Νέα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 947
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο...

παρακαλω, ειπαμε ειμαι καλο παιδι κατα βαθος. ;)

Εεε ... έχω κάνει και κανένα ψυχικό!!! :2funny:

Τελικα σου βαρεσε παλαμακια το γκομενακι? :rockon:

Άμα δεις το πότε γράφτηκα (πριν απο εσένα), τον αριθμό των ποστ μου, καθώς και το ότι τα 2/3 από αυτά έγιναν σε 2-3 ημέρες ... θα καταλάβεις ότι μόνο βοήθεια δεν έψαχνα, δεν την χρειάζομαι...

Ο λαος χρειαζεται τη βοηθεια σου τελικα! :helpplea:

Απλά είμαι αλλεργικός στην βλακεία, και όταν βγήκα να γράψω μια γνώμη ή ένα συλλογισμό, την πάφτουν από παντού κάτι κατεστραμμένα τυπάκια...
Δεν φταίω εγώ, δεν έφτιαξα εγώ το κλίμα...

ναι, αλλα μηπως θαπρεπε να σε προβληματιζει λιγο οτι η αποψεις σου προκαλουν αντιδρασεις?

Μην συνεχίζεις να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, τουλάχιστον σε σχέση με εμένα... ;)
Ο Σωκράτης ήταν μια αποκρουστική φιγούρα από πολλές απόψεις, ανάποδο γαμώτο που λέμε... (θα το βρεις πιθανόν και σε ένα λεξικό)
Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αποδεκτός, και να πλασάρει το ομολογουμένως ευφυιές και πονηρό μυαλό του, ήταν να παριστάνει τον σεμνό μέχρι αηδίας, να κρατάει μια πρωτόγνωρη για τα χρονικά παθητική στάση που τον έκανε διακριτό από τους άλλους. (επιρπόσθετα από το ξύλο που έτρωγε κάθε μέρα από την γυναίκα του εννοώ...)

παλι καλα που δε μας λες κι εσυ το γνωστο παραμυθι των εξαποδω οτι ηταν καραπουστας!

Κάτι τελευταίο για να δεις τι ήταν ο Σωκράτης για τους αρχαίους Έλληνες ... οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ο κατεξοχήν λαός της αλαζονίας (για αυτό και μεγαλουργήσαν) ... οι άλλοι ήταν βάρβαροι και τους άξιζε μόνο η σκλαβιά ... τα αγάλματα τους πέρα από μεγαλεπήβολα έπρεπε να είναι και επιδεικτικά ... μόνο σε αυτούς οι κοιλιακοί ήταν "φέτες" ... το γυμνό και το σεξ για πρώτη φορά στην ιστορία πέρασαν στο προσκήνιο ... ακριβώς το αντίθετο δλδ. από τις αποστεωμένες φιγούρες που βλέπεις σε μια ορθόδοξη εκκλησία, δεν είναι τυχαίο ότι το τότε παπαδαριό περιποιήθηκε "χριστιανικά" :2funny: τα τότε αγάλματα στα οποία είχε πρόσβαση....

Ναι αλλα τελικα ο Σωκρατης ηταν στο top10 των μεγαλων Ελληνων κατα ΣΚΑΙ!χαχαχαχα Και ο Μεγ.Αλεξανδρος παντως, ο οποιος δεν πιστευω να θεωρεις παλι οτι ητανε τιποτενιος, παλι χαρακτηριζοτανε απο σεμνοτητα, δεν προκαλουσε,ασε που τον ειχανε ταπωσει και κανα δυο φορες!(λεκτικα)

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τον εαυτο του ... ποτέ των ποτών δεν είναι σεμνός.
Αυτό είναι ασύμβατο με την ανθρώπινη ψυχολογία.
Μπορεί να παριστάνει τον σεμνό, και αυτό είναι το πλέον σίγουρο ... δεν υπάρχει ίσως καλύτερος τρόπος να προωθήσεις το εμπόρευμα του εαυτού σου από αυτόν... δες όσους παρουσιάζονται στην τηλεόραση, η συντριπτική πλειοψηφία το παίζουν σεμνοί και "ταυτίζονται με τον απλό άνθρωπο", ενώ δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε επίπεδο νοοτροπίας ούτε χρημάτων... ;)

Παντως τελικα συμπεραινω πως δεν θα σε ευρισκε και τελειως αντιθετο αν η Ελλας,οντας χωρα αλλαζονων και επιδειξιων, εγραφε στα καλαμπαλικια της τις αποφασεις των διαφορων ΕΔΑΔ και τελικα ΚΡΑΤΑΓΕ τους σταυρους στα δημισια κτιρια  :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
το οτι καποιος παει ενα ταξιδι στην Ινδοκινα δεν τον μεταλασει αυτοματα σε κατι το ιδιαιτερο.. βεβαια οταν η αποψη του για την Ινδοκινα και ιδιαιτερα για την Ταιλανδη ειναι οτι "εκει υπαρχουν κοντες που με λιγα ψωρο ευρω τα κανουν ολα, και εχουν και τελεια συμπεριφορα... ολα αυτα σε πακετο με ωραιο φαι και ωραιο περιβαλλον" τοτε αν και δε μου αρεσουν τα γενικα και αοριστα σχολια, ειναι μαστρο-παπαρολογος... εσυ εισαι Dr.Παπαρολογος
οποτε ενοχλησε με αφοβα...

[size=15pt]ξερεις εσυ ποσα ταξιδια εχω κανει Dr. Karagiozi..[/size] (η μηπως εβγαλες συμπερασμα απο το φορουμ)

και φυσιολατρης και πιπινολατρης ειμαι..
[size=15pt]για μενα εισαι κομπλεξαρα...[/size] :2funny: :2funny: :2funny:
το ενα δεν αναιρει το αλλο. κοσμοπολιταν δεν διαβαζω αλλα συμμετειχα στο φορουμ. καμμενους βρηκα μπολικους (οπως και εδω) και το επιπεδο συζητησης πολλες φορες τραγικο (οπως και εδω) αλλα
τουλαχιστον το διασκεδαζω παντου![size=15pt] καταλαβα απο ολες τις ΤΡΥΠΕΣ[/size]  :2funny: :2funny:
δεν καταλαβαινω αν εννοεις οτι σεξοτουριστας ειναι τιτλος τιμης, που μου αφαιρεθηκε, και υποβιβαστηκα σε φυσιολατρη.

[size=15pt]Στον μπουτσο μου λουλουδια..καλαβες δεν καταλαβες !![/size] :2funny: :2funny:

αισθανομαι που καλα που μπορω και ταξιδευω και βλεπω καποια πραγματα περισσοτερα απο τον πουτσο μου.. η αισθηση οτι τον πιανει χερι εκτος του δικου μου ειναι συναρπαστικη αλλα καταφερνω να το ξεπερασω και να κανω πολλα αλλα πραγματα. με ολη την ειλικρινια σου ευχομαι να γινεις κι εσυ λιγο φυσιολατρης. θα ζησεις φανταστικες στιγμες..
[size=15pt]
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλλα δεν θελω να γινω σαν του λογου σου..[/size]  :2funny: :2funny:

Το ΑΣΤΡΑΧΑΝ κατα που πεφτει μαστορα μου? Κοντα στην Αμερικη ειναι?

[size=15pt]ΔΕΝ με ενδιαφερουν τετοια μερη να πας μονος σου και κανε μια βουτια στο ΒΟΛΓΑ[/size]

Και το ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΣΕ τι ειναι? Εγω με το CPP (Cambodian Peoples Party) πιστευω οτι ταυτιζομαι περισσοτερο..
ρωτα οτι θες.. μην σε μπερδευω κι αλλο γιατι σε λιγο θα χασεις τον μπουσουλα ετσι χαμενα που τα 'χεις..

[size=15pt]Αμα πας ΑΣΤΡΑΧΑΝ ρωτα τους[/size]..

το yumyum απο που το εμαθες? το μελετας το φορουμ ετσι?
αντε για να σου μαθω κατι ακομα.. ομ κουαγιε ειναι στα ταιλανδεζικα μπαγασακο..
και δεν θελω να σου κανω ουτε να μου κανεις το ιδιο.. σοβαρεψου λιγο. προσπαθωντας να με προσβαλεις δειχνεις μια αδυναμια στο ιδιο φυλλο..

τι αλλαξοκωλιες κανετε στην κρητη?
[size=15pt]Απο τα ΧΑΝΙΑ μεχρι το ΛΑΣΙΘΙ προλαβαινεις να απαξεις καμια ΔΕΚΑΡΙΑ [/size]

ευχαριστω και για το τραγουδι.. πρωτη φορα το ακουσα πριν 2μιση χρονια στο Gecko bar του Κραμπι (Railay beach) σε ενα live που εκαναν οι Job2Do εκει.. ξετρελαθηκα τοσο με το τραγουδι που ο τυπος που ηταν στα κρουστα με αφηνε να παιξω συνοδεια στην μπαντα.. τρελο γελιο με ολους, γιατι ειναι ωραιοι τυποι... αλλα τι να σου λεω ο βλακας ο φυσιολατρης

[size=15pt]ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ καυλιαρα....  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα θελω να σου βαλώ και δαχτυλακι...
[/size]
γραψε την μαλακια σου, και πετα ενα "σε ταπωσα" στο τελος..

[size=15pt]οχι εσυ δεν χρειαζεισαι ταπα την εχεις ηδη..[/size]

φτιαξε με σου λεω..!!

[size=15pt]Γιατι εχεις χαλαστει..? αν ναι ΜΑΛΑΚΙΣΟΥ και ΑΛΛΟ ..
Παντως δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα δωσει γελιο στην μιζερη ζωη σου.

Αλλα και αυτο γινεται οχι τσαμπα βαλε 300€ EFG EUROBANK Αρ. λογαρισμου 0030 696969696969696969

και στειλε την αποδειξη..

Μετα βλεπουμε.....ΣΟΥΡΓΕΛΟ !!!
[/size]

Ψιλοβαριομουνα να σου γραφω και στα εκανα attach ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ :grin:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ATTaCH  :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
memo λες

"η Ελλας,οντας χωρα αλλαζονων και επιδειξιων, εγραφε στα καλαμπαλικια της τις αποφασεις των διαφορων ΕΔΑΔ και τελικα ΚΡΑΤΑΓΕ τους σταυρους στα δημισια κτιρια"

πες μου ότι κανεις πλακα

δε νομίζω ότι το θέμα είναι τόσο σημαντικό ώστε να ανοίξουμε άλλο ένα πεδίο μάχης

Αν είναι να δοθεί μάχη, αυτή θα πρέπει να δοθεί σε θάματα πραγματικά σημαντικά και κυρίως για το περιβάλλον που σα γνήσιοι γύφτοι το έχουμε καταστρέψει

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
rafman διάβασα την πιο πάνω απάντηση σου και ήθελα να σε ρωτήσω

δεν έχεις βαρεθεί να είσαι μαλάκας?

Αλλα μάλλον δε μπορείς να αλλάξεις αυτό που είσαi

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
rafman διάβασα την πιο πάνω απάντηση σου και ήθελα να σε ρωτήσω

δεν έχεις βαρεθεί να είσαι μαλάκας?

Αλλα μάλλον δε μπορείς να αλλάξεις αυτό που είσαi

Φιλε χαβαλε κανουμε....δεν ΣΦΑΖΟΥΜΕ

αμα δεν γουσταρεις ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ...πηγαινε αλλου..

Φιλικα στο λεω.... ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ

Τζερτελο κανουμε τζερτζελιαρα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φιλε χαβαλε κανουμε....δεν ΣΦΑΖΟΥΜΕ

Δεν κανεις χαβαλέ. Προσβάλεις. Κατάλαβες τη διαφορα? Μπράβο

αμα δεν γουσταρεις ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ...πηγαινε αλλου..

Αν ήμουν στο δικό σου site και μου το έλεγες, θα το έκανα

Αλλα εδώ καλά θα κανεις να προσεχεις τι λες και σε ποιον. Το να λες εσύ αυτό σε μένα είναι αστείο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
memo λες

"η Ελλας,οντας χωρα αλλαζονων και επιδειξιων, εγραφε στα καλαμπαλικια της τις αποφασεις των διαφορων ΕΔΑΔ και τελικα ΚΡΑΤΑΓΕ τους σταυρους στα δημισια κτιρια"

πες μου ότι κανεις πλακα

δε νομίζω ότι το θέμα είναι τόσο σημαντικό ώστε να ανοίξουμε άλλο ένα πεδίο μάχης

Αν είναι να δοθεί μάχη, αυτή θα πρέπει να δοθεί σε θάματα πραγματικά σημαντικά και κυρίως για το περιβάλλον που σα γνήσιοι γύφτοι το έχουμε καταστρέψει
Καθε θεμα που σκοπο εχει να θιξει την ιδιαιτεροτητα του καθε λαου ειναι σημαντικο!
Απειρως πιο σημαντικο απο το παραμυθι που εχετε μασησει ολοι για το περιβαλλον!

Αληθεια, για πες μου, τις φωτιες στην Ελλαδα(στην ηλεια ας πουμε) τις εβαλαν Ελληνες οικοπεδοφαγοι για να κανουν βιλιτσες στα κορφοβουνια που ουτε τα κατσικια δεν πατανε?

Αληθεια, εχεις υπ οψιν σου μηπως ποσο ποσοστιαια ειναι το διοξειδιο του ανθρακα που παραγεται απο το συνολο της παγκοσμιας βιομηχανικης δραστηριοτητας?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν κανεις χαβαλέ. Προσβάλεις. Κατάλαβες τη διαφορα? Μπράβο

Αν ήμουν στο δικό σου site και μου το έλεγες, θα το έκανα

Αλλα εδώ καλά θα κανεις να προσεχεις τι λες και σε ποιον. Το να λες εσύ αυτό σε μένα είναι αστείο.
κατι μου λεει οτι συντομα θα δεχτεις εικαστικη παρεμβαση απο τον καλλιτεχνη! χαχαχαχα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καθε θεμα που σκοπο εχει να θιξει την ιδιαιτεροτητα του καθε λαου ειναι σημαντικο!
Απειρως πιο σημαντικο απο το παραμυθι που εχετε μασησει ολοι για το περιβαλλον!

Ακόμα γελάω με τις μαλακίες που έγραψες

Πραγματικά, δε μπορώ να κατεβω κάτω από ένα επίπεδο

Aντε γεια

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε ειλικρινά, γιάτί πάλι τα ίδια και τα ίδια...
Και μάλιστα αποδυκνύεις και το ελάχιστο του γνωσιολογικού υποβάθρου...
Και με άλλους διαφωνώ, αλλά αυτοί τουλάχιστον έχουν συγκροτημένο λόγο, πραγματική απόλαυση το να συνδιαλέγεσαι μαζί τους....

ναι, αλλα μηπως θαπρεπε να σε προβληματιζει λιγο οτι η αποψεις σου προκαλουν αντιδρασεις?
Μέχρι πρόσφατα ήμουνα "το ψώνιο που ήθελε παλαμάκια και λαική αποδοχή" ....  :jerking: :jerking: :jerking:
Πρωτοποριακή προσέγγιση δεν λέω ...  :idiot:

Δεν με προβληματίζει τίποτα και στο τραγούδησα και πριν για σένα... "Από την πόρτα σου περνώ..." :rockon: :headbang: :uglystupid:
παλι καλα που δε μας λες κι εσυ το γνωστο παραμυθι των εξαποδω οτι ηταν καραπουστας!
Ήταν-δεν ήταν ... so fucking what? :idiot:

Εσύ ο "δεν είμαι αλαζόνας και υπερόπτης" αγωνίζεσαι για να αποδείξεις ότι οι αρχαίοι Έλληνες -με τους οποίους σαν νοοτροπία προφανώς έχεις φαντασιάκη και μόνο σχέση- είναι αυτό που δεν ήταν ... προφανώς γιατί ηδονίζεσαι να φαντάζεσαι τους προγόνους σου όπως θέλεις...

Παράξενο που ενώ δεν ξέρεις ούτε την ιστορική αλφαβήτα, ισχυρίζεσαι ότι κάτι είναι παραμύθι...
Ναι αλλα τελικα ο Σωκρατης ηταν στο top10 των μεγαλων Ελληνων κατα ΣΚΑΙ!χαχαχαχα Και ο Μεγ.Αλεξανδρος παντως, ο οποιος δεν πιστευω να θεωρεις παλι οτι ητανε τιποτενιος, παλι χαρακτηριζοτανε απο σεμνοτητα, δεν προκαλουσε,ασε που τον ειχανε ταπωσει και κανα δυο φορες!(λεκτικα)
:jerking: :jerking: :jerking:

Εγώ σου κάνω ανάλυση ... και εσύ μου λες τι έγινε σε ένα δημοψήφισμα του ΣΚΑΙ!!! :headbang:

Και τι είναι ο ΣΚΑΙ ... ο υπέρτατος διαγαλαξιακός κριτής?
Την εποχή που ακόμα και έννοιες που θεωρούταν απόλυτες (π.χ. ιστορία, γνώση κτλ.) τίθενται υπό το πρίσμα του σχετικισμού και χαροπαλεύουν, βγήκε ένας αγράμματος (τι άλλο?) να τεκμηριώσει την γνώμη του με τον ...ΣΚΑΙ :2funny: :2funny: και μάλιστα με ένα δημοψήφισμα, δηλαδή την διαδικασία όπου η γνώμη του Έκο έχει την ίδια βαρύτητα με αυτή της κωφάλαλης γιαγιάς μου!!! :2funny: :jerking: :2funny: :jerking:

"Ο ντιρλαντα ντιρλανταντα .... "      :2funny: :2funny: :2funny:

Ααα... επίσης πολύ σεμνός ο Μέγας Αλέξανδρος, το -δικαιολογημένα και μπράβο του- άκρον άωτο της εγωπάθειας και της επιδειξιομανίας ....  :2funny:

Ρώτα τους Σπαρτιάτες :2funny: ... τους Βαβυλώνιους άστους δε γαμιέ ... από σεμνότητα ήθελε να κυριεύσει τον τότε γνωστό κόσμο, εκδίκηση για τον προπάππο του ζητούσε στον Ινδό!!!  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου έχει κάνει εντύπωση γιατί ενώ είναι ΤΟΟΟΣΟ μεγάλος και γνωστός και σπουδαίος μόνο ενός συγκεκριμένου είδους προτομή κυριαρχει σε συντριπτική πλειοψηφία??? ;)
Παντως τελικα συμπεραινω πως δεν θα σε ευρισκε και τελειως αντιθετο αν η Ελλας,οντας χωρα αλλαζονων και επιδειξιων, εγραφε στα καλαμπαλικια της τις αποφασεις των διαφορων ΕΔΑΔ και τελικα ΚΡΑΤΑΓΕ τους σταυρους στα δημισια κτιρια 
Θα με εύρισκε γιατί εγώ δρω με βάση την ηθική, πολιτική και πολιτισμική διάσταση των πραγμάτων...

Θα με εύρισκε γιατί το πρώτο πράγμα που θα έλεγαν οι άλλοι θα ήταν "τι περιμένεις από τους πρωτόγονους τους Έλληνες?" ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
κατι μου λεει οτι συντομα θα δεχτεις εικαστικη παρεμβαση απο τον καλλιτεχνη! χαχαχαχα

αστο μωρε μονιμως κλαψομουνιαζει...και μετα λεει οτι ειναι και τζερτζελιαρα !!

Ξεπερασε το.. λουστρακος ειναι... :2funny: :2funny:

και δεν προσβλαει ποτε αυτος, ολο οι αλλοι του φταινε..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
και δεν προσβλαει ποτε αυτος, ολο οι αλλοι του φταινε..  

σε αυτό έχεις εν μέρει δίκιο. απλά εσύ προσβάλεις με τη μια ενώ εγώ περιμένω να σιγουρευτώ

Κακώς την είπες στο παλικάρι που είπε απλά την άποψη του

Memosan μην κρυβεσαι και έλα να πας πεις την άποψη σου - η οποια αποτελεί την απόλυτη αλήθεια

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Που εισαι astrahan mind...

Σου εφτιαξα νεο avatar ... αλλα δες ενα εργο..

asmind.jpg

poutsabodyz.jpg

Αντε κουφαλα παρολο που δεν εκανες την καταθεση..... :uglystupid:

ΜΗΝ με παρεξηγεις ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ....

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ψιλοβαριομουνα να σου γραφω και στα εκανα attach ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ :grin:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ATTaCH  :2funny: :2funny:

δυσλεκτικος εισαι ή απο το αγχος εχεις φαει τοσα γραμματα?  :think:

ασε που εχεις χασει την ψυχραιμια και το χιουμορ σου.. οι δηλωσεις περι τζερτζελου ειναι παπαριες λοιπον (αλλα απο τετοια εισαι μαστορας)

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

για να σου δωσω τροφη εχουμε:

• [li]ινδοκινα εσυ εχεις πει οτι πηγες πρωτη φορα. σε αυτο αναφερθηκα.[/li]
    [li]δεν με απασχολει τι πιστευεις γενικα για μενα.. επιχειρηματα δε βλεπω[/li]
    [li]δεν θες ή δεν μπορεις να μου εξηγησεις? (αν και φανταζομαι τι)[/li]
    [li]ο βολγας ξερεις κατα που πεφτει?[/li]
    [li]το Αστραχαν κατα που πεφτει?[/li]
    [li]το ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΣΕ τι ειναι?[/li]
    [li]απο χανια μεχρι λασιθι καμμια 10αρια.. το εχεις ψαξει βλεπω[/li]
    [li]ταπα πηρα απο το Praktiker, απο σενα ποτε θα παρω?[/li]
    [li]σ'ευχαριστω γιατι ΗΔΗ μου εχεις χαρισει αφθονο γελιο[/li]
    [li]καραγκιοζη 300 ευρω δεν πληρωνω, θα βρω σιγουρα πολυ φθηνοτερο[/li]

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
σε αυτό έχεις εν μέρει δίκιο. απλά εσύ προσβάλεις με τη μια ενώ εγώ περιμένω να σιγουρευτώ

Κακώς την είπες στο παλικάρι που είπε απλά την άποψη του

Memosan μην κρυβεσαι και έλα να πας πεις την άποψη σου - η οποια αποτελεί την απόλυτη αλήθεια

Ρε μαλακα δεν ειμαι κακοπροαιρετος αλλα τι να σου πω που εισαι ΒΛΗΤΟ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δυσλεκτικος εισαι ή απο το αγχος εχεις φαει τοσα γραμματα?  :think:

ασε που εχεις χασει την ψυχραιμια και το χιουμορ σου.. οι δηλωσεις περι τζερτζελου ειναι παπαριες λοιπον (αλλα απο τετοια εισαι μαστορας)

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

για να σου δωσω τροφη εχουμε:

• [li]ινδοκινα εσυ εχεις πει οτι πηγες πρωτη φορα. σε αυτο αναφερθηκα.[/li]
    [li]δεν με απασχολει τι πιστευεις γενικα για μενα.. επιχειρηματα δε βλεπω[/li]
    [li]δεν θες ή δεν μπορεις να μου εξηγησεις? (αν και φανταζομαι τι)[/li]
    [li]ο βολγας ξερεις κατα που πεφτει?[/li]
    [li]το Αστραχαν κατα που πεφτει?[/li]
    [li]το ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΣΕ τι ειναι?[/li]
    [li]απο χανια μεχρι λασιθι καμμια 10αρια.. το εχεις ψαξει βλεπω[/li]
    [li]ταπα πηρα απο το Praktiker, απο σενα ποτε θα παρω?[/li]
    [li]σ'ευχαριστω γιατι ΗΔΗ μου εχεις χαρισει αφθονο γελιο[/li]
    [li]καραγκιοζη 300 ευρω δεν πληρωνω, θα βρω σιγουρα πολυ φθηνοτερο[/li]

Συνενοημενοι ημασταν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βλ παραπανω...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα με εύρισκε γιατί το πρώτο πράγμα που θα έλεγαν οι άλλοι θα ήταν "τι περιμένεις από τους πρωτόγονους τους Έλληνες?" ...

Αυτή είναι και η επικρατούσα άποψη στας ευρώπας

Αλλα ο memosan μάλλον έχει άλλη εικόνα, ε memo?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom