Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πέπου Ερνάντεθ ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της Μπανταλόνα, αντικαθιστώντας τον Σίτο Αλόνσο, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου, μετά τη συντριβή (84-54) του ισπανικού συλλόγου από τον Άρη στο EuroCup....
τι γαμησι ακαποτο ηταν αυτο :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
απο την αλλη ο τεως προπονητης
παραπονεθηκε οτι φταινε τα χαρτακια για την ηττα
βρε που πας ρε ισπανικο λαμογιο μες το παλε... :headbang:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δυσκολα τα πραγματα...

Στα..... ποδια τους ειναι, αν ειναι ΜΑΓΚΕΣ ας διορθωσουν σε 25 μερες οτι χαλουσαν την προηγουμενη σαιζον...... αν δε θελουν να τρεχουν στας Ευρωπας απο αρχες Ιουλιου.......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στα..... ποδια τους ειναι, αν ειναι ΜΑΓΚΕΣ ας διορθωσουν σε 25 μερες οτι χαλουσαν την προηγουμενη σαιζον...... αν δε θελουν να τρεχουν στας Ευρωπας απο αρχες Ιουλιου.......
Ρεαλιστικα,με Πεσκοβιτς στα γκολποστ δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος,αν το χει και σε κανενα καλο ποσοστο τα χωνω ανετα στον ασο...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δυσκολο το ματς
ακομα και εγω το λεω....
για κανα χ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρεαλιστικα,με Πεσκοβιτς στα γκολποστ δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος,αν το χει και σε κανενα καλο ποσοστο τα χωνω ανετα στον ασο...

Ας φροντισουν να ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να φανει ο Πεσκοβιτς στο παιχνιδι, δε μπορουν μηπως?????? Οπως στο ματς με το αλογακι, πετα δυο γκολακια και μετα τσουκου τσουκου.........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας φροντισουν να ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να φανει ο Πεσκοβιτς στο παιχνιδι, δε μπορουν μηπως?????? Οπως στο ματς με το αλογακι, πετα δυο γκολακια και μετα τσουκου τσουκου.........
Αν τους παρουμε το κεντρο ελπιζουμε μονο,παντως εγω το εχω ξεγραμμενο,πολυ δυσκολο και αυτο γιατι η ομαδα δεν εχει σταθεροτητα ολη την χρονια,μια πανω μια κατω ειμαστε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαξιμε ειναι λογικα αδυνατο να συγκρινεις λαρσα και καβαλα
η δευτερη ειναι πολυ καλυτερη σαν ομαδα,σαν υλικο,σαν τελεντο παικτων,προπονητικα,οικονομικα και εξωαγωνιστηκα
μονο ο αστερας εχει νικησει εκει μεσα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Αν τους παρουμε το κεντρο ελπιζουμε μονο[/glow],παντως εγω το εχω ξεγραμμενο,πολυ δυσκολο και αυτο γιατι η ομαδα δεν εχει σταθεροτητα ολη την χρονια,μια πανω μια κατω ειμαστε...

Αυτο εννοω ακριβως. ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ολη η χρονια για μενα ηταν οι 5 χαμενοι ποντοι απο Πανθρακικο,τωρα δυσκολη η 5αδα παιδες...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ολη η χρονια για μενα ηταν οι 5 χαμενοι ποντοι απο Πανθρακικο,τωρα δυσκολη η 5αδα παιδες...
+10000000000000000000
και κυριως η ηττα μες του χαριλαου...
αυτο μας γαμησε...
αν δεις και το προγραμμα δυσκολευει η 5αδα
εκτος αν νικησουμε μεθαυριο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε ειναι λογικα αδυνατο να συγκρινεις λαρσα και καβαλα
η δευτερη ειναι πολυ καλυτερη σαν ομαδα,σαν υλικο,σαν τελεντο παικτων,προπονητικα,οικονομικα και εξωαγωνιστηκα
μονο ο αστερας εχει νικησει εκει μεσα

Συμφωνω, αλλα συνεχιζω να πιστευω, να ελπιζω αν θελεις, οτι ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΡΗΣ ειναι καλυτερος...... μ' αυτη τη λογικη δε θα επρεπε να χασουμε 0-2 απο τον ανθρακικο στο Βικελιδης. Το μονο που λεω και θελω να πιστευω-ελπιζω ειναι οτι εχουν παρει χαμπαρι ΟΛΟΙ εκει, οτι ηρθε η ωρα να φανουν επιτελους ΣΟΒΑΡΟΙ, αν οντως συμβει αυτο, οι πιθανοτητες ειναι υπερ μας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
+10000000000000000000
και κυριως η ηττα μες του χαριλαου...
αυτο μας γαμησε...
αν δεις και το προγραμμα δυσκολευει η 5αδα
εκτος αν νικησουμε μεθαυριο...

Συμφωνουμε, αν και εχουμε χασει και αλλους ΤΖΑΜΠΑ βαθμους........ και η καβαλα εχει αεκ-παοκ εκτος, εκτος αν δουμε ΠΑΛΙ πραγματα και θαματα.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω θελω τρια καλα ματσακια απο τον Αρη μας!
Το ενα ειναι το διπλο μεθαυριο. Επιβαλλεται...Δεν με νοιαζει αν χασανε ολοι! Και τον Πανθρακικο τον κερδισανε ΟΛΟΙ! ΚΑΙ?
Το αλλο ειναι θεμα αξιοπρεπειας και τιμης με τον συντοπιτη που μας ζαλισαν μετα την τεσσαρα.
Τελος το τριτο ειναι ενα καλο ματσακι με σκορ ασφαλειας στις 17 για το κυπελλο...
Σημερα ειναι 4 Μαρτιου...Φιλοι, πλακα-πλακα ΜΕΣΑ σε 13 μερες ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Έχουμε ακόμα 15 παιχνίδια τη φετινή χρονιά και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ας παρουμε αυτα τα 3...και μετα θα ειμαστε ΑΝΕΤΟΙ....τωρα δυστυχως με το μαχαιρι στην καρωτιδα παιζουμε...
Αν παρεις διπλο μεθαυριο, οριζεις εσυ την τυχη σου...αλλιως περιμενεις στραβοπατηματα αλλων...δεν λεει
Φυσικα 15 αγωνες, τους θελουμε ολους...μακαρι να παμε και Τσ.λιγκ απο τα πλευοφφς...μακαρι

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εμ, ετσι δεν ειναι?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα κορίτσια. Δεν ξέρω αν φταίει ο σκατόκαιρος αλλά τα βλέπω σκούρα τα πράγματα  :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom