Μεθεπόμενη αγωνιστική. Απ'όσο ξέρω Κυριακή 14Ρε παπάρα...με τους γύφτοι στις 14 παίζουμε??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Μου είχε κολήσει ότι ήταν στις 21,κι ετοιμαζόμουν για αεροπορικά σήμερα..Μεθεπόμενη αγωνιστική. Απ'όσο ξέρω Κυριακή 14
Τώρα το τσεκάρισα ότι είναι στις 14 και γάματα!
Άσε τις μαλακίες και έλα. Μην στεναχωρείς τον ΓαμαιΜου είχε κολήσει ότι ήταν στις 21,κι ετοιμαζόμουν για αεροπορικά σήμερα..
Τώρα το τσεκάρισα ότι είναι στις 14 και γάματα!
αχαχαχαχαχαχαχχαχααααααααααααγαμηστερες καλημερες απο την ΝΕΑΠΟΛΗ που σας γαμαει ολους...
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα χρυσό μου. Συγνώμη που δεν πήρατε ακόμα τη δόση σας
[size=20pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]
Όλα καλά?
ολα καλα αλλα αμα εληγε το πρωταθλημα το σαββατο το βραδυ θα ηταν καλυτερα...αχαχαχαχαχαχαχχαχαααααααααααα
Καλημέρα χρυσό μου. Συγνώμη που δεν πήρατε ακόμα τη δόση σας
[size=20pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]
Όλα καλά?
εσυ τι λεει?ολ γκουντ?
Επισκέπτης
Άσε τις μαλακίες και έλα. Μην στεναχωρείς τον Γαμαι
Θα στεναχωρήσω το Γαμαι για να μη στεναχωρήσω τις κόρες.
Στις 14 το πρωί δίνουν παράσταση με τη σχολή μπαλέτου..
Σκατέισιονεσυ τι λεει?ολ γκουντ?
Ε εντάξει. Αεροπλανάκι κατά το μεσημέρι και όλα καλάΘα στεναχωρήσω το Γαμαι για να μη στεναχωρήσω τις κόρες.
Στις 14 το πρωί δίνουν παράσταση με τη σχολή μπαλέτου..
μπι κουλ...Σκατέισιον
ακομα δευτερα ειναι...
εχεις ακομα μπολικα να φας!!!
Αι νοουμπι κουλ...
ακομα δευτερα ειναι...
εχεις ακομα μπολικα να φας!!!
Ναι, ναι περιμένουμεερχεται η σειρα σας πελατες....
Έλα μου?Σκουληκαρες καλημερα.Το καλω που μας θελω,ΚΑΜΙΑ εκδρομη στην Καβαλα για το Σαββατο.Μα ΚΑΜΙΑ...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ΟΙ μισοι "Καβαλιωτες"(και παραπανω) θα ειναι παοκτσηδες με μονο σκοπο να γινει μπουρδελο το ματς και να τιμωρηθει η εδρα μας,και το παρασκηνιο ξεκινησε απο ψηλα...ΠΡΟΣΟΧΗ!ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!Έλα μου?
Επισκέπτης
ΟΙ μισοι "Καβαλιωτες"(και παραπανω) θα ειναι παοκτσηδες με μονο σκοπο να γινει μπουρδελο το ματς και να τιμωρηθει η εδρα μας,και το παρασκηνιο ξεκινησε απο ψηλα...ΠΡΟΣΟΧΗ!ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!
Αν θα το κάνουν για το μεταξύ μας παιχνίδι, στα παπάρια μας. Δεν προλαβαίνουν. Εγώ φοβάμαι για το μέτά από το ματς με την παοκ.ΟΙ μισοι "Καβαλιωτες"(και παραπανω) θα ειναι παοκτσηδες με μονο σκοπο να γινει μπουρδελο το ματς και να τιμωρηθει η εδρα μας,και το παρασκηνιο ξεκινησε απο ψηλα...ΠΡΟΣΟΧΗ!ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K