rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ για μια ακόμη φορά αδυνατείς να απαντήσεις....
την ταπα φόρα την εσύ
παπια μην μου κρατησεις κακιες σε πειραζω....
διοτι ειμαι αμορφωτο...
οκ για μια ακόμη φορά αδυνατείς να απαντήσεις....
την ταπα φόρα την εσύ
Είμαι, είμαι...Ειλικρινα, εισαι τοσο βλακας ή το παιζεις?
χαχαχαχα οχι αλλα "αρτιδια"!!! χαχαχαχαχαΕίμαι, είμαι...
Μην ξανανεβάσω τα ποστ μου, που αποτελούν σελίδες διατριβής σε αρτιότητα ε... ;)
χαχαχαχα οχι αλλα "αρτιδια"!!! χαχαχαχαχα
χαχα αστονα λιγο ακομα, ειναι στραβογιαννο στο σαϊτ, ο χρονος θα δειξει!!!μεμο εχει πλακα ο φρυγδηνμηγδην τελικα....
τι λες να κανουμε παιχνιδι ή να τον ξεπερασουμε ?
χαχα αστονα λιγο ακομα, ειναι στραβογιαννο στο σαϊτ, ο χρονος θα δειξει!!!
Η Παπια πηγε τη σκυλιτσα βολτα παλι? Την εχει ρημαξει στιςβολτες! Πετσι και κοκκαλο θα μεινει η σκυλιτσα! αχαχαχαχαχα
χαχα αστονα λιγο ακομα, ειναι στραβογιαννο στο σαϊτ, ο χρονος θα δειξει!!!
Η Παπια πηγε τη σκυλιτσα βολτα παλι? Την εχει ρημαξει στιςβολτες! Πετσι και κοκκαλο θα μεινει η σκυλιτσα! αχαχαχαχαχα
.....
Πιο τρανταχτό παράδειγμα στρουθοκαμηλισμού δεν γνώρισα πραγματικά ... "μαμά, μαμά, με κορόιδεψε ο Λάκης που με ξεμούνιασε ... δεν με παντρεύτηκε..."
Τι να λέμε τώρα ...... υπευθυνότητα, λογική, άγνωστες λέξεις για σένα ......
Αν με την γυναίκα σου συμφωνείς στα 7/10 ... όταν σου χτυπάει τα άλλα 3/10 (που μαλάκα μου τα ήξερες αλλά όπως πάντα στρουθοκαμήλιζες ανεύθυνα) τι κάνεις ... την περνάς ξανά απο casting? ... ας μην την παντρευόσουνα ανεύθυνε...
Καρατζαφέρη, Πλέυρη, Βελόπουλε, Μπουμπούκο ή Ψωμιάδη ... σύνελθε!
......
μαρτυρα οτι ακομη και ιστορικα εισαι παντελως ΑΣΧΕΤΟΣ!
Οπως και να το κανουμε ρε παπαρα, η ακροπολη δε χτιστηκε με λεφτα της ΕΕ, ουτε η επανασταση του 1821 χρηματοδοτηθηκε απο καμια ΜΚΟ!
Το να εισαι ασχετος, ειναι δικαιωμα σου! Το να πιστευεις οτι η ασχετοσυνη σου ειναι η μονη αληθεια, σε καθιστα επικινδυνο πανω απολλα για τον εαυτο σου!
Ακου ενα μυστικο λοιπον μπας και ανοιξεις λιγο το κλειδωμενο μυαλο σου...
Η οικονομικη κριση, ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ιδιαιτερα τα μικρα εισοδηματα
δυστυχως για σενα, δεν εχεις να κανεις με κανα ΚΚΕ, μια χαρα λεφτα εχω
[size=12pt]memosan[/size], διάβασα το post σου No 763
Είσαι εξαιρετικά ανεπαρκής. Και ως εκ τούτου, φανατικός
Σε λυπάμαι.
Είναι κρίμα για σένα να μη μπορείς να δεις τα όρια σου
Ώστε να κινείσαι εντός αυτών
Μόλις κόπηκες στο μάθημα της Κοινωνικής Ιστορίας, έλα λοιπόν το άλλο εξάμηνο...Το γεγονος και μονο πως εχεις μπλεξει στο υπερφορτωμενο μυαλουδακι σου τις εννοιες επιστημη και παγκοσμιοποιηση και θεωρεις οτι αν δεν υπηρχε η παγκοσμιοποιηση δεν θα εξελισσοταν η επιστημη, δειχνει ποσο ασχετος εισαι στα θεματα τα οποια προσπαθεις να το παιξεις ειδημων!Επιπλεον το να μπλεκεις την κοινωνικη αναπτυξη των λαων, την αυξηση των οριων ηλικιας και διαφορες κοινωνικες παροχες με την παγκοσμιοποιηση η οποια σαν εννοια εκφραστηκε στα τελη του 20ου αιωνα μολις, μαρτυρα οτι ακομη και ιστορικα εισαι παντελως ΑΣΧΕΤΟΣ!
Και τι σχέση έχει αυτό ... για την παγκοσμιοποίηση δεν μιλούσαμε?Οπως και να το κανουμε ρε παπαρα, η ακροπολη δε χτιστηκε με λεφτα της ΕΕ, ουτε η επανασταση του 1821 χρηματοδοτηθηκε απο καμια ΜΚΟ! Το να εισαι ασχετος, ειναι δικαιωμα σου!
Φυσικά ... είναι ζήτημα ψυχικής υγείας να είσαι αυθεντικός και να μην καταπιέζεις το "είναι" σου, που το δύσκολο???Επισης, συ ο λαβρος κατα των "εγωιστων" χριστιανων, εισαι απολυτα ικανοποιημενος απο την κατασταση αφου εσυ περνας καλα!!!
Βασικά δεν είναι καπιταλισμός μου ... απο που συνεχώς βγάζεις όλα αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τους άλλους? ... αν κάτι σου φτάιει και νιώθεις τόσο "χριστιανικό" μίσος όσο φαίνεται από τα γραφομένα σου, καλύτερα να το διοχετεύσεις προς αυτούς που στο δημιουργήσαν....ο Καπιταλισμος σου, αυτος που γουσταρεις τοσο πολυ συ ο υπαλληλακος που μπορει να φορα ελβετικα ρολογια και να οδηγει μερσεντε ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Το συστημα αυτοκαταστραφηκε! Ξερεις γιατι?
Δεν ξέρω από που βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις...Γιατι οι πραγματικα πλουσιοι αυτου του κοσμου, πλουσιοι και σε χρημα και σε εξουσια, βαρεθηκαν τον καθε μικροτσουτσουνο γκολντεν μπου κουστουμακια μαλακα να τους κοιτα στα ματια σαν ισος προς ισον! Η οικονομικη κριση, ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ιδιαιτερα τα μικρα εισοδηματα(αφου ο φτωχος και πριν και μετα την κριση παλι φτωχος ειναι) αλλα τους ψωνισμενους νεοπλουτους σαν και του λογου σου! Αν σε εσενα προσωπικα εχουνε μεινει μερικα ψιλα στην τραπεζα, μην ανησυχεις, συντομα θα τα χασεις και αυτα!Και η προσγειωση σου απο τα συννεφα που πετας θα ειναι πολυ πιο εκκωφαντικη αποτι η προσαρμογη ενος φτωχου σε μια πιο φτωχη κατασταση!
Το συστημα μεσα στο οποιο καταφερνες τοσο καιρο να κρυβεις το μικρο πουλι σου πισω απο μεταξωτα σωβρακα συντομα θα μηδενισει! Και δυστυχως ο μηδενισμος αυτος δεν θα ειναι ειρηνικος! Αυτο θα γινει γιατι απλα δεν υπαρχει αλλη λυση! Το συστημα μπλοκαρε! Ξεφυγε απο την πραγματικοτητα! Ειναι πια μονο μια φουσκα τυλιγμενη σε λογιστικες ακροβασιες και εικονικη αναπτυξη η οποια εχει εφευρεθει απο διαφορους ασχετους μονοχνωτους αγαμητους τυπους σαν και του λογου σου και επεβληθη στον κοσμο σαν "η σωστη λυση για σας και τα νουμερα"!
Ο φανατισμός των γραφομένων σου δείχνει τις λύσεις που προτείνεις εσύ πάντως:1. Συ ειπας πως η παγκοσμιοποιηση εκανε καλο γιατι ανεβηκε ο μ.ο. ηλικιας των ανθρωπων....
Πες μου τι θα κανει η "παγκοσμιοποιηση" τωρα που το παγκοσμιο ασφαλιστικο συστημα ειναι ετοιμο να τιναχτει στον αερα [size=12pt]λογω αυτης ακριβως της αυξησης[/size]!
Ρώτα τους!2. Συ ειπας πως η παγκοσμιοποιηση ειναι καλο πραγμα γιατι μπορει ο Ελληνας να παει διακοπες στην Πατταγια ή ο γερμανος να ερθει να δουλεψει στην Ελλαδα....
Που βρισκουν τις χιλιαδες δολλαρια που απαιτουνται για να ερθουν απο το πακισταν στην Ελλαδα΄ή αλλες χωρες της Ευρωπης, οι εξαθλιωμενοι παμφτωχοι λαθρομεταναστες οι οποιοι κυριως προερχονται απο χωρες που βρισκονται σε πολεμο!!!!!(δηλαδη χωρες με οικονομια μπουρμπουτσαλα!)
Αν και τα λεγόμενα σου άλλα δείχνουν, μόνο ο Αυτιάς/Κακαουνάκης/Καρατζαφέρης κλπ. είναι τόσο γελοίοι να μιλάνε κατά του καπιταλισμού και να έχουνε βίλα στο Πανόραμα με εξοχικό στην Μύκονο ... τουλάχιστον σε αυτούς, αυτή είναι η δουλειά τους ... κόβουνε χρήμα από αυτό!Υ.Γ. δυστυχως για σενα, δεν εχεις να κανεις με κανα ΚΚΕ, μια χαρα λεφτα εχω κι εγω και μια χαρα περναω! Δυστυχως εγω θα συνεχισω να περναω καλα και μετα την κριση γιατι ξερω την πραγματικοτητα, θα μου ειναι εξαιρετικα δυσαρεστο ομως να βλεπω εκατονταδες εγωϊστες μικροτσουτσουνους παντογνωστες σαν και του λογου σου να αυτοκτονουν εξω απο τη μαιζοναιτα μου οταν συνηδειτοποιησουν οτι η καλη παγκοσμοποιηση τους πηρε τα σωβρακα και μετα τους πεταξε σαν στιμμενη λεμονοκουπα!
Ακριβέστατη περιγραφή, λιτή και περιεκτική ... μπράβο!
Μόνο που προφανώς πλέον ανήκεις και εσύ στους βλάκες σαν και εμένα ... στους "deux ex machina" βλάκες θα συμπλήρωνα εγώ!
Γιατί ανεπαρκής? ... επειδή δεν έβαλε βιβλιογραφία? ... οι μεγάλοι δάσκαλοι απαξιούν, δεν το ήξερες!!!
Όντως είναι κρίμα να του απαντάω με όρους πολύ πολύ σύγχρονους ακόμα και μέσα από το πρίσμα σχετικά νεοτευκτων προσεγγίσεων όπως π.χ. Πολιτικής Γεωγραφίας και αυτός να ...
Ας δούμε κανα δυο σημεία του επίμαχου ποστ του να γελάσουμε λίγο...
Μόλις κόπηκες στο μάθημα της Κοινωνικής Ιστορίας, έλα λοιπόν το άλλο εξάμηνο...
Σου υπενθυμίζω ότι είμαι σημείο αναφοράς.
Από τα ποστ μου είναι προφανές το επίπεδο του ιστορικού μου επιπέδου...
Εγώ δεν ξέρω ιστορία μέσα από τα σταυρολεξα όπως εσύ ... εγώ έχω και πτυχίο ιστορικού (τον βαθμό τον μαντεύεις ε? ) ενώ ξέρω την ιστορία σε τόσο βάθος, που μπορώ να σου μιλάω για το πως ο πληθωρισμός της τιμής των δημητριακών σε συνάρτηση με την εξέλιξη του υλικού στα αλέτρια επιρρέασε διαχρονικά την κελτική εξάπλωση στην Ευρώπη... ;)
Επειδή μας διαβάζει και κόσμος, και μορφώνεται...
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η έννοια παγκοσμιοποίηση "σαν εννοια εκφραστηκε στα τελη του 20ου αιωνα" (τα λόγια σου ακριβώς) ,που δεν εμφανίστηκε τότε αλλά λέμε αν για να σου κάνουμε το χατήρι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προυπήρχε!!!
Για να καταλάβεις το πόσο βλάκας είσαι ... τα οικονομικά όντως γεννήθηκαν στα τέλη του 18ου αιώνα, το να ισχυρίστει όμως κάποιος ότι δεν υπήρχε οικονομία, δεν μπορούν να εφαρμοστούν οικονομικά πρότυπα ή στατιστικές κλπ. πρίν από αυτή την χρονολογία σημαίνει ότι είναι βουρ για δέσιμο ... αυτός είσαι εσύ! ;)
Και άλλα πολλά εννοείται...
Και τι σχέση έχει αυτό ... για την παγκοσμιοποίηση δεν μιλούσαμε?
Εσύ που (το παίζεις "χριστιανός αλτρουιστής") ... πάλι ταυτίζεις τον προσωπικό σου μικρόκοσμο με όλο τον κόσμο?
Ποσώς με ενδιαφέρει με τι χρήματα έγινε ο Παρθενώνας ή το '21, και πολύ περισσότερο ένα Περουβιανό ή ένα Πολυνήσιο ... εσένα σε ενδιαφέρουν που βρεθήκανε τα λεφτά για τα δικά τους επιτεύγματα ή επαναστάσεις? ... είτε μέσα από το πρίσμα της παγκοσμιοποίησης είτε όχι?
Επειδή όμως δυστυχώς για σένα τυγχάνει να το ξέρω και αυτό , για ψάξ' το λίγο με τι λεφτά έγινε ο Παρθενώνας ... ή από που ήταν τα λεφτά των Στοών που έδωσαν την έγκριση για το ΄21 κια έλα πες μου!!!
(τόσα παραδείγματα ρε πούστη μου ... τα ποιο ηλίθια πας και διαλέγεις, ότι δεν σε συμφέρει, επίτηδες το κάνεις? ... σου αρέσει το τάπωμα ε? )
Φυσικά ... είναι ζήτημα ψυχικής υγείας να είσαι αυθεντικός και να μην καταπιέζεις το "είναι" σου, που το δύσκολο???
Ο χριστιανός πέρα από μη-αυθεντικός (άρα ψεύτης, διπλωμάτης και έμπορος του ευατού του προς τους άλλους) ... είναι και καταπιεσμένος για να υποκρίνεται ότι πληρεί ένα πρότυπο που ούτε (ρεαλιστικά) τον εκφράζει, ούτε (ρεαλιστικά) το τηρεί, ούτε (ρεαλιστικά) προσπαθεί ... απλά μόνο αναλώνεται σε παχιά λόγια, λες και υπόλοιποι είμαστε μαλάκες και δεν καταλαβαίνουμε...
Επίσης ... ο "ωραίος" άνθρωπος, είναι ο εγωιστής άνθρωπος ... πριν σου ανέβασα Καζαντζάκη και Νίτσε, μήπως τώρα θέλεις Καμύ και Φρόυντ ή Σαρτρ και Φουκώ?
Βασικά δεν είναι καπιταλισμός μου ... απο που συνεχώς βγάζεις όλα αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τους άλλους? ... αν κάτι σου φτάιει και νιώθεις τόσο "χριστιανικό" μίσος όσο φαίνεται από τα γραφομένα σου, καλύτερα να το διοχετεύσεις προς αυτούς που στο δημιουργήσαν....
Ευχαρίστως θα άλλαζα τον καπιταλισμό για ένα πιο αποδοτικό οικονομικό σύστημα, μόνο που δεν υπάρχει εναλλακτικό ... ακόμα τουλάχιστον .. οπότε δεν τον αλλάζω με τίποτα προς το παρόν...
Αν εσύ έχεις να προτείνεις κάτι άλλο παρακαλώ ανέβα στο βήμα ... αν εσύ συνεχίζεις εκεί όπου όλα τα μεγάλα μυαλά της αμθρωπότητας κολώνουν ... ξεκίνα την διάλεξη .... αλλιώς μάθε τα όρια σου και βούλωστο! ;)
Το πλεονέκτημα του καπιταλισμού είναι ότι απορροφά τις ατέλειες που δημιουργεί ... σε σημείο προβλέψιμο κατά πολλούς...
Και το σημαντικότερο... ο καπιταλισμός πέρασε μια πολύ σημαντικότερη κρίση παλιότερα, και που υπήρχε και εναλλακτικό πρότυπο ... τότε που οι Έλληνες της εποχής φώναζαν από φόβο μην τον χάσουν ... και βγήκε δυνατότερος...
Δεν ξέρω από που βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις...
Προσωπικά και εγώ είμαι κατά των μπόνους ...... αφού ποτέ στην ζωή μου δεν πήρα ένα ευρώ σε μπόνους!!! ;)
Δεν είμαι γκόλντεν μπόυ ..... και εμένα αυτοί μου την δίνουνε αφού πετάχτηκαν γύρω από εμένα σαν να ήταν χρόνια, και ήταν όντως θέμα του πότε αυτό θα ξεφούσκωνε... καλά να πάθουν, και ας πρόσεχαν! ;)
Όσο για το αν προσωπικά με επιρρεάσει ... πιθανόν και καθόλου!
Πιθανόν να μου περιοριστούν κάποια μη-μισθολογικά προνόμια (αυτό το πάθανε και οι υπουργοί), αλλά προς το παρόν δεν έγινε τίποτα ... πιθανόν γιατί εγώ δεν χρησιμοποιούμαι επικοινωνιακά, ίσως εκτιμάται και το έργο μου μάλιστα ...
Σε ότι αφορά τους φόρους (δηλώνω το 100% των εισοδημάτων μου) εκεί θα χρειαστεί να πληρώσω όπως φαίνεται κάποια χιλιάρικα ευρώ παραπάνω αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα (χωρίς να σημαίνει ότι μου καλοαρέσει που θα τα πάρουν) καθότι ήταν καθαρά για αποταμίευση ή επιπρόσθετη κατανάλωση ... πιο πολύ αυτοί που δεν θα τους τα δώσω λόγω περιορισμού αγορών πρέπει να ανησυχούν θα έλεγα...
Σε ότι αφορά τους φτωχούς όμως .... και μερικά κατοστάρικα να εξοικονομήσουν από τις φοροαπαλλαγές αυτά θα είναι για την ΔΕΗ και κοινόχρηστα που χρωστούσαν οπότε -δυστυχώς- πάπαλα...
Ο φανατισμός των γραφομένων σου δείχνει τις λύσεις που προτείνεις εσύ πάντως:
-Επαναφορά της παιδικής θνησιμότητας στα προ-βιομηχανικά επίπεδα (καιρός να κλαίνε περισσότερες μανούλες. αν επιβιώσουν φυσικα του τοκετού)
-Καιάδας για τα ανάπηρα από τα υπόλοιπα (έτσι ώστε να περιρίσουμε τις αναπηρικές συντάξεις)
-Κατάργηση των ιατρικών περιθάλψεων (κηφήνες γιατροί, θέλουμε περισσότερα εργατικά χέρια στα σοβιέτ)
-Παύση καταβολής συντάξεων (η επιστροφή των εισφορών στις τσέπες μας, θα τονώσει τον τουρισμό σε εξωτικά μέρη)
Τι θα κάνει η "παγκοσμιοποίηση" ... θα αυτο-επουλωθεί (κατά Άνταμ Σμιθ) ή θα περιορίσει τις γενναίοδωρες παροχές που έδινε μέχρι τώρα (κατά Χάγιεκ) ... ουσιαστικά για ίδιο πρόκειται...
Ρώτα τους!
Πάντως έχουν και αυτήν την επιλογή, την σήμερον ημέρα... ;)
Αν και τα λεγόμενα σου άλλα δείχνουν, μόνο ο Αυτιάς/Κακαουνάκης/Καρατζαφέρης κλπ. είναι τόσο γελοίοι να μιλάνε κατά του καπιταλισμού και να έχουνε βίλα στο Πανόραμα με εξοχικό στην Μύκονο ... τουλάχιστον σε αυτούς, αυτή είναι η δουλειά τους ... κόβουνε χρήμα από αυτό!
Αφού έχεις λεφτά τότε:
-Δεν τα έκανες επί κομμουνισμού (εξάλλού ποτέ δεν είχαμε)
-Δεν τα έκανες επί σοσιαλισμού (αφού αυτό θα σήμαινε ότι είτε δεν λειτουργούσε σωστά, είτε υπερχρέωσε το κράτος προς ώφελος σου ... κάτι τέτοιο όμως είναι άτοπο αφού υποστηρίζεις με βεβαιότητα ότι φταίει ο καπιταλισμός για τα δεινά που υφιστάμεθα ... εκτός και αν είσαι ηλίθιος, κάτι που δεν είναι άτοπο )
-Τα έκανες επί καπιταλισμού (κάτι απόλυτα λογικό αφού αυτή ακριβώς την λειτουργία προσπαθεί να επιτελέσει το εν λόγω σύστημα ... αν όμως λες ότι ο καπιταλισμός εκμεταλλεύεται και κλέβει, τότε εσύ αυτομάτως παραδέχεσαι ότι είσαι εκμεταλλέυτής και κλέφτης )
Πραγματικά "θαυμάζω" κάποιον, όταν αντί να λέει ευχαριστώ σε αυτό που τον "έφτιαξε" ... τον θεωρεί υπαίτιο για την καταστροφή του!!!
Καποιον που ζώντας στην ασφάλεια και την ευμάρεια που ο καπιταλισμός του προσφέρει ... διδάσκει υψηλή θεωρία πέρι κατάργησης του!!!
Ένα καλό βιβλίο ιστορίας να ανοίξεις, το λέει ...και γιατι δεν μας λες με τι λεφτα γινανε ο παρθενωνας και τα αλλα ?
γιατι μας κρυβεις αυτη την γνωση..ρε φιλε ?
Μα ειναι τοις πασει γνωστο πως ο Παρθενωνας φιαχτηκε με ευρω-ταλαντα, απο το -2500 Κ.Π.Σ της ΕΕ!Ένα καλό βιβλίο ιστορίας να ανοίξεις, το λέει ...
Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο...Φυργινμινδην( δε νομιζω να σε πειραζει το λογοπαιγνιο που κανω, αν σε πειραζει το κοβω)
Καταρχην να σου υπενθυμισω πως δε βρισκεσαι στο Harvard αλλα στο bourdela.tv.
Εεε ... έχω κάνει και κανένα ψυχικό!!!εγω πιστευω οτι το καμακι που κανεις σε μια γκομενα περιλαμβανει την ατακα "μωρη αμορφωτη, θες να εχεις την τιμη να σε γαμησω?"
Άμα δεις το πότε γράφτηκα (πριν απο εσένα), τον αριθμό των ποστ μου, καθώς και το ότι τα 2/3 από αυτά έγιναν σε 2-3 ημέρες ... θα καταλάβεις ότι μόνο βοήθεια δεν έψαχνα, δεν την χρειάζομαι...Με λιγα λογια, πιστευω οτι εχεις ερθει εδω ψαχνοντας για βοηθεια
Μην συνεχίζεις να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, τουλάχιστον σε σχέση με εμένα... ;)Τελος θα προτεινα να βρεις και κανα αρχαιο κειμενακι (ξερεις απο αυτους τους τιποτενιους, Πλατωνα, Σωκρατη, κ.λ.π) που να αναφερεται στο μεγαλειο της σεμνοτητας και πως αυτη αποκταται οταν ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τον εαυτο σου!
πω, πω μορφωση....
Μιλαμε τα διαβασα και νυσταξα... δεν περιμενε κανεις να καταλαβεις..
ασε που μπορει να βαρεσω και καμια αποψε.. και αποψε να λες..
φριγδηνμηγδην τι εισαι εσυ ρε παιδακι μου...
μηπως εισαι ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ..
και γιατι δεν μας λες με τι λεφτα γινανε ο παρθενωνας και τα αλλα ? δες Λιακοπουλο για εγκυρες απαντησεις σε τοσο σοβαρες ερωτησεις..
γιατι μας κρυβεις αυτη την γνωση..ρε φιλε ? εχεις ακουσε οτι η γνωση κερδιζεται?
δεν ζει και ο Ανρεας να μας πει απο το 81 και μετα αν ειχαμε καπιταλισμο ή σοσιαλισμο..
Ζει ο GAP βεβαια αλλα δεν μιλαει καλα GREEK...
ο καπιταλισμος ειναι το συστημα των κλεφτων....μα ποτε ειχαμε καπιταλισμο...ή μηπως ειχαμε.. ελα? ποιος ηρθε..? ρητορικη ερωτηση ελπιζω..
πω,πω με μπερδεψες.. 1+1=...?
τουλαχιστον αμα εσυ δεν εχεις κλεψει ποτε πιασε λιθους να λιθοβολησεις ολους τους αλλους..
καλα τωρα εσενα δεν σου αρεσει το ταπωμα.... ή μηπως εισαι ταπαδορος..
οτι και να εισαι ομως
[size=20pt]ΘΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ !![/size]
+100000000000000000000000000000000Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο...
Εεε ... έχω κάνει και κανένα ψυχικό!!!
Άμα δεις το πότε γράφτηκα (πριν απο εσένα), τον αριθμό των ποστ μου, καθώς και το ότι τα 2/3 από αυτά έγιναν σε 2-3 ημέρες ... θα καταλάβεις ότι μόνο βοήθεια δεν έψαχνα, δεν την χρειάζομαι...
Απλά είμαι αλλεργικός στην βλακεία, και όταν βγήκα να γράψω μια γνώμη ή ένα συλλογισμό, την πάφτουν από παντού κάτι κατεστραμμένα τυπάκια...
Δεν φταίω εγώ, δεν έφτιαξα εγώ το κλίμα...
Μην συνεχίζεις να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, τουλάχιστον σε σχέση με εμένα... ;)
Ο Σωκράτης ήταν μια αποκρουστική φιγούρα από πολλές απόψεις, ανάποδο γαμώτο που λέμε... (θα το βρεις πιθανόν και σε ένα λεξικό)
Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αποδεκτός, και να πλασάρει το ομολογουμένως ευφυιές και πονηρό μυαλό του, ήταν να παριστάνει τον σεμνό μέχρι αηδίας, να κρατάει μια πρωτόγνωρη για τα χρονικά παθητική στάση που τον έκανε διακριτό από τους άλλους. (επιρπόσθετα από το ξύλο που έτρωγε κάθε μέρα από την γυναίκα του εννοώ...)
Ποτέ μέχρι τότε φιλόσοφος δεν ήταν σεμνός, αντίθετα ήταν λίγο ως πολύ υπεράνω, και δικαιολογημένα...
Το αποτέλεσμα ήταν να τον αγκαλιάσουν με τον καιρό οι μάζες και λογικό είναι, το εκλεπτυσμένο μυαλό ή γούστο στην ζωή είναι ασύμβατο με το πλήθος...
Το αληθοφανές των θεωριών όμως των "άλλων" φιλοσόφων ... είναι αυτό που τώρα τους ξαναφέρνει στο προσκήνιο σε αντίθεση με την μοίρα του Σωκράτη...
Ο Σωκράτης με τις θεωρίες του δεν σηματοδότησε μόνο την αρχή του τέλους για την κλασσική Ελλάδα (την εποχή που σχεδόν όλος ο κόσμος αναπολεί αυτή την μοναδική περίοδο της Ιστορίας), αλλά είχε αρνητική επιρροή όχι μόνο στην Ηθική ακόμα και στην ίδια την εξέλιξη των φυσικών επιστημών ... ο Πλάτωνας ο οποίος πέρα από τον Σωκράτη επιρρεάστηκε και από τον Πυθαγόρα φρόντισε δυστυχώς για αυτό ...
Κάτι τελευταίο για να δεις τι ήταν ο Σωκράτης για τους αρχαίους Έλληνες ... οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ο κατεξοχήν λαός της αλαζονίας (για αυτό και μεγαλουργήσαν) ... οι άλλοι ήταν βάρβαροι και τους άξιζε μόνο η σκλαβιά ... τα αγάλματα τους πέρα από μεγαλεπήβολα έπρεπε να είναι και επιδεικτικά ... μόνο σε αυτούς οι κοιλιακοί ήταν "φέτες" ... το γυμνό και το σεξ για πρώτη φορά στην ιστορία πέρασαν στο προσκήνιο ... ακριβώς το αντίθετο δλδ. από τις αποστεωμένες φιγούρες που βλέπεις σε μια ορθόδοξη εκκλησία, δεν είναι τυχαίο ότι το τότε παπαδαριό περιποιήθηκε "χριστιανικά" τα τότε αγάλματα στα οποία είχε πρόσβαση....
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τον εαυτο του ... ποτέ των ποτών δεν είναι σεμνός.
Αυτό είναι ασύμβατο με την ανθρώπινη ψυχολογία.
Μπορεί να παριστάνει τον σεμνό, και αυτό είναι το πλέον σίγουρο ... δεν υπάρχει ίσως καλύτερος τρόπος να προωθήσεις το εμπόρευμα του εαυτού σου από αυτόν... δες όσους παρουσιάζονται στην τηλεόραση, η συντριπτική πλειοψηφία το παίζουν σεμνοί και "ταυτίζονται με τον απλό άνθρωπο", ενώ δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε επίπεδο νοοτροπίας ούτε χρημάτων... ;)
Δεν είμαι της φιλοσοφικής ακριβώς , αλλά η φιλοσοφία είναι στην ζωή το Α και το Ω!+100000000000000000000000000000000
συναδελφε εκ φιλοσοφικης ορμωμενος
κι αν δεν καταλαβες τι ηθελα να πω.. εχει κι αλλο καλυτερο
παντως μαγκες καλα τα λετε(περιπου) αλλα ειστε εκτος θεματος εντελως..
πολιτικονοινωνικα ζητηματα της χωρας, παγκοσμιοποιηση, ιστορια... ΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ!
a....θα τα χαλασουμε τωρα συναδελφεΔεν είμαι της φιλοσοφικής ακριβώς , αλλά η φιλοσοφία είναι στην ζωή το Α και το Ω!
Μιλάω για απτή φιλοσοφία, όχι πλατωνικές μαλακίες ...
Sawadee khup Αστραχαν, αν και τους Ταυλανδο-Κανμποτζη-Βιετναμ πληκτους δεν τους ενοχλω
φυσιολατρη μου.. και πινινολατρη μου εσυ καθως και κοσμοπολιτη (μην διαβαζεις πολυ Κοσμοπολιταν)
θα σε χαλασει.... (γιατι εσυ δεν εισαι σεξοτουριστας αλλα ταξιδευτης...)
Αναρωτιεμαι αν ησουν στο ΑΣΤΡΑΧΑΝ θα πηγαινες καμποτζη και Ταυλανδη που πανε τα Αμερικανακια
ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ του ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΣΕ με μπερδεψες και εσυ....
Αντε παρε μου ενα yumyum τωρα να με κανεις Σαμπάϊ τζάϊ !!
θα σκεφτω τι δωρακι θα σου κανω εσενα...γιατι εχω δουλεια τωρα....αχαχαχαχαχαχαχαχα
Ακου και το τραγουδακι...