stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ωραιες φωτο ρε αλανια.
Στον τελικο του CH.L. φτασατε....
Άσε να χαρούνε λίγο και οι πικραμένοι ρε κακόπουσταΩραιες φωτο ρε αλανια.
ψαξτε τον σε κνα νοσοκομειο
Γέλα μαλάκα. Εμείς θα σας δέρνουμε και με τα παπάρια μας
Κοίταξε κατανοώ ότι τα ψυχολογικά προβλήματα της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας, δημιουργούν πολλά απωθημένα και κάπου πρέπει να ξεσπάσεις.αντε,περιμενουμε,τα play-offs ειναι κοντα...αν δεν μας κλεισατε ολους φυλακη,μια που φερατε ολοκληρο τηλεοπτικο συνεργειο στην κερκιδα σας για να μας καταδοσει.......ρουφιανοι εβραιοι
Κοίταξε κατανοώ ότι τα ψυχολογικά προβλήματα της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας, δημιουργούν πολλά απωθημένα και κάπου πρέπει να ξεσπάσεις.
Μου αρέσει που βλέπεις το πρόβλημά σου από την χιουμοριστική του πλευρά
αντε καλα,τα λεμε στα πλαυ οφ..........
ein land-ein volk-ein fuehrer
οριστε η απαντησει απο τον φιλο μου.........shalom rabbi aris
καλημερα στρακια
οριστε η απαντησει απο τον φιλο μου.........shalom rabbi aris
τι γινετε?Ορίστε και η απάντηση από μένα.
Καλημέρα χοντρούλα
Προσπαθώ να χωνέψω το σκόρδο. Κατά τα άλλα καλά. Χθες τα παιδιά γιορτάσανε την είσοδο στον τελικό. Εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από τα τσίπουρα την ώρα που ο κανακάρης μου χοροπηδούσε πάνω στο κεφάλι μουτι γινετε?
εχω ενα κεφαλι καζανι απο χτες...περασατε τελικο ε?
εμαθα γιορταζατε την κατακτηση του τροπαιου χτες το βραδυ παλι ?
Μάθε Ελληνικά πρώτα και μετά μίλα για Ελληνικές ομάδες..
εγω δεν ειχα κανεναν να χοροπηδαει στο κεφαλι μου αλλα ειχα ενα σφυρι να με βαραει στο κεφαλιΠροσπαθώ να χωνέψω το σκόρδο. Κατά τα άλλα καλά. Χθες τα παιδιά γιορτάσανε την είσοδο στον τελικό. Εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από τα τσίπουρα την ώρα που ο κανακάρης μου χοροπηδούσε πάνω στο κεφάλι μου
Κατάλαβα. Και συ ξέχασες να κλείσεις την κάνουλαεγω δεν ειχα κανεναν να χοροπηδαει στο κεφαλι μου αλλα ειχα ενα σφυρι να με βαραει στο κεφαλι
παλι κλαις; χθες επαιζες σε κανενα αθλημα;εγω δεν ειχα κανεναν να χοροπηδαει στο κεφαλι μου αλλα ειχα ενα σφυρι να με βαραει στο κεφαλι
σε μενα αναφερεσαι????παλι κλαις; χθες επαιζες σε κανενα αθλημα;
ποδοσφαιρο; ΜΠΑΑ
μπασκετ; ΜΠΑΑΑΑΑ
πολο; ΜΠΑΑΑΑΑ
400αρι σπριντ στην καβαλα;;; ΝΑΙ!!!! παλι το πηρατε το χρυσο
αστα...και οσο ελεγα να σταματησω τοσο επινα και ενα ακομα...τωρα ειμαι να μου ερθει κανενας πελατης να πουλησω τιποτα η να επισκευασω...Κατάλαβα. Και συ ξέχασες να κλείσεις την κάνουλα
δεν σε ξερω προσωπικα ουτε θυμαμαι τα χθεσινα μουτρα που προπονουσα απλα μιλαω για συνοπαδους σου ξες αυτοι που καθε βδομαδα υποστηριζουν και αλλη ομαδα αυτοι που παρακαλανε παιχτες κ προπονητες να χασει η ομαδα τους αυτοι που στελνουν πανο στα ....αδελφα σωματεια, αληθεια για τον τελικο το εχετε ετοιμο;σε μενα αναφερεσαι????