Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Κωστάκης δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες ζεμπεκιές μωρέ?

Όταν ψωνίζεις από το πανέρι θα σου τρυπήσει το σώβρακο..

Εδώ που τα λέμε,αυτή η φάση σηκώνει ελαφρυντικά,χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ο Πέσκοβιτς κάνει για την ομάδα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν ψωνίζεις από το πανέρι θα σου τρυπήσει το σώβρακο..

Εδώ που τα λέμε,αυτή η φάση σηκώνει ελαφρυντικά,χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ο Πέσκοβιτς κάνει για την ομάδα.
Με έχουνε ζώσει τα φίδια για την Τετάρτη

Επισκέπτης
ρε σεις μην κανετε κριτικη στην ομαδα απο αυτο το ματς
ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ
δεν επρεπε να ξεκινησει αυτο το ματς.....
ετσι ακριβως..
μονο στο μπουρδελο-ελλαντα γινονται αυτα..
το οτι δεν τραυματιστηκε καποιος σοβαρα,ειναι θαυμα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μου αρεσει που στις αθλητικες εκπομπες λεγαν πως "ετσι εκρινε ο διαιτητης",τι διαολο,δεν υπαρχει κανονισμος επι του θεματος?Δεν εβλεπε ο μπαγλαμας την πισινα?Οσο για τον Πεσκοβιτς,ειναι απλα μια ακομη τραγικη επιλογη των ιθυνοντων μας,δεν ειναι μονο η εξοδος στα κυματα στο γκολ,δειτε πως πεφτει και στο πεναλτυ,εκτος του οτι πεφτει πριν σουταρει ο αλλος,πεφτει και βλακωδως,σε οποια γωνια και να την εστελνε ηταν μεσα...

Επισκέπτης
Μου αρεσει που στις αθλητικες εκπομπες λεγαν πως "ετσι εκρινε ο διαιτητης",τι διαολο,δεν υπαρχει κανονισμος επι του θεματος?Δεν εβλεπε ο μπαγλαμας την πισινα?
εγω αν ημουν παιχτης δεν θα επαιζα & ας με ελεγαν αδελφη..
μαλιστα θα εκανα & καταγγελια..
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ δεν μπορει να παιζει με την καριερα & την υγεια των παιχτων..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΞΕΦΤΥΛΑ σε όλο της το μεγαλείο...να κατηγορείς τον Πανθρακικό!!!γιατί έπαιξε δυνατά...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κο Ιωάννη Κόντη για την συμμετοχή της ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα προσπαθήσουν από την Δευτέρα 08.02.10 να μεταπείσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και το προπονητικό επιτελείο να μην αγωνίζονται με το ίδιο πάθος, με την ίδια αγωνιστικότητα και με την ίδια αυτοσυγκέντρωση στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπως επιβάλλουν η ιστορία αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Δηλώσεις και ενέργειες ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στην Διοίκηση του ΑΡΗ δεν αρμόζουν σε μια ομάδα με λαμπρή ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και στον υπέροχο κόσμο του ΑΡΗ που τόσο έλλειψε από τις εξέδρες του γηπέδου. Η ομάδα του ΑΡΗ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για εμάς εδώ στην Κομοτηνή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του ΑΡΗ καλή επιτυχία τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Υ.Γ. Ο Πρόεδρος της ομάδας Κος Δημήτριος Τζελέπης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε για την σύνταξη της επιστολής καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση από τις κερκίδες και υπό συνεχή βροχόπτωση μη μπορώντας να βρει κάποιο σκεπαστό μέρος. Φανταζόμαστε πως αυτό το στοιχείο αποτελεί παράλειψη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των ανθρώπων που την Διοικούν και όχι δείγμα φιλοξενίας προς την ομάδα μας».

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά η δήλωση του εκτ.διευθυντή του Άρεως εκτός του ότι ήταν ξεφτίλα για την ίδια την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ,αποτελεί τουλάχιστον με΄γιστη ντροπή να μιλάει έτσι για μια μικρή ομάδα,που στο κάτω κάτω δεν έκανε τίποτα άλλο,από το να κατέβει να παίξει μιας κα κόμα το πρωτάθλημα δεν τελείωσε.
Μα καλά ο μαλάκας δεν κατάλαβε,ότι πρωτίστως την ομάδα του κάνει ρόμπα,με αυτή την δήλωση;;;;
ουσιαστικά ήταν σα να παρακάλαγε τους Θρακιώτες να τους αφήσουν να κερδίσουν.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καλά η δήλωση του εκτ.διευθυντή του Άρεως εκτός του ότι ήταν ξεφτίλα για την ίδια την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ,αποτελεί τουλάχιστον με΄γιστη ντροπή να μιλάει έτσι για μια μικρή ομάδα,που στο κάτω κάτω δεν έκανε τίποτα άλλο,από το να κατέβει να παίξει μιας κα κόμα το πρωτάθλημα δεν τελείωσε.
Μα καλά ο μαλάκας δεν κατάλαβε,ότι πρωτίστως την ομάδα του κάνει ρόμπα,με αυτή την δήλωση;;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
εσυ ρε χανουμι τι ζορι τραβας;;;;
θα κανουμε αγκαλιτσες σε 2 βδομαδες.... :pipa3:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εσυ ρε χανουμι τι ζορι τραβας;;;;
θα κανουμε αγκαλιτσες σε 2 βδομαδες.... :pipa3:

ΕΓΩ;;;
Κανένα κ στα αρχήδια μου κιόλας.
Εσείς γινόσαστε ρόμπες ξεκούμπωτες με τέτοιες δηλώσεις.

Και για τις 2 βδομάδες,εδώ είμαστε κ θα είμαστε κ μετά τις 2 βδομάδες.
Αυτή την φορά δεν θα έχετε την τύχη του Α'γύρου που γλιτώσατε την συντριβή.
Τώρα θα ναι διαφορετικά.
Άντε με τις υγείες σας.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΕΓΩ;;;
Κανένα κ στα αρχήδια μου κιόλας.
Εσείς γινόσαστε ρόμπες ξεκούμπωτες με τέτοιες δηλώσεις.

Και για τις 2 βδομάδες,εδώ είμαστε κ θα είμαστε κ μετά τις 2 βδομάδες.
Αυτή την φορά δεν θα έχετε την τύχη του Α'γύρου που γλιτώσατε την συντριβή.
Τώρα θα ναι διαφορετικά.
Άντε με τις υγείες σας.
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορααααααααααααααα

μεχρι τωρα ησουν κατω απο τα αρχιδια μου ρε στην βαθμολογια...
παντως περσυ το κανες το κλαρινο.... :pipa1:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι αληθεια οτι εκανε μαλακια και μας ξευτελισε,καλες οι διαμαρτυριες για την διεξαγωγη του αγωνα,αλλα τον πανθρακικο ας τον αφηνε απ'εξω,τι ηθελε δηλαδη να στηθουν στα τεσσερα?Δεν με εκφραζουν προσωπικα τετοιες αντιληψεις,καλα εκανε και το παλεψε το ματσακι,αλλωστε τους εχω δει σε πολλα ματς και τα παλευουν ολα ασχετα με το αποτελεσμα.Να μας εξηγησει που βρηκε αυτον τον Πεσκοβιτς πρωτα ο λαλιστατος Κοντης...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειναι αληθεια οτι εκανε μαλακια και μας ξευτελισε,καλες οι διαμαρτυριες για την διεξαγωγη του αγωνα,αλλα τον πανθρακικο ας τον αφηνε απ'εξω,τι ηθελε δηλαδη να στηθουν στα τεσσερα?Δεν με εκφραζουν προσωπικα τετοιες αντιληψεις,καλα εκανε και το παλεψε το ματσακι,αλλωστε τους εχω δει σε πολλα ματς και τα παλευουν ολα ασχετα με το αποτελεσμα.Να μας εξηγησει που βρηκε αυτον τον Πεσκοβιτς πρωτα ο λαλιστατος Κοντης...
Δεν είναι πρώτη φορά ούτε τελευταία. Να τον χαιρόμαστε.

Επισκέπτης
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Συμφωνώ.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι