δινω και καταλαβαινει.. στυλιαρι?? θελει στυλιαρια τωρα?
Έτσι μπράβο να είσαι εγκρατής. Τράβα μια μαλακία τώρα με τη γαλανόλευκη και θα ταίσουμε και τη σούφρα σου

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι μπράβο να είσαι εγκρατής. Τράβα μια μαλακία τώρα με τη γαλανόλευκη και θα ταίσουμε και τη σούφρα σου

τι να τραβηξω ρε λωξαντρα..δεν αφηνεις και κανεναν να παρει σειρα..το ξεπετσωσες πια.. αλλα μια που το σκεφτομαι θα τραβηξω μια πανω στην φωτο του γρηγοροπουλου μεχρι να βρω και την δικια σου..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι να τραβηξω ρε λωξαντρα..δεν αφηνεις και κανεναν να παρει σειρα..το ξεπετσωσες πια.. αλλα μια που το σκεφτομαι θα τραβηξω μια πανω στην φωτο του γρηγοροπουλου μεχρι να βρω και την δικια σου..
Γαμώ τη γαλανόλευκή σου, γαμώ την ιθαγένειά σου , την εκκλησία σου και ότι άλλο πιστεύεις κωλοτρυπίδη. Όσο γράφεις εδώ μέσα θα τρως γαμοσταυρίδια.

Υ.Γ. Όπως βλέπεις την μάνα σου δεν την έχω πιάσει στο στόμα μου παλιόπουστα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ψόφα πουστράκι...

lakamas7

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν εχεισ λιλακι ρε γαλατη... γιατι εγω την επιασα ρε μπασταρδομπουκωμενο?? για δειξε μου που την επιασα? εγω γαμω τα πιστευω σου..χυνω και σε ολα τα καθαρματα αριστεριστες..και σε γαμαω και χαλαρα αν γουσταρεις κιολας..  
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
επειδη δεν εχεισ λιλακι ρε γαλατη... γιατι εγω την επιασα ρε μπασταρδομπουκωμενο?? για δειξε μου που την επιασα? εγω γαμω τα πιστευω σου..χυνω και σε ολα τα καθαρματα αριστεριστες..και σε γαμαω και χαλαρα αν γουσταρεις κιολας..  

για την μαδερ σου τι εχει??

δεν ηρθε ακομα η ρουφιανα η μ....ς   αργησε η ρουφιανα τι επαθε?

ε πες τησ να το βγαλει απ'τον κωλο της ρε γιε..  ξεχασιαρα και αφηρημενη μια ζωη αυτη η γυναικα...

Πουλάς τρελίτσα κωλοτρυπίδη ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom