Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6

ΡΟΥΦΗΞΤΕ μπαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω  :think:
Βρήκα τι θέλει ρε το παληκάρι εδώ μέσα. Κανένας εθελοντής?

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Που ειναι η μπαλα????????????? Στην κωλαρα του αγκνιους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ξεσκεπαστηκε η ανωμαλιαρα,ρε σεις να μαζευτουμε να την παρουμε καμια παρτουζα την κυρια για να χει θεμα να γραφει?

Επισκέπτης
Μην τσιμπάτε ρε..
Θα πάτε να παρτουζώσετε γυναίκα και θα σας περιμένει ο ίδιος με ζαρτιέρες..

Τι κάνουν οι πούστηδες για να βρούν ψωλή!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξεσκεπαστηκε η ανωμαλιαρα,ρε σεις να μαζευτουμε να την παρουμε καμια παρτουζα την κυρια για να χει θεμα να γραφει?
Είπαμε δεν γαμάμε τσιγγάνες. Να κωλοτριφτεί παρακάτω

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να σαι καλα ρε αγορι μου που ξεσκεπασες αλλη μια περηφανη μπαοκτσου,να την χαιρονται οι ομοιδεατες της την βιτσιοζα :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα πουστρακο να δεις τι ειμαι :2funny: :2funny: :2funny:σας πεταξα ενα ψαρι και τσιμπησατε..λαγοι..
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αρκετα ασχοληθηκαμε με σιχαματα,ειναι και ωρα φαγητου,σας χαιρετω ομοιδεατες,αφηστε την να κλαιει που δεν ικανοποιει κανεις τα γουστα της...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να σαι καλα ρε αγορι μου που ξεσκεπασες αλλη μια περηφανη μπαοκτσου,να την χαιρονται οι ομοιδεατες της την βιτσιοζα :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως εσένα φαίνεται να σε γουστάρει πιό πολύ και σου κωλοτρίβεται περισσότερο. Τσιγγάνες γαμάς?

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αρκετα ασχοληθηκαμε με σιχαματα,ειναι και ωρα φαγητου,σας χαιρετω ομοιδεατες,αφηστε την να κλαιει που δεν ικανοποιει κανεις τα γουστα της...
σου γαμαω την κωλοτρυπα ρε βλακα τελειωνε το φαγητο κ ελα να σε χυσω :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως εσένα φαίνεται να σε γουστάρει πιό πολύ και σου κωλοτρίβεται περισσότερο. Τσιγγάνες γαμάς?

4 πουστρακο ουτε ενα ουτε 2 4 παπαρια στην κωλαρα σου μεσα ειναι...ψαξε κ βγαλτα αν μπορεις :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δε σε γαμάμε πουστράκι...
Κάνε πέρα τώρα να βρεις τπτ παιδάκια να παίξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom