Νέα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 947
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Προσωπικά εκεί σχεδόν ήμουν,βέβαια δεν γράφτηκα ποτέ,εεεε μόλις με θεώρησαν δεδομένο με έγραψαν!!! :dancing:
Τα γκομενάκια της Δαπ είναι εφέ!!! :grin:
Για τον ΠΠ δεν ξέρω,πάντως αριστεροί,κεντροαριστεροί αν δεν γαμούσαν θα είχε ο καθένας 20-30 γκόμενες ουρά να κάνουν!!! :2funny: :2funny:
ο ΠΠ ρε φίλε είπαμε! είναι ειδική κατηγορία! ένα άβουλο "πράμα", χωρίς "γ"! :2funny: :2funny: :2funny:

και όσον αφορά τις κνίτισες, μόνος σου μου είπες τι ουρά κάνουν! άσε! ;)

και κάνε την προσευχούλα σου λέμεεεε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η κυβέρνηση αυτή μετράει έναν μήνα περίμενε......

αρα δηλαδη για να περιμενει την κυβερνηση σου να κανει δημοψηφισμα για την συνθηκη της Λισσαβωνας...αρα σαν ατομο εισαι υπερ των δημοψηφισματων...

Περιμενω σαν δημοκρατης να αποδεχεσαι το συνταγμα που ειναι υπερ των δημοψηφισματων και να δουμε εαν η κυβερνηση σου θα φερει νομο για να ορισει τα κριτηρια για να γινεται ενα δημοψηφισμα....

Δηλαδη με ποσες υπογραφες απο πολιτες θα πρεπει να γινεται δημοψηφισμα?

Και για την ιστορια ο ΛΑ.Ο.Σ πρωτος στην ελλαδα μιλησε για δημοψηφισματα σαν στοιχειο της αμεσης δημοκρατιας και ακομα και σημερα το Κ.Κ.Ε δεν εχει πει κατι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολύ ταλιμπάν ρε παιδί μου

Πάει κανένας από εσάς εκκλησια η απλώς μας ζαλίζετε τα παπάρια?
ποια εκκλησια ; :think:αφου καθε κυριακη πρωι τους κοινωνα εδω στο μπουρδελα ο παπαζολ....τους εχω τσεκαρει λεμε...μην σου πω μερικοι εκκλησιαζονται εκτος σαιτ στην φυλης και περιξ.... :rockon:

Επισκέπτης
αρα δηλαδη για να περιμενει την κυβερνηση σου να κανει δημοψηφισμα για την συνθηκη της Λισσαβωνας...αρα σαν ατομο εισαι υπερ των δημοψηφισματων...
Περιμενω σαν δημοκρατης να αποδεχεσαι το συνταγμα που ειναι υπερ των δημοψηφισματων και να δουμε εαν η κυβερνηση σου θα φερει νομο για να ορισει τα κριτηρια για να γινεται ενα δημοψηφισμα....
Δηλαδη με ποσες υπογραφες απο πολιτες θα πρεπει να γινεται δημοψηφισμα?
Και για την ιστορια ο ΛΑ.Ο.Σ πρωτος στην ελλαδα μιλησε για δημοψηφισματα σαν στοιχειο της αμεσης δημοκρατιας και ακομα και σημερα το Κ.Κ.Ε δεν εχει πει κατι
Η ΝΔ έκανε πολλά δημοψηφίσματα;! :think:
Η πλειοψηφία του λαού έθεσε ως κυβέρνηση το Πασόκ,αρά είναι υπερ σε ότι κάνει το Πασόκ,δημοψηφίσματα δεν χρειάζονται!!!
Δημοψήφισμα δεν γίνεται να γίνεται για κάθε τι,ωστόσο ναι είμαι υπερ στα σημαντικά θέματα!!!

Επισκέπτης
ποια εκκλησια ; :think:αφου καθε κυριακη πρωι τους κοινωνα εδω στο μπουρδελα ο παπαζολ....τους εχω τσεκαρει λεμε...μην σου πω μερικοι εκκλησιαζονται εκτος σαιτ στην φυλης και περιξ.... :rockon:
Δεν τους προλαβαίνω λέμεεεεε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ερώτηση και ΑΝ ΞΕΡΕΙ κανείς να απαντήσει
Διαχωρισμός τί συνεπάγεται όσον αφορά δώρα Χριστουγέννων - Πάσχα και τις αργίες ?
Όποιος ξέρει τί ισχύει να πει, και όχι τί νομίζει  :grin:

Δικαιολογημένο το ερώτημα σου.
Παληά, όταν υπήρχε ακόμη η βασιλεία στην Ελλάδα η ημέρα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν αργία επειδή γιόρταζε ο βασιληάς.
Μετά πάπαλα.

Εεεεε, όχι. Αν υπάρξει χωρισμός Κράτους - Εκκλησίας δεν θα καταργηθούν τα Χριστούγεννα.
Ούτε και το 15Αύγουστο το βλέπω πιθανόν.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και είναι και ο πιο πρωτοποριακός παπάς ever! :rockon: :rockon:
αφού όλο το σάββατο το βράδι τα τσούζει για να είναι στο κλίμα της θείας κοινωνίας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο ΠΠ ρε φίλε είπαμε! είναι ειδική κατηγορία! ένα άβουλο "πράμα", χωρίς "γ"! :2funny: :2funny: :2funny:

και όσον αφορά τις κνίτισες, μόνος σου μου είπες τι ουρά κάνουν! άσε! ;)

και κάνε την προσευχούλα σου λέμεεεε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παροποιείς τα λεγομενά μου και τα βγάζεις και στην φόρα εννώ είναι πριβέ,ντροπή σου!!! :tickedoff:
Ειπά γαμιούνται αβέρτα,δεν είπα με δεξιούς ή αριστερούς αποκλειστικά,να το δούμε και από τον αντίποδα δεξιές με αριστερούς και κενρόους δεν γαμιούνται;! :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δικαιολογημένο το ερώτημα σου.
Παληά, όταν υπήρχε ακόμη η βασιλεία στην Ελλάδα η ημέρα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν αργία επειδή γιόρταζε ο βασιληάς.
Μετά πάπαλα.

Εεεεε, όχι. Αν υπάρξει χωρισμός Κράτους - Εκκλησίας δεν θα καταργηθούν τα Χριστούγεννα.
Ούτε και το 15Αύγουστο το βλέπω πιθανόν.
λες αμα φερουμε και τον βασιλια πισω να αυξηθουν οι αργιες; :think: :think: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Παροποιείς τα λεγομενά μου και τα βγάζεις και στην φόρα εννώ είναι πριβέ,ντροπή σου!!! :tickedoff:
Ειπά γαμιούνται αβέρτα,δεν είπα με δεξιούς ή αριστερούς αποκλειστικά,να το δούμε και από τον αντίποδα δεξιές με αριστερούς και κενρόους δεν γαμιούνται;! :dancing:

Κουφαλα παπαζολη παραμυθακια πουλας και εσυ στις κνιτισες εε;;;  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

πως αντεχεις την απλυσια τους ρε συ... τι αρωμα τους βαζεις ?

Επισκέπτης
Κουφαλα παπαζολη παραμυθακια πουλας και εσυ στις κνιτισες εε;;;  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

πως αντεχεις την απλυσια τους ρε συ... τι αρωμα τους βαζεις ?
Ενημερωτικά σου λέω οτί υπάρχουν δύο κατηγορίες κνίτισας:
Α)Η γραφική.
Β)Η εκμοντερνισμένη!!! :cheesy:

Υ.Γ.Επιλέγω το Β μόνο!!! :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ενημερωτικά σου λέω οτί υπάρχουν δύο κατηγορίες κνίτισας:
Α)Η γραφική.
Β)Η εκμοντερνισμένη!!! :cheesy:

Υ.Γ.Επιλέγω το Β μόνο!!! :dancing:
φιλε πηδα εσυ πασπιτισες και μην μασας.... :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
της πουτάνας γίνεται! :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά δεν έβγαλα και κρατικά μυστικά ρεεε! :grin: :grin: :rolleyes:
πού να έλεγα δηλ και για τα ξεκωλάκια που πήραμε παρτούζα προχθες! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
...ουπς! σόρι! μου ξέφυγε! :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
της πουτάνας γίνεται! :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά δεν έβγαλα και κρατικά μυστικά ρεεε! :grin: :grin: :rolleyes:
πού να έλεγα δηλ και για τα ξεκωλάκια που πήραμε παρτούζα προχθες! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
...ουπς! σόρι! μου ξέφυγε! :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρεεεεε θα θέλουν γνωριμίες με τις επαφές μας τώρα!!! :cussing: :cussing: :cussing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom