Πως το είπες αυτό? .... δημοψήφισμα?
Ενδιαφέρον ακούγεται, δεν την ξέρω την λέξη ...... για λέγε λοιπόν
"
οτι ερθει στο κεφαλι της κυβερνησης"?
Αφού εσύ το είπες ρε μπουμπούνα ότι "
αν εσυ συμφωνεις με 7/10 απο τις θεσεις που εκφραζει ενα κομμα το οποιο ψηφισες" ... πως είναι δυνατό το υπόλοιπο 3/10
ξαφνικά να "
ερθει στο κεφαλι της κυβερνησης"?
Πιο τρανταχτό παράδειγμα
στρουθοκαμηλισμού δεν γνώρισα πραγματικά ... "μαμά, μαμά, με κορόιδεψε ο Λάκης που με ξεμούνιασε ... δεν με παντρεύτηκε..."
Τι να λέμε τώρα ...... υπευθυνότητα, λογική, άγνωστες λέξεις για σένα ......
Αν με την γυναίκα σου συμφωνείς στα 7/10 ... όταν σου χτυπάει τα άλλα 3/10 (που μαλάκα μου τα ήξερες αλλά όπως πάντα στρουθοκαμήλιζες ανεύθυνα) τι κάνεις ... την περνάς ξανά απο casting? ... ας μην την παντρευόσουνα ανεύθυνε...
Καρατζαφέρη, Πλέυρη, Βελόπουλε, Μπουμπούκο ή Ψωμιάδη ... σύνελθε!
"Σοβαρές" ?
Ε λοιπόν αυτό δεν μπορώ σε άτομα σαν και εσένα ... οι άλλοι που μέχρι πριν από λίγο ήταν
γελοίοι, γίνονται
σοβαροί όταν συμφέρει τον μικρόκοσμο σου...
Για να δούμε λοιπόν τι έχεις σύρει στους
σοβαρούς μέχρι τώρα:
-Καπιταλιστές
-ΕΔΑΔ (πρωτεργάτες του ξέρεις δεν ήταν ούτε εσύ ούτε οι κομμουνιστές ούτε οι χριστιανοί)
-Μοναρχικά πολιτεύματα (αν η Ελλάδα με προεδρευόμενη δημοκρατία είναι κοινοβουλετική χούντα φαντάσου τι είναι η Δανία
)
κλπ.
... ξαφνικά γίνανε φυσικά
σοβαροί!
Επίσης εκτός από σοβαροί είναι και
"κάποιοι" .. εμείς δεν είμαστε στους
"κάποιους" , αν θέλεις μπορείς να πας σε αυτούς(είμαι σίγουρος ότι θα βρεθει κόσμος από το φορουμ να σου κάνει τα εισιτήρια) ... επειδή όμως θα σου βάλουν το αγγούρι στον κώλο όταν θα τους λες "άντρο του καπιταλισμού", "έξω το ΕΔΑΔ", "σταυροί σε δημόσια κτίρια", "Θάνατος στο βασιλιά" και τις λοιπές σου μαλακίες φρόντισε να έχεις βγάλει μετ΄επιστροφής για να γυρίσεις στους μη-σοβαρούς στους οποίους όμως δεν είσαι ευγνώμων που σου δίνουν την δυνατότητα να λες τις λαικιστικές υστερίες σου!!!