Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

για δες λιγο την προιστορια μες στο παλε και μετα γελα (την προιστορια λεω οχι το ταβανι γιατι εκει ειναι που θα σε πιασει σπαστικο γελιο)
να δουμε ποιος θα γελασει κατα της 11 σημερα
Μην τους τσιγκλατε με μπασκετ,δεν εχουν ιδεα τι γινεται εκει οι τυποι,μονο αν νικηασουν κανεναν Αρη η Παο ασχολουνται αλλα και παλι για κανα 3ημερο...ουτε ποιον εχουν προπονητη ξερουν.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εγώ τώρα στο ημίχρονο το άνοιξα, δηλαδή ρε μυαλομένε στο πρώτο ημίχρονο ήταν χαλί το γήπεδο ? αν ήταν το μάτς 2-0 υπέρ σας θα το διέκοπτε η θα το συνέχιζε για να τελειώνουμε ? εσείς πάλι θα τον παρακαλούσατε να το διακόψει ?
σκασε ρε μαλακα
και πανε να φερεις το baby oil

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι κοντα ρε?Που εμεινες στην βαθμολογια?Για ξανακοιτα την λιγο...μονο η Αεκ μπορει να με περασει,ο Αστερας δεν βλεπω να κανει κατι αυριο,το πολυ χ, ενω οι υπολοιποι ειναιμακρυα.Φτανοντας τελικο με ΠΑΟ εξασφαλιζω Ευρωπη απο Αυγουστο...
τον εργοτελη δεν τον υπολογιζεις?
ειναι 6 βαθμοι απο σενα κ αν κερδισει στους 3 κ μην ξεχνας οτι τον εχεις στο χαριλαου την επομενη αγωνιστικη.ειναι μικρες αυτες οι διαφορες συμφωνα με τα δικα σας λεγομενα,μην ξεχνας,οταν σε περνουσα 6 βαθμους αυτα ελεγες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα τα ιδια θα λες?
οσο για το κυπελο,αν πας τελικο κ δεν το παρεις δεν παιζεις απο τον αυγουστο.αν το παρεις παιζεις τον αυγουστο.αν πας απλα κ δεν κανεις τιποτα παιζεις απο τον πρωτο προκριματικο,ψαξ το κ θα δεις οτι εχω δικιο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ τώρα στο ημίχρονο το άνοιξα, δηλαδή ρε μυαλομένε στο πρώτο ημίχρονο ήταν χαλί το γήπεδο ? αν ήταν το μάτς 2-0 υπέρ σας θα το διέκοπτε η θα το συνέχιζε για να τελειώνουμε ? εσείς πάλι θα τον παρακαλούσατε να το διακόψει ?
Ο,τι σκορ και να ηταν ρε φιλε δεν παιζοταν ποδοσφαιρο,πως να το κανουμε δηλαδη?Εβλεπες και παρακαλουσες να το ληξει,μην παρασυρεσαι τοσο πολυ απο το κομπλεξ σου και γινεσαι ο γραφικος της υποθεσης,φιλικα σου το λεω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μην τους τσιγκλατε με μπασκετ,δεν εχουν ιδεα τι γινεται εκει οι τυποι,μονο αν νικηασουν κανεναν Αρη η Παο ασχολουνται αλλα και παλι για κανα 3ημερο...ουτε ποιον εχουν προπονητη ξερουν.
θες να σου πω ολους τους παικτες μου κ τις θεσεις τους?
μηπως κ τους αυτους που ειχα περσυ?
οταν μιλαω ξερω τι λεω.....
οσο για το μπασκετακι ξερεις πως επαιρνες τις νικες πολλες φορες μεσα στο παλε κ επιτελους,μην μιλατε για προιστορια.....
δειτε το τωρα.ποσους χασατε πριν απο λιγο καιρο?
ηταν ρεκορ?
εσυ το εχεις κανει αυτο?
αντε γεια λοιπον

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τον εργοτελη δεν τον υπολογιζεις?
ειναι 6 βαθμοι απο σενα κ αν κερδισει στους 3 κ μην ξεχνας οτι τον εχεις στο χαριλαου την επομενη αγωνιστικη.ειναι μικρες αυτες οι διαφορες συμφωνα με τα δικα σας λεγομενα,μην ξεχνας,οταν σε περνουσα 6 βαθμους αυτα ελεγες
τωρα τα ιδια θα λες?
οσο για το κυπελο,αν πας τελικο κ δεν το παρεις δεν παιζεις απο τον αυγουστο.αν το παρεις παιζεις τον αυγουστο.αν πας απλα κ δεν κανεις τιποτα παιζεις απο τον πρωτο προκριματικο,ψαξ το κ θα δεις οτι εχω δικιο
Αν παω τελικο φετος θα το παρω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν παω τελικο φετος θα το παρω...
δεν σχολιασες αυτο που ειπα.....αν πας απλα δεν παιζεις αυγουστο οποτε προσεχε τι κ πως το λες αν δεν ξερεις κατι
θα το παρεις?
αντε παλι τα ιδια
ποσες φορες το πηρες ρε συ σε τελικο τα τελευταια 40 χρονια?
δηλαδη ελεος ειστε μερικες φορες
ποσους τελικους εχεις παιξει κ ποσα κυπελα εχεις παρει?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θες να σου πω ολους τους παικτες μου κ τις θεσεις τους?
μηπως κ τους αυτους που ειχα περσυ?
οταν μιλαω ξερω τι λεω.....
οσο για το μπασκετακι ξερεις πως επαιρνες τις νικες πολλες φορες μεσα στο παλε κ επιτελους,μην μιλατε για προιστορια.....
δειτε το τωρα.ποσους χασατε πριν απο λιγο καιρο?
ηταν ρεκορ?
εσυ το εχεις κανει αυτο?
αντε γεια λοιπον
Για λεγε πως επαιρνα τις νικες?Για να μαθουμε δηλαδη...για προιστορια δεν μιλησε κανεις,αυτο ελειπε,σας λυπομαστε καπου καπου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν σχολιασες αυτο που ειπα.....αν πας απλα δεν παιζεις αυγουστο οποτε προσεχε τι κ πως το λες αν δεν ξερεις κατι
θα το παρεις?
αντε παλι τα ιδια
ποσες φορες το πηρες ρε συ σε τελικο τα τελευταια 40 χρονια?
δηλαδη ελεος ειστε μερικες φορες
ποσους τελικους εχεις παιξει κ ποσα κυπελα εχεις παρει?
Τωρα εσυ μιλας για προιστορια,οπως σας βολευει ρε πουστη μου...φετος αν παω τελικο το πηρα,αυτο πιστευω,εχεις δικαιωμα να πιστευεις το αντιθετο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για λεγε πως επαιρνα τις νικες?Για να μαθουμε δηλαδη...για προιστορια δεν μιλησε κανεις,αυτο ελειπε,σας λυπομαστε καπου καπου...
για ποτε θες να πουμε?
παραδεξου οτι οταν επαιζες το καλυτερο μπασκετ,με το νου σου πολλες φορες,ησουν οτι κ ο βαζελος τωρα στο μπασκετ
δεν λεω οτι δεν ειχες για πολλα χρονια την καλυτερη ομαδα αλλα σκεψου ποσες φορες πηρες σφηριγματα ενω δεν επρεπε κ απο αυτες τις αποφασεις ειχαν κριθει παιχνιδια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για ποτε θες να πουμε?
παραδεξου οτι οταν επαιζες το καλυτερο μπασκετ,με το νου σου πολλες φορες,ησουν οτι κ ο βαζελος τωρα στο μπασκετ
δεν λεω οτι δεν ειχες για πολλα χρονια την καλυτερη ομαδα αλλα σκεψου ποσες φορες πηρες σφηριγματα ενω δεν επρεπε κ απο αυτες τις αποφασεις ειχαν κριθει παιχνιδια
Παλι κλαιτε?Σταματηστε τις κλαψες ρε,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια?Σας αφηνω να δω το χανουμι,see you later.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τωρα εσυ μιλας για προιστορια,οπως σας βολευει ρε πουστη μου...φετος αν παω τελικο το πηρα,αυτο πιστευω,εχεις δικαιωμα να πιστευεις το αντιθετο.
σου μιλαω για προιστορια για να καταλαβεις οτι δεν πρεπει να εισαι σιγουρος οτι θα το παρεις
ειναι κριμα να απογοητευτεις για αλλη μια χρονια
εχεις πιθανοτητες αλλα λιγες
σκεψου τι εγινε με τον γαυρο μεσα στο καυτατζογριο οταν εσυ ησουν στο λευκο τον πυργο απο την προηγουμενη μερα
λες να ειναι ο βαζελος πρωταθλητης κ να παει για νταμπλ κ να εχεις εσυ πιθανοτητες να παρεις κυπελο?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παλι κλαιτε?Σταματηστε τις κλαψες ρε,δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια?Σας αφηνω να δω το χανουμι,see you later.
μπα.εσεις κανετε κατι τετοια στην μπαλιτσα
40 χρονια ατιτλοι σχεδον μισο αιωνα
το καλοκαιρι πρωταθλητες
με την πουτσα στο χερι το χειμωνα

αυτο ειναι δικο μου κ απαιτω για τα πνευματικα δικαιωματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:-*

Συνημμένα

• 3816.jpg
    3816.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 33

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ο,τι σκορ και να ηταν ρε φιλε δεν παιζοταν ποδοσφαιρο,πως να το κανουμε δηλαδη?Εβλεπες και παρακαλουσες να το ληξει,μην παρασυρεσαι τοσο πολυ απο το κομπλεξ σου και γινεσαι ο γραφικος της υποθεσης,φιλικα σου το λεω...

Δεν έχω κόμπλεξ με τους απο κάτω, δεν έχω λόγο, αν είχε γίνει το σημερινό σε παιχνίδι του ολυμπιακού θα είχε γίνει πανικός, να έχανε απο πανθρακικό και να το διέκοπτε λόγω βροχής στο ημίχρονο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν έχω κόμπλεξ με τους απο κάτω, δεν έχω λόγο, αν είχε γίνει το σημερινό σε παιχνίδι του ολυμπιακού θα είχε γίνει πανικός, να έχανε απο πανθρακικό και να το διέκοπτε λόγω βροχής στο ημίχρονο.
πες τα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω να ρωτησω το αλλο
αν κ αυριο δεν μπορει να γινει το παιχνιδι τοτε τι θα γινει?
θα παρει το τριποντο ο πανθραξ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom