Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα κατέβεις σττο οακα για άλλο αγώνα ;)
μακαριιιιιιιι
αλλα αν παμε με βαζελα
πως θα την παρουμε εκει μεσα οεο :- :- :- :-
τεσπα
κουπερ θελουμε κιαλο στρωσιμο σε λεω

Επισκέπτης
various+033.jpg

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Παπάρια εμφάνιση. Πολύ καλός ο βάζελος, τίποτα το ιδιαίτερο εμείς

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Παπάρια εμφάνιση. Πολύ καλός ο βάζελος, τίποτα το ιδιαίτερο εμείς
Τωρα που το σκεφτομαι,η ομαδα γενικα ειναι κακη επι Κουπερ με εξαιρεση τα ματς με γαβρο και γρια,οι νικες με ΠΑΣ και Ατρομητο απολυτως"επαγγελματικες",πρεπει να το δει λιγακι ο κοουτς και οχι να δηλωνει ευχαριστημενος με τετοιες εμφανισεις.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέλω να πιστεύω πως με Φερνάντες και Ναφτί η ομάδα θα είναι αρκετά καλύτερη. Α και κάτι άλλο. Χαβίτο σ'ευχαριστούμε αλλά τράβα και γαμήσου επιτέλους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θέλω να πιστεύω πως με Φερνάντες και Ναφτί η ομάδα θα είναι αρκετά καλύτερη. Α και κάτι άλλο. Χαβίτο σ'ευχαριστούμε αλλά τράβα και γαμήσου επιτέλους
Ειναι πολυ απλο γαμω το μπελα μου,Καλβο δεξια στη φυσικη του θεση,ενας παιχταρας αριστερα και ο Χαβιτο να μπαινει στα τελευταια 15-20' με πιο ανοιχτες τις αμυνες μπας και φανει.Χθες μας ελειπε πολυ και ο παιχτης που θα ηρεμει το κεντρο,θα κραταει και θα μοιραζει,ολες οι πασες μας ηταν στην τυχη και κατα κανονα σε πρασινα ποδια...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειναι πολυ απλο γαμω το μπελα μου,Καλβο δεξια στη φυσικη του θεση,ενας παιχταρας αριστερα και ο Χαβιτο να μπαινει στα τελευταια 15-20' με πιο ανοιχτες τις αμυνες μπας και φανει.Χθες μας ελειπε πολυ και ο παιχτης που θα ηρεμει το κεντρο,θα κραταει και θα μοιραζει,ολες οι πασες μας ηταν στην τυχη και κατα κανονα σε πρασινα ποδια...
πεσ'τα ρε μαλάκα. Ο καλβο κεντούσε δεξιά με τη γριά. Τέλος πάντων ας μην κάνουμε τους προπονητές

Επισκέπτης

Μακάρι να βγει ο Αντού,αλλιώς υπάρχει θέμα..
Ναφτί αναντικατάστατος και Ντάριο απαραίτητος αν και με τόσο καιρό απουσία..δεν ξέρω!
Ο Νάτσο έχει αρχίσει ν'απογοητεύει,μακάρι να πέσω έξω!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μακάρι να βγει ο Αντού,αλλιώς υπάρχει θέμα..
Ναφτί αναντικατάστατος και Ντάριο απαραίτητος αν και με τόσο καιρό απουσία..δεν ξέρω!
Ο Νάτσο έχει αρχίσει ν'απογοητεύει,μακάρι να πέσω έξω!
Ο Νατσο θελει παιχνιδια,επεσε στα βαθεια στο πρωτο ματς βασικος μετα απο τοσο μεγαλη απουσια,ειναι λιγο υπερβολικο να κριθει.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
φανηκε η απουσια του.... Αρας οπως επισης και η παρουσια (?) του Χαβιτο. Ωρε τι επαθε ο Νετο χθες; αν με τετοια διαιτησια και τετοια αποδοση πηραμε Χ ειμαστε πολυ καλοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έπαιξαν καλά οι βάζελοι χθες. Μην ακούω μαλακίες για πέναλτυ και παπαριές. Απλά το μουνί μας έσπασε τα νευρα με τα κωλοσφυρίγματα. Τέλος πάντως αφού δεν χάσαμε είναι πολύ καλό σημάδι. Πάμε γερά με την πουτάνα τώρα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τι σ αρεσε στον λαγο χθες; του δωσαμε χωρο δεν εκανε και ωχ αμαν το ματς ανουσιοι ηταν κουραζαν την μπαλα. Ο Νασουτη ειναι παιχταρας τελος!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι σ αρεσε στον λαγο χθες; του δωσαμε χωρο δεν εκανε και ωχ αμαν το ματς ανουσιοι ηταν κουραζαν την μπαλα. Ο Νασουτη ειναι παιχταρας τελος!
Παίξαμε καλά στην άμυνα γι'αυτό. Αλλά η σύνδεση με τις υπόλοιπες γραμμές ήταν από σκατά ως ανύπαρκτη.

Υ.Γ Κάναμε επιτέλους sold out ρε  :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Παίξαμε καλά στην άμυνα γι'αυτό. Αλλά η σύνδεση με τις υπόλοιπες γραμμές ήταν από σκατά ως ανύπαρκτη.

Υ.Γ Κάναμε επιτέλους sold out ρε  :2funny:
Ταβλαριδης ακουγεται πολυ τελευταια μαζι με Νασουτη θα ειναι πολυ καλο διδυμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom