AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ΜΗ το γρουσουζεις,το φορτωσα κι εγω!!(μαζι με την μιση Ελλαδα!!)μπουλακο σκεφτομαι να φορτωσω τον ασο σας τη λες![]()
ΜΗ το γρουσουζεις,το φορτωσα κι εγω!!(μαζι με την μιση Ελλαδα!!)μπουλακο σκεφτομαι να φορτωσω τον ασο σας τη λες![]()
Μπουλ,αν δεν κερδισετε και σημερα τοτε δυστυχως θα ειστε αξιοι της μοιρας σας και επισης δυστυχως κατι ομαδουλες σαν την γρια και την ξανθουλα θα μας τα ζαλιζουν και του χρονου...Μην είσαι μαλάκας...
Αφού σας τρώει ο κώλος σας καλά να πάθετε...ΜΗ το γρουσουζεις,το φορτωσα κι εγω!!(μαζι με την μιση Ελλαδα!!)
+100000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπουλ,αν δεν κερδισετε και σημερα τοτε δυστυχως θα ειστε αξιοι της μοιρας σας και επισης δυστυχως κατι ομαδουλες σαν την γρια και την ξανθουλα θα μας τα ζαλιζουν και του χρονου...
Ρε θα με τρελάνετε????Μπουλ,αν δεν κερδισετε και σημερα τοτε δυστυχως θα ειστε αξιοι της μοιρας σας και επισης δυστυχως κατι ομαδουλες σαν την γρια και την ξανθουλα θα μας τα ζαλιζουν και του χρονου...
γαιμακανο μου βρισκεις εισητηριο μου βρισκεις ξενοδοχειο βρισκεις πιπινια και ανεβαινω την επομενη εβδομαδαΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
καλημερα αδελφια...
Να'σαι καλά,εύχομαι να πληρωθείς...Σας χαιρετω προς το παρον,Μπουλ καλη επιτυχια να πληρωθουμε...
ανεβαγαιμακανο μου βρισκεις εισητηριο μου βρισκεις ξενοδοχειο βρισκεις πιπινια και ανεβαινω την επομενη εβδομαδα![]()
μπουλακο νικη οπωσδηποτε σημερα και δεν με νοιαζει για το στοιχημα οσο το να πεσουν καποια παρατηματα με 500 ατομα καθε κυριακηΝα'σαι καλά,εύχομαι να πληρωθείς...
Θα γλιτώσουν και κάποιοι τις μάπες...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!!!
κουφαλα πιπινια πριν το ματς δεν ειμαι και χθεσινοςανεβα
μην το σκεφτεσαι καθολου
και εισητηριο θα σου βρω και απο ολα
αν νικησουμε θα εχει και πιπινια μετα
αν οχι ξεχασετο..δεν θα μας σηκωνετε :-
Δεν πιστεύω σε θαύματα...μπουλακο νικη οπωσδηποτε σημερα και δεν με νοιαζει για το στοιχημα οσο το να πεσουν καποια παρατηματα με 500 ατομα καθε κυριακη![]()
τιποτα....Ρε θα με τρελάνετε????
Εδώ και πόσο καιρό έγραψα ότι πέσαμε???
Δεν είναι τόσο αγωνιστικό το θέμα...
Αλλες καταστάσεις μας οδήγησαν εδώ που είμαστε τώρα...
Η ομάδα είναι άρρωστη,πως να σας το πω...έχει ΚΑΡΚΙΝΟ λέμεεε...
Μην ακουμπάτε τα λεφτουδάκια σας πάνω μας,ρώσσικη ρουλέτα είναι κάθε ματς...
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ...
ΤΕΛΟΣ!!!
οπως εκανε τετοια παιχνιδια πριν δυο χρονια στο καραισκακη που πεταγε τη μπαλα ο μπακαγικο σε κενη εστια στα περιστερια μεχρι να ερθει ο μητρογλου αφου περασε η μπαλα κατω απο τα ποδια ολης της λαρισας να βαλει το γκολ που σου εδωσε πρωταθληματιποτα....
η ιστορία ήταν απλά μία επιλογή
αφού ήρθε ο Μουστακιας και όχι ο Παπακώτσος...παπαλα
Το αλογακι σωνεται
και ο Πιλαδάκης θα κάνει πάλι ωραία παιχνίδια μπριτζ με το Βγενόπουλο και τον Πατέρα
Καλημέρα...τιποτα....
η ιστορία ήταν απλά μία επιλογή
αφού ήρθε ο Μουστακιας και όχι ο Παπακώτσος...παπαλα
Το αλογακι σωνεται
και ο Πιλαδάκης θα κάνει πάλι ωραία παιχνίδια μπριτζ με το Βγενόπουλο και τον Πατέρα
Απορία Νο4:Από που κλάνει το μπαρμπούνι????
Ορεξάτος ξύπνησες σήμερα βλέπω...
Την καλημέρα μου...
Τόσο νωρίς ή τόσο αργά...???Καλημέρα...
Σήμερα ξύπνησα 10:30 μετά από πολλύυυυυυυυυυυυυ καιρό!
Τόσο νωρίς ή τόσο αργά...???![]()
γιατι απο τις 6:30;;;; :oΚάθε μέρα ξυπνάω 6:30 οπότε βγάλε συμπέρασμα..
Κάθε Κυριακή που θέλω να κοιμηθώ με ξυπνάνε οι κόρες γύρω στις 8:00 αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο σήμερα έκαναν ησυχία!