Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 3.057
ή θα πει από τώρα να γλυτώσει και κόσμο ή καλύτερα να μην πει τίποτε
ή θα πει από τώρα να γλυτώσει και κόσμο ή καλύτερα να μην πει τίποτε
ελα , πες και το λογο τωρα να μαθουν και οι υπολοιποι ;)Μα ήδη είπε. Και, προσωπικά, εμπιστεύομαι την άποψή του.
Βρε βρε. Τετοια κάνετε τύποι?
Και γιατί τους λες ότι είσαι μέλος του bou;και όχι μόνο εσύ άλλα και άλλη....αν δεν τους το έλεγες θα στο ζήταγαν;OXI γιατί δεν θα το ήξεραν..ακομα και να σε ρωτήσει αυτή η απάντηση σου είναι ανάλογος τι επηζητας εσύ..Μου εχει συμβει ουκ ολιγες φορες να μου ζηταει καποια να ανεβασω κριτικη πριν καν γαμησω..
Λεω τι κριτικη αφου δε σε γαμησα ακομη... α ναι λενε
Και γιατί τους λες ότι είσαι μέλος του bou;και όχι μόνο εσύ άλλα και άλλη....αν δεν τους το έλεγες θα στο ζήταγαν;OXI γιατί δεν θα το ήξεραν..ακομα και να σε ρωτήσει αυτή η απάντηση σου είναι ανάλογος τι επηζητας εσύ..
Εγω παλι δεν εμπιστευομαι κανεναν και για κανενα λογω , παρα μονο αν δικιμασω κορασιδες και καταστασεις , το αν εχει νταβα η αγαπητικο η ταξιτζη ποσως με αφορα , το θεμα ειναι αν ειναι καλη στο ταρταν η αν μπηκε εδω για να ροκανισει και να σαχλαμαρισει , διοτι πολλες τσουπρες εχουνε μπει το τελευταιο 3ημηνο εδω μεσα , αλλα λιγες συνεχιζουν να ασκολουνται με το σπορ ;) ;) ;)Μα ήδη είπε. Και, προσωπικά, εμπιστεύομαι την άποψή του.
είπε, μπαζάκι που δεν αξίζει τα λεφτά και ήρθε για αρπαχτή
σε εσένα αρκούν, και σε μένα αν και δεν χρειαζόμουν πληροφορίες, τις είχα ήδη
μπήκαν όμως κανα δύο παιδιά και τον ρώτησαν αν μπορεί να πει κάτι παραπάνω
απάντησε, εν ολίγοις, ότι θα μιλήσει, αφού εκτεθούν κάποιοι
αυτό κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται, ή θα πει από τώρα να γλυτώσει και κόσμο ή καλύτερα να μην πει τίποτε
αυτά
αν κ αυτοαναιρεισαι
για τα στρακια που διατυμπανιζουν οτι δεν την πηρα δεν τους ρωτησες πως το ξερουν ?!?!?!?!?
Βρίζει κάποια από την αρχή που μπήκε εδώ λέει για την τιμή ότι είναι ακριβή λέει ότι είναι μπάζω και δεν θα την γάμαγε ...και ξαφνικά την πήρε ...υπάρχει λογική;Δε βλέπω να λέει και πουθενά ψέματα ο ντινάρας στα ποστ που παρατέθηκαν. Ο τρόπος του ίσως δεν είναι ο καλύτερος αλλά εγώ στέκομαι στις πληροφορίες.
Βρίζεις κάποια από την αρχή που μπήκε εδώ λες για την τιμή ότι είναι ακριβή λες ότι είναι μπάζω και δεν θα την γάμαγες ...και ξαφνικά την πήρε ...υπάρχει λογική;
Βρίζει κάποια από την αρχή που μπήκε εδώ λέει για την τιμή ότι είναι ακριβή λέει ότι είναι μπάζω και δεν θα την γάμαγε ...και ξαφνικά την πήρε ...υπάρχει λογική;
Για να τη βρίζει για την τιμή σημαίνει πώς κάτι του έκανε κούκου είδαλλως δεν θα ασχολούταν.
Τώρα ή μας παραθέτει τη δική του εμπειρία (επειδή ήθελε να το διαπιστώσει ο ίδιος) ή μας περιγράφει την εμπειρία κάποιου φίλου του που πήγε. Όπως και να έχει σε πολλούς μας έχει τύχει κάποιες που τις βρίζαμε τελικά να τις δοκιμάσαμε για να έχουμε άποψη. Στην περιγραφή του δίνει χρήσιμες πληροφορίες που μοιάζουν λογικές αν αναλογιστούμε την τιμή με την οποία μπήκε η Αρετή στο χώρο.
Εσύ δηλαδή λες σε κάποιαν (πως είσαι έτσι μπάζω,δεν θα σε γάμαγα πότε σιγά μην έδινα τόσα χρήματα κτλπ...)και ξαφνικά ανατρέπονται όλα και την περνης γιατί σου άρεσε πλέον διότι αν δεν μας αρέσει κάτι δεν το περνούμε, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν στεκεις στα καλά σου..μεγάλα παιδιά είμαστε κατάλαβαν τι συμβαινει.Για να τη βρίζει για την τιμή σημαίνει πώς κάτι του έκανε κούκου είδαλλως δεν θα ασχολούταν.
Τώρα ή μας παραθέτει τη δική του εμπειρία (επειδή ήθελε να το διαπιστώσει ο ίδιος) ή μας περιγράφει την εμπειρία κάποιου φίλου του που πήγε. Όπως και να έχει σε πολλούς μας έχει τύχει κάποιες που τις βρίζαμε τελικά να τις δοκιμάσαμε για να έχουμε άποψη. Στην περιγραφή του δίνει χρήσιμες πληροφορίες που μοιάζουν λογικές αν αναλογιστούμε την τιμή με την οποία μπήκε η Αρετή στο χώρο.
Alikaki
Εσύ δηλαδή λες σε κάποιαν (πως είσαι έτσι μπάζω,δεν θα σε γάμαγα πότε σιγά μην έδινα τόσα χρήματα κτλπ...)και ξαφνικά ανατρέπονται όλα την περνης γιατί σου άρεσε πλέον διότι αν δεν μας αρέσει κάτι δεν το περνούμε, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν στεκεις στα καλά σου..μεγάλα παιδιά είμαστε κατάλαβαν τι συμβαινει.
Το αλικάκι, η Βαλέρια και η Danny για εμένα ορίζαν και ορίζουν τις τιμές στις ανεξάρτητες για το παρόν και το μέλλον. Όταν βρεθεί έστω μια ανεξάρτητη σαν αυτές τότε τα λέμε.