Αρετή
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Like
- 0
εε μην το παρακανουμε!!!!Αρετη θελουμε και αλλη φωτο!
εε μην το παρακανουμε!!!!Αρετη θελουμε και αλλη φωτο!
εκτος απο την εξωπραγματικη τιμη που ζηταει για αυτο που φαινεται
εκτος οτι θελει να ορισει το μερος, την ωρα κ την διαρκεια που θα πηδηχτει
θελει κ να ξερει κ το νικ απο εδω
κ συνεχιζετε να δινετε σημασια στην "αθωα" μαλακο.. που κανεις δεν την εχει συναντησει.. αλλα εκανε καποια ραντεβου..κ δεν σηκωνει κ καλα τηλ απο αγνωστα νουμερα εκτος μπου
καταντια απλα
Για να κλείσεις ραντεβουμε με οποιαδήποτε από το τηλ δεν θα το κάνεις;οποτε θελεις παρε με τηλ 69******** απλα πες μου και εσυ τον δικο σου αριθμο γιατι δεν απανταω σε αγνωστα νουμερα
δεν αναφέρω το ονομά της...άλλωστε μπορεί να την ξέρετε
copy paste από το μηνυμά της εκανα...
πραγματικά δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα αυτής της διασταύρωσης
Για να κλείσεις ραντεβουμε με οποιαδήποτε από το τηλ δεν θα το κάνεις;
Όταν θα στείλεις π.μ σε κάποια για να ζητήσεις το τηλ της αν δεν το έχει δημοσιά δεν θα μάθει το nick σου;Σ' ένα βαθμό έχεις δίκιο, αφού σχεδόν όλες οι call girls δεν απαντούν σε μηνύματα με απόκρυψη (και καλά κάνουν). Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, όμως. Το πρόβλημα ξεκινά από την απαίτηση να δοθεί το nick που έχει ο υποψήφιος πελάτης εδώ στο σάιτ.
Όταν θα στείλεις π.μ σε κάποια για να ζητήσεις το τηλ της αν δεν το έχει δημοσιά δεν θα μάθει το nick σου;
αφου ρε τυπε ζηταει και το δικο σου τηλεφωνο μεσω πιεμ για να το σηκωσει οταν θα την παρεις συνδεει αμεσως νικ με αριθμο κινητου οποτε ξερει ποιος εισαιΘα το μάθει βέβαια. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να την πάρω τηλέφωνο και της πω: "γεια σου, είμαι ο cgfucker από το bourdela.com και θέλω να κανονίσουμε ραντεβού". Αντίθετα, θα της πω: "γεια σου, μού έδωσες το τηλέφωνό σου πριν μέρες σε "σάιτ ενήλικης διασκέδασης" (χα,χα,χα) και θέλω να κανονίσουμε ραντεβού". Σε περίπτωση που μου ζητήσει το nick μου, η συνομιλία τελειώνει εκεί και φυσικά ραντεβού δεν γίνεται. Τόσο απλά ;)
αφου ρε τυπε ζηταει και το δικο σου τηλεφωνο μεσω πιεμ για να το σηκωσει οταν θα την παρεις συνδεει αμεσως νικ με αριθμο κινητου οποτε ξερει ποιος εισαι
αν δε δωσεις τηλεφωνο μεσω νικ δε το σηκωνει καν
Όταν θα της στείλεις π.μ και θα της ζητήσεις το τηλ θα στο στείλει και θα ζήτηση και το δικό γιατί αν δεν της το στείλεις ΔΕΝ πρόκειται πότε να το σηκώσει όποτε θα ξέρει και το nick σου αυτό γίνετε σε κοπέλες που δεν έχουν γραμμένο στο προφίλ τους το τηλ..Θα το μάθει βέβαια. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να την πάρω τηλέφωνο και της πω: "γεια σου, είμαι ο cgfucker από το bourdela.com και θέλω να κανονίσουμε ραντεβού". Αντίθετα, θα της πω: "γεια σου, μού έδωσες το τηλέφωνό σου πριν μέρες σε "σάιτ ενήλικης διασκέδασης" (χα,χα,χα) και θέλω να κανονίσουμε ραντεβού". Σε περίπτωση που μου ζητήσει το nick μου, η συνομιλία τελειώνει εκεί και φυσικά ραντεβού δεν γίνεται. Τόσο απλά ;)
Όταν θα της στείλεις π.μ και θα της ζητήσεις το τηλ θα στο στείλει και θα ζήτηση και το δικό γιατί αν δεν της το στείλεις ΔΕΝ πρόκειται πότε να το σηκώσει όποτε θα ξέρει και το nick σου αυτό γίνετε σε κοπέλες που δεν έχουν γραμμένο στο προφίλ τους το τηλ..
Η συγκεκριμένη δεν νομίζω διότι έχει αγγελία με το τηλ της δημοσιά ,μπορεί να την καλέσει και κάποιος εκτός φόρουμ..Θελει nickname???
Και ποιο το πρόβλημα σου με το nick τι θα καταφέρει και αν το ξέρει ...Ρε φίλε, αυτό λέω τόση ώρα: σε τέτοιες περιπτώσεις απλά σταματώ την προσέγγιση και "πάω παρακάτω".
Θελεις και μια μικρη για διαβατηριο?Αρετουλα μια γυμνη ολοσωμη θελουμε!
Και ποιο το πρόβλημα σου με το nick τι θα καταφέρει και αν το ξέρει ...
Δε γουστάρω να δίνω το nick μου δεξιά κι αριστερά. Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος...
Συμφωνώ. οϋτε εμένα μου αρέσει να διασταυρώνουνε τηλέφωνα με ονόματα, mail κλπ. Μερικές πάντως το έχουν προχωρήσει παρακάτω το πράγμα.
Πριν λίγο καιρό φίλος έστειλε με μήνυμα σε ανεξάρτητη το κινητό του και καλά για να το αναγνωρίσει και να απαντήσει. Το νούμερο ήταν από καρτοκινητό κουκουρούκου στο όνομα αλλοδαπού. Πριν περάσουν πέντε λεπτά του έστειλε μήνυμα τσαντισμένη ξέροντας ότι το νούμερο ήταν από πακιστανο και του είπε ότι αν δεν της στείλει το κανονικό του να μην την ξαναενοχλήσει. Τα συμπεράσματα δικά σας..
Ποια ειναι αυτη η φωστηρω???? ;)
Δεν ασχολήθηκα παραπάνω και δεν θυμάμαι όνομα. Η αρχική επαφή είχε γίνει από facebook