Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Επισης αποδειχτηκε σημερα αυτο που ελεγα,ο Χαβιτο ειναι καλος για να παιζει κανα 20λεπτο στο τελος,πρεπει να μεινει στην ομαδα αλλα με με αυτο τον συγκεκριμενο ρολο.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

ωραιος ο σπαθας ε? Σας βαρεθηκα να κλαιγεστε πια/Αμα εισαι πιονι/αφου δεν παιζατε μπαλα... κλπ

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
με νιονιο τωρα, και εκει για την νικη, και αφου παμε με -2 παιχτες ευκαιρια να δουμε τι παγκο εχουμε. ξερουμε τι εχουμε αλλα δεν ξερουμε τι τους εκανε ο Κουπερ. Κανα μαγικο ισως?
Παντως αν μεινει ο coach βλεπω του χρονου να τριβουν τα ματια τους σε ελλαδα και ευρωπη με τον ΑΡΗ ΜΑΣ!

Επισκέπτης
με νιονιο τωρα, και εκει για την νικη, και αφου παμε με -2 παιχτες ευκαιρια να δουμε τι παγκο εχουμε. ξερουμε τι εχουμε αλλα δεν ξερουμε τι τους εκανε ο Κουπερ. Κανα μαγικο ισως?
Παντως αν μεινει ο coach βλεπω του χρονου να τριβουν τα ματια τους σε ελλαδα και ευρωπη με τον ΑΡΗ ΜΑΣ!

Θα πας??

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ασε ρε γαμωτο
φευγω την παρασκευη για σαλονικα. το εχω κλεισει το εισητηριο καιρο τωρα.
θα εχουμε ματσακια ομως...
και play offs εχουμε...
θα κανω προσπαθεια να το δω με το γαμαικανο ομως

Επισκέπτης
ασε ρε γαμωτο
και play offs εχουμε...

Θα φωνάζω εγώ για σας αυτή τη φορά (αν βρω κι άλλους γιατί είμαι αλλεργικός στο ξύλο :2funny:)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Καλυτερη εμφανιση του αναμενομενου η σημερινη..Με το εναμιση ποδι(το αλλο μισο ηταν η μαλακια του Τζονσον)στον τελικο.
Ο Εκτορας ειναι τεραστιος προπονητης!!
Μικρη Ολλανδεζα κ πουρακιας πηραν τα αρχιδια μας!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλυτερη εμφανιση του αναμενομενου η σημερινη..Με το εναμιση ποδι(το αλλο μισο ηταν η μαλακια του Τζονσον)στον τελικο.
Ο Εκτορας ειναι τεραστιος προπονητης!!
Μικρη Ολλανδεζα κ πουρακιας πηραν τα αρχιδια μας!!

Δε νομιζω να απειλησε πουθενα η λιτσα, την ειχαμε επι 90' στα 3/4 του γηπεδου και κυριως απο τη μεση και μπροστα, μια φαση εκανε με ενα σουτ καπου στο 15-20', μια κοντρα που με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΛΤΣΑ και μονο με τη γκαντεμια μας μπορουμε να φαμε γκολ και μετα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Μετρω τουλαχιστον 3 ευκαιριες ακομα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ για γκολ, Καμπορα τετ α τετ μετα το 1-0, Κοκε στο 46 και του Τζονσον στο 91', αλλα δεν πειραζει, καλο σκορ, αν γινοταν και το 4-1 βγαζαμε τα εισητηρια για ΟΑΚΑ απο τωρα (ποσο ποναει αληθεια αυτο τους..... "πρωταθλητες" Σαββατου).........

Μακη, ανυπαρκτη ομαδα εχεις, βρηκα τη 2η απατη του φετινου πρωταθληματος σημερα, τη μεγαλυτερη γενικοτερα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, την ξερουμε ολοι.......

Συνεχιζουμε.......

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ασε ρε γαμωτο
και play offs εχουμε...
;) ;) ;) ;) ;) ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ο Μηνδρινος ΔΕΝ ειναι Αρειανος, επεξηγηση για τα ταγαρια........ (εκτος αν εχει παρει γραμμη κι αυτος απο το ...... "υπογειο")

Ολα τα λεφτα το σχολιο του μογγολου απο κατω, μ' αυτους εχουμε να κανουμε παλληκαρια, οποτε καλη καρδια και υπομονη, δεν τα βαζουμε με ηλιθιους γιατι σε ριχνουν στο επιπεδο τους, αλλα θα σε κερδισουν κιολας λογω εμπειριας........

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα φωνάζω εγώ για σας αυτή τη φορά (αν βρω κι άλλους γιατί είμαι αλλεργικός στο ξύλο :2funny:)
νατσο θα παραβρεθεις στο γηπεδο την κυριακη;
υγ:τι εχασε ο αραπης...
στις 25 για μπακαλιαρο με σκορδαλια και ουζο αντι για το χαμαιτυπιο της καβαλας

Επισκέπτης

Ο Μηνδρινος ΔΕΝ ειναι Αρειανος, επεξηγηση για τα ταγαρια........ (εκτος αν εχει παρει γραμμη κι αυτος απο το ...... "υπογειο")

Ολα τα λεφτα το σχολιο του μογγολου απο κατω, μ' αυτους εχουμε να κανουμε παλληκαρια, οποτε καλη καρδια και υπομονη, δεν τα βαζουμε με ηλιθιους γιατι σε ριχνουν στο επιπεδο τους, αλλα θα σε κερδισουν κιολας λογω εμπειριας........

Σε πρόλαβα Μάξιμε
000203FC.gif

Τα λέει όλα πάντως!

Επισκέπτης
νατσο θα παραβρεθεις στο γηπεδο την κυριακη;
υγ:τι εχασε ο αραπης...
στις 25 για μπακαλιαρο με σκορδαλια και ουζο αντι για το χαμαιτυπιο της καβαλας

Εννοείται ότι θα'μαι :grin:

Γάματα με τον αράπη χτύπαγα την κεφάλα μου στον τοίχο...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βλεπω μπορντο..και την τσεπη μου να φουσκωνει κατα 200ευρω...αλλα περα απο αυτο..αλλο επιπεδο ποδοσφαιρου ρε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Βλεπω μπορντο..και την τσεπη μου να φουσκωνει κατα 200ευρω...αλλα περα απο αυτο..αλλο επιπεδο ποδοσφαιρου ρε
σε καλη μερια
καλα ρε συ τον ΑΡΗ τι τον επαιξες;
1.35 εδινε... :-

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λες να παρω τα παπαρια μου τελικα?ελεος :headbang: