Επισκέπτης
ωπααααααααααα αναψαν και οι κοντρες....
ρε θα με παρεις μαζι σου στο ο.α.κ.α
στον δευτερο γυρο
υγ:θα ειμαι με κασκολακι του ΘΕΟΥ
Θα κατέβεις σττο οακα για άλλο αγώνα ;)
ωπααααααααααα αναψαν και οι κοντρες....
ρε θα με παρεις μαζι σου στο ο.α.κ.α
στον δευτερο γυρο
υγ:θα ειμαι με κασκολακι του ΘΕΟΥ
μακαριιιιιιιιΘα κατέβεις σττο οακα για άλλο αγώνα ;)
χιτμαν εισαι λαθος
το ματς ηταν ωραιο
το στραγαλι βοηθησε την βαζελα
over
μακαριιιιιιιι
αλλα αν παμε με βαζελα
πως θα την παρουμε εκει μεσα οεο :- :- :- :-
τεσπα
κουπερ θελουμε κιαλο στρωσιμο σε λεω
Τωρα που το σκεφτομαι,η ομαδα γενικα ειναι κακη επι Κουπερ με εξαιρεση τα ματς με γαβρο και γρια,οι νικες με ΠΑΣ και Ατρομητο απολυτως"επαγγελματικες",πρεπει να το δει λιγακι ο κοουτς και οχι να δηλωνει ευχαριστημενος με τετοιες εμφανισεις.Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Παπάρια εμφάνιση. Πολύ καλός ο βάζελος, τίποτα το ιδιαίτερο εμείς
Ειναι πολυ απλο γαμω το μπελα μου,Καλβο δεξια στη φυσικη του θεση,ενας παιχταρας αριστερα και ο Χαβιτο να μπαινει στα τελευταια 15-20' με πιο ανοιχτες τις αμυνες μπας και φανει.Χθες μας ελειπε πολυ και ο παιχτης που θα ηρεμει το κεντρο,θα κραταει και θα μοιραζει,ολες οι πασες μας ηταν στην τυχη και κατα κανονα σε πρασινα ποδια...Θέλω να πιστεύω πως με Φερνάντες και Ναφτί η ομάδα θα είναι αρκετά καλύτερη. Α και κάτι άλλο. Χαβίτο σ'ευχαριστούμε αλλά τράβα και γαμήσου επιτέλους
πεσ'τα ρε μαλάκα. Ο καλβο κεντούσε δεξιά με τη γριά. Τέλος πάντων ας μην κάνουμε τους προπονητέςΕιναι πολυ απλο γαμω το μπελα μου,Καλβο δεξια στη φυσικη του θεση,ενας παιχταρας αριστερα και ο Χαβιτο να μπαινει στα τελευταια 15-20' με πιο ανοιχτες τις αμυνες μπας και φανει.Χθες μας ελειπε πολυ και ο παιχτης που θα ηρεμει το κεντρο,θα κραταει και θα μοιραζει,ολες οι πασες μας ηταν στην τυχη και κατα κανονα σε πρασινα ποδια...
Ειναι πολυ απλο γαμω το μπελα μου,Καλβο δεξια στη φυσικη του θεση,ενας παιχταρας αριστερα και ο Χαβιτο να μπαινει στα τελευταια 15-20' με πιο ανοιχτες τις αμυνες μπας και φανει.Χθες μας ελειπε πολυ και ο παιχτης που θα ηρεμει το κεντρο,θα κραταει και θα μοιραζει,ολες οι πασες μας ηταν στην τυχη και κατα κανονα σε πρασινα ποδια...
Τέλος πάντων ας μην κάνουμε τους προπονητές
Ο Νατσο θελει παιχνιδια,επεσε στα βαθεια στο πρωτο ματς βασικος μετα απο τοσο μεγαλη απουσια,ειναι λιγο υπερβολικο να κριθει.Μακάρι να βγει ο Αντού,αλλιώς υπάρχει θέμα..
Ναφτί αναντικατάστατος και Ντάριο απαραίτητος αν και με τόσο καιρό απουσία..δεν ξέρω!
Ο Νάτσο έχει αρχίσει ν'απογοητεύει,μακάρι να πέσω έξω!
Έπαιξαν καλά οι βάζελοι χθες.
Χθες τους παραδέχτηκαΑμ' τα μπαόκια??
Παίξαμε καλά στην άμυνα γι'αυτό. Αλλά η σύνδεση με τις υπόλοιπες γραμμές ήταν από σκατά ως ανύπαρκτη.τι σ αρεσε στον λαγο χθες; του δωσαμε χωρο δεν εκανε και ωχ αμαν το ματς ανουσιοι ηταν κουραζαν την μπαλα. Ο Νασουτη ειναι παιχταρας τελος!
Ταβλαριδης ακουγεται πολυ τελευταια μαζι με Νασουτη θα ειναι πολυ καλο διδυμοΠαίξαμε καλά στην άμυνα γι'αυτό. Αλλά η σύνδεση με τις υπόλοιπες γραμμές ήταν από σκατά ως ανύπαρκτη.
Υ.Γ Κάναμε επιτέλους sold out ρε![]()