Ωπα μεγα διαννοητη κι εσυ! Τιτανοτεραστιο τερας μορφωσεως! Ετσι βριζουνε οι διαννοουμενοι? Κοσμε κοιτα να μαθαινεις!Ρε μαλάκες γιατί το κάνετε?
Μερικοί δεν έχετε καμιά μα καμία σχέση με τις έννοιες που συζητάμε και διαρκώς εκτείθεστε μέσω της άγνοιας σας.
Σας αρέσει να γελάνε οι γνώστες έτσι?
Πες το επιτέλους ρε Άδωνη/Λιακό/Βελό να ξέρουμε με τι άτομο μιλάμε...
Διάβασε τι γράφεις ... η κοινωνική ειρήνη είναι ένας από τους λόγους...
(Το κόμμα δεν δώνει την κατάσταση, εφόσον δεν υπάρχει σαφώς καθορισμένο υποκείμενο εντός των κόμμα)
Τα θέλεις ρε ή σου ξεφεύγουν όπως τόσα και τόσα άλλα?
Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την κοινωνική ειρήνη.
Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις κοινωνικής ειρήνης + ευημερίας + ευμάρειας +++++ με σαφέστατη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ξέρω ότι εδώ περιμένετε παράδειγμα αλλά δεν θα σας πω ... δεν θα σας κάνω εγώ ανθρώπους και στο τέλος να μην λέτε και ευχαριστώ κάποιοι. Άλλοι έχουν λιώσει παντελόνια για τέτοια θέματα....
Υποτίθεται ότι είστε ώριμοι ενήλικοι που ψηφίζετε και κάποιοι μεγαλώνετε και παιδιά ... πρέπει να έχετε την ωριμότητα για να συμμετάσχετε σε ένα θέμα, οπότε και ίσως αυτά τα προφανή παραδείγματα τα ξέρετε ήδη...
Καλά έτσι, επίτηδες το κάνεις?
Αυτό κατάλαβες?
Δεν θα το δεχθούν γιατί δεν παίζει με τους κανόνες που κάθε σύγχρονο κράτος ασπάζεται ... και τέτοιος είναι και αυτός πέρι ανεξιθρησκείας αλλά και διαχωρισμού κράτους με εκκλησία!!!
Δεν τους ενδιαφέρει τι πιστεύεις , τι τρως, τι κλάνεις αρκεί να μην κλάνεις μέσα στα μούτρα τους ή δημόσια όταν τους συναντάς ... πόσο γμ@#$#$μενο δύσκολο είναι να γίνει κατανοήτό.
Το πρόβλημα σου είναι ότι είσαι τοσο μα τοσο κολλημένος ...
Δεν μπορείς ένα κράτος/φίλο/πούστη οτδηποτε ρε πούστη μου να σε συναναστρέφεται εφόσον δεν πληρεί τα κριτήρια που θέλει!!!
Εσύ το ίδιο δεν κάνεις με τους γνωστούς/φίλους/γκόμενες κλπ. να μην πω και συγγενείς????
Σημ. χαίρομαι που και εσύ πιστέυεις ότι πολιτισμένοι είναι οι άλλοι!!! (ας μην γράφεις μπούρδες, τι να σε κάνω, πως να σε σώσω... ....)
ΤΕΛΟΣ!
Επίτηδες κάνεις τον μαλάκα έτσι, ότι δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά..... ε ρε μπαγάσα????
Και ποιος είσαι εσύ ή εγώ ... που θα πει στον άλλο τι θα κάνει στο σπίτι του????!!!!
Για να το λες...
Θεωρεί υποχρέωση του γιατί:
1) Το κράτος είναι υπεράνω
2) (και συνεπώς) έχει ποιήσει την ανάγκη φιλοτομία!!!
... όταν όμως δεν ίσχυε το 1) για θυμίσου τι γινότανε....
Εννοείται ότι δεν μπορεί να μιλάει ... βρήκαν όλοι τώρα το μαγαζάκι που πουλάει (ανθρώπινα δικαιώματα) και ήρθαν να πάρουν κομμάτι!!!!
Αλήθεια όταν κάποιοι το στήνανε αυτοί που ήτανε???
Ήτανε απασχολημένοι .... σκοτώνανε,λιθοβολούσανε,κάιγανε,γδέρνανε,απομονώνανε κτλ ..... ναι για τους προγόνους των ομοίων σου μιλάω, μην κάνεις τον μαλάκα!!!! ... την κληρονομιά ήξερες να την κάνεις αποδοχή, τώρα γιατί δεν πληρώνεις τα χρέη????....
Σόρυ αλλά για υπόλοιπα δεν έχω χρόνο + βαριέμαι + το κάνεις επίτηδες ε?
Αλλά για λόγους συνοχής θα βάλω επίλογο...
Καλά ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις τελείως...
Ποια είναι αξιόπιστη σταθερά ρε αφού τόσα χρόνια που πολεμάτε μεταξύ σας ακόμα δεν συμφωνήσατε?
Αλλά το κυριότερο δεν είναι αυτό....
Ας δούμε μια αμετάβλητη θρησκευτική αλήθεια στο πέρασμα του χρόνου
-Ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη... (μέχρι τον 17ο αιώνα)
-Η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο... (από κει και ύστερα)
...και ποιος ξέρει τι θα ξημερώσει αύριο...
Ποια είναι ΛΟΙΠΟΝ η σταθερά ρε ΗΛΙΘΙΕ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ που κάθε λίγο και λιγάκι μας πρήζεται τα @@@@@ με ότι μαλακία ξυπνήσετε?
Εγώ ρε είμαι ο απόλυτος, ο ΠΠΧΩΦΦΓΗ ???? ... μπούφε του αιώνα, αγράμματε ξερόλα που ισχυρίζεσαι το 2009 ότι υπάρχουν απολυτότητες την εποχής της νεωτερικότητας, του μεταμοντερνισμού, της σχετικότητας και της αποδόμησης!!!!
Κατσε ξαναδιαβασε ξεμεθυστος τι παπαριες εχεις γραψει και αυριο που θαχεις κοιμηθει και λιγακι ελα να τα ξαναπουμε!
Μονο ενα πραγμα θα σχολιασω!
"Ας δούμε μια αμετάβλητη θρησκευτική αλήθεια στο πέρασμα του χρόνου
-Ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη... (μέχρι τον 17ο αιώνα)
-Η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο... (από κει και ύστερα)"
Θρησκευτικη αληθεια ειναι αυτο? μηπως ηθελες να πεις επιστημονικη? Γιατι αποτι ξερω οι βασεις των θρησκειων εχουν μεινει αμεταβλητες!
Δε νομιζω τον 13ο αιωνα ο Χριστιανισμος να ελεγε για την αγια τριαδα ας πουμε και σημερα να λεει για την Αγια οκταδα? Η δε νομιζω τοτε να ελεγε αγαπατε αλληλους και τωρα να λεει αλαχαλκαμπαρ?
Εισαι τελικα τοσο φανατισμενος οσο ο συμμαθητης σου ο ΠΠ! Οσο και να προσπαθεις να μας πεισεις οτι εισαι δηθεν μορφωμενος και οτι αξιζεις διαφορετικη μεταχειρηση, κι εσυ μονο για κολλαζ απο τον ραφμαν αξιζεις!! Ετσι για να τα βλεπουμε και να γελαμε!