Επισκέπτης
Εγινε στο β' και το πληρωσαμε...
Και πιο χαζά δε γινόταν..
Κακά τα ψέματα όμως αυτό που μας έχει στοιχίσει φέτος πιο πολύ απ'όλα είναι η τρομερή αστοχία.
Τι να πεις ρε πούστη μου!
Εγινε στο β' και το πληρωσαμε...
Φταίει που υπάρχει λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Έχει στοιχειώσει όλη την ομάδααυτος δεν επαιξε ρε,τι φταιει για χθες?Αν μιλας γενικα συμφωνω,εμεινε στασιμος,να παει αλλου...
Λες να εχει κολλησει και τους αλλους με την χασογκολιαση για αυτο χανουν τα αχαστα?Φταίει που υπάρχει λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Έχει στοιχειώσει όλη την ομάδα
Ε μα τι λέω τόση ώρα ο πούστης?Λες να εχει κολλησει και τους αλλους με την χασογκολιαση για αυτο χανουν τα αχαστα?
Εχω μαθει οτι οι παραγωγοι της ταινιας "Καντο οπως ο Μπεκαμ¨" ετοιμαζουν το σηκουελ με τιτλο "Χαστο οπως ο Χαβιτο"Ε μα τι λέω τόση ώρα ο πούστης?
Να κάνουν το "Χάσου στον πάτο σαν τον Τιτανικό", μπας και δούμε άσπρη μέρα.Εχω μαθει οτι οι παραγωγοι της ταινιας "Καντο οπως ο Μπεκαμ¨" ετοιμαζουν το σηκουελ με τιτλο "Χαστο οπως ο Χαβιτο"
Βγηκε για λιγο παγανια χθες το βραδυ και μετα κρυφτηκε...Να κάνουν το "Χάσου στον πάτο σαν τον Τιτανικό", μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Ρε σεις που είναι ο κλώνος να γελάσουμε λίγο?
Είναι ΄"μαζεμένος" τώραΡε σεις που είναι ο κλώνος να γελάσουμε λίγο?
Κυκλοφορεί με άλλο κλώνο ρε..Γιατί δεν τον αφήνουν ελέυθερο να γελάσουμε λίγο ρε?
Παλι αλλαξε?Ο Φαντομας ειναι ρε πουστη μου,ποιος ειναι τωρα?Κυκλοφορεί με άλλο κλώνο ρε..
Ο χθεσινοβραδινός ρε..δεν έφαγε ακόμα μπανάκι με αυτό το νικ..Παλι αλλαξε?Ο Φαντομας ειναι ρε πουστη μου,ποιος ειναι τωρα?
Α,οκ,κι εγω εκει τον ειχα αφησει,σημερα να δουμε...Ο χθεσινοβραδινός ρε..δεν έφαγε ακόμα μπανάκι με αυτό το νικ..
Έχει αφήσει τώρα τις πορνοστάρ για avatar κι έπιασε το σημαδεμένο![]()
![]()
Α,οκ,κι εγω εκει τον ειχα αφησει,σημερα να δουμε...
αχρηστοι..
Ήπιε ο γαίδαρος τον φετεινό με γάλααχρηστοι..
μαλακες..και βάλε..
Κάντε μαλακίες εσείς..μαλακες..