psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Κ πολυ καλά κανεις κοπέλαρα μου...τα λεφτά και τα ψάρια πρέπει να τρώγονται φρεσκα
Οχι σε βολτες μονο σε λουσα
αντε και εμείς στο γαμο σου ερρρρρεεεεε γλέντι που έχει να γίνει.Ας κρατησω και κατι για τον γαμπρο!!!
Ας κρατησω και κατι για τον γαμπρο!!!
Οχι δεν σπουδαζω εκει! Πες τα ολα πως ειμαι ποτε βρεθηκαμε; Βγαλε οτι κακια εχεις καλο θα σου κανει! Εγω ειμαι 19 χρονων πρωτη φορα συζηταω με ανθρωπο τοσο κακο και φυσικα οταν με συναντησες δεν ειχες το σθενος να μου τα πεις ολα αυτα παρα μονο κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο συνεχισε τις κακιες αντεχω
Πλακα στη πλακα αυτα που ζω τελευταια με αυτο το σαιτ ειναι τρελα! Παρα πολλοι μου στελνουν μηνυμαχαμηλωσεψήλωσε τιμη και θαγραψωκάνουμε καικαλααλλα ακατανομαστα ρομαντικά πραγματα δηλαδη και στα αλλα κοριτσια αυτα κανουν;
Ακομη δεν πηρες ιατρικη συνταγη "ελα τσαμπα να γραψω διθυραμβους " ? Ααααα. Εισαι νεα ακομη !Πλακα στη πλακα αυτα που ζω τελευταια με αυτο το σαιτ ειναι τρελα! Παρα πολλοι μου στελνουν μηνυμα χαμηλωσε τιμη και θα γραψω καλα πραγματα δηλαδη και στα αλλα κοριτσια αυτα κανουν;
Ακομη δεν πηρες ιατρικη συνταγη "ελα τσαμπα να γραψω διθυραμβους " ? Ααααα. Εισαι νεα ακομη !
Κατ αρχη δεν εβρισα κανεναν. Οταν λες εφυγε τι εννοεις ? ανοιξε δικο του , βγηκε στην συνταξη , 'η ακομη μαζευει ποσοστα απο Αρτεμη ?Εφυγε απο
το σαιτ εχει ενα μηνα ακομα τον βριζεις?
Αμα αυτο καταλαβες και λυπασαι για μενα τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα!!Μ' αυτά που έγραψες αποδείχτηκε ότι ο Ντίνος λέει αλήθεια ότι σε συνάντησε, ενώ εσύ λες ψέμματα. Λυπάμαι πολύ για σένα.
Κατ αρχη δεν εβρισα κανεναν. Οταν λες εφυγε τι εννοεις ? ανοιξε δικο του , βγηκε στην συνταξη , 'η ακομη μαζευει ποσοστα απο Αρτεμη ?
σπυδαζεις ή οχι στο BCA τουριστικα ???
σε καθε ερωτηση που διαψευδεις θα ρωταω κ αλλη..
οχι προσωπικα στοιχεια.
ο ντινος..ο οποιος δεν με συμπαθει και ιδιαιτερα,εχει αδικο..η τσουπρα δεν ειναι μπαζο..ειναι πολυ μπαζο!!!αν η τιμη εδω ειναι 150 για μιαμιση ωρα....η ελλη επρεπε να ζηταει τον βοσπορο..και τα πριγκιπονησσια!!ποσο ξεφτιλες εισαστε
βγαινει μια τανα κ προσπαθει να βγαλει ψευτη εναν μελος..
κ εσεις υπερασπιζεστε την τανα
...η ελλη επρεπε να ζηταει τον βοσπορο..και τα πριγκιπονησσια!!
Έλλη .. Ελλήσποντος , Βόσπορος έτσι το εννοείς?ο ντινος..ο οποιος δεν με συμπαθει και ιδιαιτερα,εχει αδικο..η τσουπρα δεν ειναι μπαζο..ειναι πολυ μπαζο!!!αν η τιμη εδω ειναι 150 για μιαμιση ωρα....η ελλη επρεπε να ζηταει τον βοσπορο..και τα πριγκιπονησσια!!
θεομουνο οχι..γλυκο μουνακι...και οχι μπαζο..βασικον!!!Ναι σιγά το θεόμουνο κι αυτό..