Για πες πώς δεν συμβαδίζει;!
Eπίσης δεν είναι μέλη μόνο πορνόβιοι,έχε υπόψην!!! ;)
αν δεν εισαι πορνοβιος και εισαι αριστερος τι ηρθες να κανης εδω μεσα...κατηχηση???
αν συμβαδιζη η οχι ρωτα τους θεωρητικους του χωρου σου....και καμια ρωσιδα
Για πες πώς δεν συμβαδίζει;!
Eπίσης δεν είναι μέλη μόνο πορνόβιοι,έχε υπόψην!!! ;)
Πες μου λίγο γιατί βολεύει λες τους αριστερούς-ανθέλληνες η συρρίκνωση της Ελλάς ελλήνων χριστιανών μπάτσων παπάδων και αστών,σαπιοκοιλιάδων βουλευτών;!
εγώ είμαι αριστερός και
"τίποτε το ανθρώπινο δε μου είναι ξένο".
Πασχουν απο το συνδρομο των Εσκιμοων! Αλλα αντι να προσφερουν στους ξενους τη γυναικα τους, εχουν επιλεξει να προσφερουν τη χωρα τους!Πες μου λίγο γιατί βολεύει λες τους αριστερούς-ανθέλληνες η συρρίκνωση της Ελλάς ελλήνων χριστιανών μπάτσων παπάδων και αστών,σαπιοκοιλιάδων βουλευτών;!
1) δεν αναφερθηκα προσωπικα σε σενα
2)βαλε μου κακο βαθμο
3) δεν ειμαι εθνικστης...πατριωτης ναι..μαθε τη διαφορα
Δεν κατάλαβα εδώ είναι στέκι μόνο πορνόβιων δεξιών/ακροδεξιών;!αν δεν εισαι πορνοβιος και εισαι αριστερος τι ηρθες να κανης εδω μεσα...κατηχηση???
αν συμβαδιζη η οχι ρωτα τους θεωρητικους του χωρου σου....και καμια ρωσιδα
ρεεεε! τι σου είπα εσένα βρε?Πες μου λίγο γιατί βολεύει λες τους αριστερούς-ανθέλληνες η συρρίκνωση της Ελλάς ελλήνων χριστιανών μπάτσων παπάδων και αστών,σαπιοκοιλιάδων βουλευτών;!
Πες το επιτέλους ρε Άδωνη/Λιακό/Βελό να ξέρουμε με τι άτομο μιλάμε...Τα ανθρωπινα δικαιωματα δεν ειναι παννακεια καλως η κακως! Οταν συντρεχουν λογοι δυνανται να καταπατηθουν!
Διάβασε τι γράφεις ... η κοινωνική ειρήνη είναι ένας από τους λόγους...αληθεια η κοινωνικη ειρηνη , ενας απο τους λογους για τους οποιους το ΕΔΑΔ αποφασισε πως μπορουν να καταπατηθουν, δεν διαταρασσεται οταν οι επιθυμιες της πλειοψηφιας δεν γινονται σεβαστες?
Καλά έτσι, επίτηδες το κάνεις?Γιατι να απομονωθει? οι αλλοι, οι πολιτισμενοι δηλαδη δε θα δεχθουν σχεση με ενα κρατος επειδη αποτελειται 100% απο οπαδους μιας θρησκειας?
ΤΕΛΟΣ!Αντε παλι με το δημοψηφισμα για δικαστικη αποφαση! Ειπαμε υπαρχουν νομοι! Δεν εχει σχεση το δημοψηφισμα!!!
Στην περιπτωση ομως που ενα δημοψηφισμα πει ας πουμε οτι θελει λ.χ. την αναγραφη της θρησκειας στις ταυτοτητες τι γινεται? Μηπως ητο κρατος δεν πρεπει να το σεβαστει?
Σε αυτη την περιπτωση ποιος κρινει οτι πρεπει να απαγορευτει μονο το καπνισμα και οχι και το κοκορετσι?
Και ποιος είσαι εσύ ή εγώ ... που θα πει στον άλλο τι θα κάνει στο σπίτι του????!!!!οχι φιλε, σχετικο ειναι, γιατι αμα θελουν καποιοι να συγκρινουν καταστασεις, δεν μπορει να βαζουν στο ιδιο επιπεδο εναν που εχει συντελεσει ενα πλημμελημα με ενα ισοβητη εγκληματια κακουργηματων!
Για να το λες...καλα το λεω οτι εισαι συμμαθητης του ΠΠ! Κιαυτος "στην αρεια, αλανθαστη φυλη" ανηκει!
Θεωρεί υποχρέωση του γιατί:Σοβαρα? για πες μου εσυ εναν χριστιανο που δεν θεωρει υποχρεωση του να υπακουει στους νομους και το συνταγμα? Αληθεια, με βαση τη λογικη σου, ενας ισλαμιστης, μουσουλμανος, φανταζομαι οτι δεν μπορει να μιλα για ανθρωπινα δικαιωματα ετσι δεν ειναι?
Καλά ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις τελείως...Οι Θρησκειες ομως ουτε θεμα γουστου ειναι, ουτε μεταβαλλονται συν τω χρονω, αρα μαλλον αποτελουν πιο αξιοπιστες σταθερες!
1) δεν αναφερθηκα προσωπικα σε σενα
2)βαλε μου κακο βαθμο
3) δεν ειμαι εθνικστης...πατριωτης ναι..μαθε τη διαφορα
Πασχουν απο το συνδρομο των Εσκιμοων! Αλλα αντι να προσφερουν στους ξενους τη γυναικα τους, εχουν επιλεξει να προσφερουν τη χωρα τους!
Θελεις μηπως να σου θυμισω τα μανιφεστα του ΚΚΕ περι χαρισματος της Ελλαδας στη μαμα(τοτε) Σοβιετικη Ενωση?
Πες μου λίγο γιατί βολεύει λες τους αριστερούς-ανθέλληνες η συρρίκνωση της Ελλάς ελλήνων χριστιανών μπάτσων παπάδων και αστών,σαπιοκοιλιάδων βουλευτών;!
Γιατι ειναι απλυτες αριστεραντζες που τους θρεφει ο ΣΟΡΟΣ....
Θα αρχίσω να μετράω σαν τον ΠΠ μου φαίνεται!!!Πασχουν απο το συνδρομο των Εσκιμοων! Αλλα αντι να προσφερουν στους ξενους τη γυναικα τους, εχουν επιλεξει να προσφερουν τη χωρα τους!Θελεις μηπως να σου θυμισω τα μανιφεστα του ΚΚΕ περι χαρισματος της Ελλαδας στη μαμα(τοτε) Σοβιετικη Ενωση?
Ξέρεις να μου πεις ναι ή ου;!μηπως να κσαναπερναγες απ' τη ΚΝΕ να τα ξαναφρεσκαρεις ????
Eγώ ξεφεύγω;!οκ!
πάμε παρακάτω!
ρεεεε! τι σου είπα εσένα βρε?
ξεφεύγεις!!!
χαλάρωσε!!
Τι ειπες τωρα ολη η τεως Ανατολικο - Μπολσεβικικο - Κουμουνιστικο
μπλοκ... ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ για το εικοσαευρο....
βρε οσο και να τσιριζετε παντα θαστε μια ηχοιρη μειοψηφια...χωνεψτε το
και η δυτική ευρώπη για το 50ευρο;
σε λίγο θα εξισωθούν οι τιμές...
πρόσφυγα στην πατάγια σε βλέπω!!!
Δεν κατάλαβα εδώ είναι στέκι μόνο πορνόβιων δεξιών/ακροδεξιών;!
Εγώ είμαι αμόρφωτο και δεν ξέρω από θεωρίες :'(,εσύ που ξέρεις για πες.....
Βιάζεσαι να κρίνεις πάντως,ενά μήνα έχει κυβέρνηση!!!Φορολόγηση της Εκκλησιας, Διαχωρισμός Κράτους και Θρησκευτικών ΝΠΔΔ τώρα. Όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια.
Ο Γιωργάκης ήδη κάνει γαργάρα τις προεκλογικές υποσχέσεις.