AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μη τσιγκλατε τον φιλο μας και ολα θα γινουν οπως πρεπει...και με το βαζελο να κεντησετε μην το γαμησετε εκει το θεμα ;)
Μη τσιγκλατε τον φιλο μας και ολα θα γινουν οπως πρεπει...και με το βαζελο να κεντησετε μην το γαμησετε εκει το θεμα ;)
Έχει σκοτεινά κίνητρα το πουστράκι. Μην σε ξεγελάει το ΆγιοςΜη τσιγκλατε τον φιλο μας και ολα θα γινουν οπως πρεπει...
Αν ειναι γαυρος τοτε τον συμφερει να ακολουθησει την τακτικη μας,απο τοτε που την εφαρμοσαμε αποδιδει,τι Κουπερ και μαλακιες...Έχει σκοτεινά κίνητρα το πουστράκι. Μην σε ξεγελάει το Άγιος![]()
αυτο που ηθελα να πετυχω το πετυχαΈχει σκοτεινά κίνητρα το πουστράκι. Μην σε ξεγελάει το Άγιος![]()
Τοτε αρχιζω να ελπιζω πραγματι σε κατι καλο...αυτο που ηθελα να πετυχω το πετυχα
ετσι κι αλλιως εγω θα λειψω για λιγες μερες (ουτε το κινητο δεν πιανει καλα-καλα εκει,για νετ ουτε λογος) και θα σας αφησω να ακολουθησετε την τακτικη σας
Εμαθα οτι ο βαζελος τα βρηκε σκουρα με πιερικο,τωρα με Πας πρεπει να ειμαστε το ιδιο σοβαροι και αποτελεσματικοι.Το καλό πάντως είναι οτι η ομάδα χωρίς καμιά ιδιαίτερη εμφάνιση, πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα![]()
μην μασας Σωκρατες να το να το περναεικαι με το βαζελο να κεντησετε μην το γαμησετε εκει το θεμα ;)
δηλαδη ρε σωκρατιεαυτο που ηθελα να πετυχω το πετυχα
ετσι κι αλλιως εγω θα λειψω για λιγες μερες (ουτε το κινητο δεν πιανει καλα-καλα εκει,για νετ ουτε λογος) και θα σας αφησω να ακολουθησετε την τακτικη σας
Είναι μεγάλο πουστράκι με σκοτεινά κίνητρα σε λέωωωωωωωωωωωωωωωωδηλαδη ρε σωκρατιε
τι ηθελες να πετυχεις;![]()
![]()
![]()
![]()
Ε όπως και να το κάνουμε αν περάσει από τον Κλεάνθη, έχει σημαντικό πλεονέκτημαΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ
ΝΙΟΠΛΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕ
παιρνεις ματι τον ΘΕΟ ε;;;;
δηλαδη ρε σωκρατιε
τι ηθελες να πετυχεις;![]()
![]()
![]()
![]()
λεει και καμια μαλακια να περασει η ωρα ο κοντος μην τον αρπαζειςΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ
ΝΙΟΠΛΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕ
παιρνεις ματι τον ΘΕΟ ε;;;;
Ε όπως και να το κάνουμε αν περάσει από τον Κλεάνθη, έχει σημαντικό πλεονέκτημα
Μην τον κρατάς σε αγωνία ρε. Μετά άμα σε λέω κακό πούστη έχω άδικο?θα μαθεις το σαββατο (ισως και αυριο βραδυ)![]()
![]()
ρε πετραν πες μου εσυ ρε αδελφε μουΜην τον κρατάς σε αγωνία ρε. Μετά άμα σε λέω κακό πούστη έχω άδικο?![]()
Δεν μπορώ να σου πω ρε αδελφέ. Ιατρικό απόρρητο. Αν θέλει να σου πει αυτός, καλώς.ρε πετραν πες μου εσυ ρε αδελφε μου
τι γινεται και δεν καταλαβαινω τιποτα![]()
επεσε και βαρια η φουντα ρε συ...
μολις ενημερωθηκα.ρε πετραν πες μου εσυ ρε αδελφε μου
τι γινεται και δεν καταλαβαινω τιποτα![]()
επεσε και βαρια η φουντα ρε συ...