Νέα

Αρχείο μουσικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αν θες να της δωσεις να καταλαβει οτι απο εδω μεσα δεν φευγει αγαμητη βαλε αυτους :grin:  

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτή η ερώτηση είναι αυτονόητη

σου λέει για να έχει το κρεβάτι στο σαλόνι, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρεβατοκάμαρα, άρα είναι φτωχός, άρα φεύγω...

Μπα δεν φεύγουν. Μόλις βλέπουν τη βεραντα μπροστά καταλαβαίνουν γιατί το εχω βάλει εκεί.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κουφάλα ποδολάγνε, από σένα βγήκε το:

"ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται"...

Η πλάκα είναι όταν με βλέπουν να κυκλοφορώ με το νοικιασμένο MATIZ χα χα χα

Απίστευτα χουνέρια έχω κάνει σε μερικές...

Επισκέπτης
  Η πλάκα είναι όταν με βλέπουν να κυκλοφορώ με το νοικιασμένο MATIZ χα χα χα

Απίστευτα χουνέρια έχω κάνει σε μερικές...

στ αρχίδια σου ρε άρχοντα,
ψοφίμια είναι οι περισσότερες...

γκόμενες του σωρού που ψάχνουν πούτσο και πορτοφόλι να αποκατασταθούν...
σιχάματα παραγματικά

λίγες είναι εκείνες που αξίζει να ασχοληθείς

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
στ αρχίδια σου ρε άρχοντα,
ψοφίμια είναι οι περισσότερες...

γκόμενες του σωρού που ψάχνουν πούτσο και πορτοφόλι να αποκατασταθούν...
σιχάματα παραγματικά

λίγες είναι εκείνες που αξίζει να ασχοληθείς

ΚΟΚΚΙΝΟ.  :thumbsup:

ΚΙΤΡΙΝΟ. Μία από τις πλουσιότερες γκόμενες που έχω γνωρίσει, θέλει να κάνει παιδί λέει με κάποιον, εεεεε να ναι κι αυτός πλούσιος, μην είναι κάνα φτωχαδάκι.... :idiot:

- Μωρη καριόλα τι σου λείπει; 10 εκατομμύρια περιουσία έχεις, εισαι 30 ετών κουκλάρα, μία έξοδός σου Σαββατόβραδο κοστίζει έναν βασικό μισθό ....και στο μουνί σου όλα!

Βρές έναν παίδαρο εκεί πέρα να αναστενάξουν τα κρεββατια... Αγάμητη, αχόρταγη κρυόκωλη που θες κι άλλα! Και να χες βγάλει κάνα ευρώ να λεγα... όλα ο μπαμπάς στα έχει δώσει...

ΠΡΑΣΙΝΟ.

Πολύ λίγες φίλε σκίουρε.... Τόσο λίγες που δεν αξίζει τον κόπο να κάθεσαι να ψάχνεις να τις βρεις.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Εγκλημα.!!!!! : την πατησα και εγω έτσι! τωρα τα ψαχνω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
...
άσε που πήγα και χάρισα και τα βυνήλια και τα αυθεντικά cd μου   :headbang:

το wav ειναι οτι υπαρχει στο cd δεν υπαρχει συμπιεση!
απλα λογω της ψηφικαης κωδικοποιησης βγαινει πιο σκηρος μεταλικος ήχος απο το βυνιλιο!
Το wav πλησιάζει πολύ τον πλούσιο ήχο του βινυλίου σε ποσοστό 80% - 85%

κανεις πολυ μεγαλο λάθος! σταθερη αυξηση στις πωλησεις βυνιλιου τα τελευταια χρονια και μειωση στα cd υπάρχει! και ειναι παγκοσμιο φαινόμενο!
καλα τα technics αλλα καλα για μαγαζια! εχουν βγει καλυτερα hi end συστηματα! το οριο ειναι το βαλαντιο του καθενος μας!

Δεν θα φτουρήσει.

Τα βινύλια έχουν σταματήσει να βγαίνουν. Οπότε θα έχει ελλείψεις στην δισκοθήκη.

Επίσης πολύ δυσεύρετες έχουν γίνει οι κεφαλές ΜΚ2.

Φοβάμαι να παίξω τα βινύλια που έχω, με τον φόβο μήπως χαλάσει η κεφαλή που έχω.

Γι αυτό και τα παίζω σε εξαιρετικές μόνο περιπτωσεις. Ο ήχος των βινυλίων είναι αξεπέραστος!

Πρέπει να έχω πάνω από 2,500 δίσκους. Μοναδικά τραγουδια μιας αξεπέραστης εποχής.

Η δεκαετία του 80 είχε ίσως τα καλύτερα κομμάτια. Και συνεχίζω να αγοράζω όποτε βρίσκω κάτι που μου λείπει.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
η καρτα που προτειενεις δεν νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λύση! αλλα δεν την εχω ακουσει κιόλας!
μια λυση dac μαζι με ενα ζευγαρι hi end ακουστικα νιμίζω ειναι καλυτερη απο όλα που προτεινεις!
πχ.

το codec  για flac για τα win ειναι το ιδιο με το αντιστοιχο για linux!
το κατεβαζεις απο το link μαζι με το frontend! για να μην ψαχνεις τι κανει το καθε switch!

δεν καταλαβαινω τι νοημα υπάρχει να ηχογραφεις web radios αφου ακομα δεν ειναι HD και η ποιοτητα του ηχουν ειναι κακη!
εκτος και αν δεν βρισκεις τα κομματια ή θεlεις να ακουσεις τα sets καποιου γνωστου DJ!

οκ για τους 2 δισκους! χρειαζονται και ποτε δεν ειναι αργα για back-up!

Η μπάλα δεν χάνεται, υστερείς στο κοντρολάρισμα
Μια χαρά παίζουν τα usb στο αυτοκίνητο, αρκεί να έχεις ένα σχετικά σύγχρονο σύστημα, που συνήθως έχουν και είσοδο για σύνδεση με καρφάκι(όπου μπορείς να συνδέσεις ένα mp3 player.
Γράψε και μερικά DVD με mp3 κι ώσπου να τακούσεις όλα έχεις φτάσει bangok

Θα σου πώ τι έχω κάνει, και διαλέγεις ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις

Θα χρειαστείς υπομονή, 2 εξωτερικούς σκληρούς και pc/laptop
Η κάρτες ήχου που είναι ενσωματωμένες στη μητρικές, είναι κακής ποιότητας, αγόρασε μία άλλη (πχ m-audio) και να αποφύγεις τις soundblaster
Πολλοί σύγχρονοι ενισχυτές έχουν δικιά τους κάρτα ήχου καλής ποιότητας, για να ξεπεράσουν το πρόβλημα με τις κακές κάρτες των laptops/pc, οπότε παίρνεις τον 'ηχο από το pc με usb καλώδιο και τον συνδέεις με την κάρτα ήχου του ενισχυτή

Την διαδικασία την ξεκίνησα γιατί με τα παιδιά κόντεψε να διαλύσει η δισκοθήκη (cdθήκες χωρίς cd μέσα, 2 cd σε μια θήκη, cd σε διάφορα δωμάτια κλπ)

Επί το έργον...

Σε υπολογιστή συνδεδεμένο στο internet (για να σου βρίσκει τα τραγούδια/tags) αρχίζεις και βάζεις ένα-ένα τα cd
Κάνεις rip σε flac (Free Looseless Audio Codec), όχι mp3,oxi wav. Τα flac είναι loseless (εξασφαλίζεις την ποιότητα) και πιάνουν το μισό από τα wav
Αν κάποιος ξέρει πρόγραμμα για win/flac ας το πεί, εγώ χρησιμοποιώ linux. To i-tunes νομίζω δεν κάνει

Οσο προχωράει η δουλειά, συγχρόνιζε τους σκληρούς, είναι κρίμα να χαλάσει ο σκληρός και να τα χάσεις

Οταν με το καλό τελειώσεις θα έχεις όλα τα cd σου σε ψηφιακή μορφή, έτοιμα για οτιδήποτε
Βρες κι ένα καλό πρόγραμμα για να τ' ακούς (κατά προτίμηση με playlists se tabs όπως στους browsers (px firefox)

και καλά γαμήσια (μουχει τύχει να σιγοτραγουδάω με γκόμενα, οπότε διακόψαμε, τραγουδήσαμε και συνεχίσαμε αργότερα)

Τώρα που απέκτησες κοντρόλ, με ένα search, βρίσκεις όποιο τραγούδι θέλεις και το προσθέτεις σε playlist
Και μετατρέπεις όποια θέλεις σε mp3, όποια ποιότητα θέλεις

Οταν φεύγω από Αθήνα, παίρνω τον ένα δίσκο μαζί

Και επειδή υπάρχει και συνέχεια, ακούω και ηχογραφώ (για να τα πάρω μαζί μου όπου δεν υπάρχει ιντερνετ) web radios

Ακούω κυρίως αυτά

solo piano

Εσείς αν ακούτε, τι ακούτε?

Ελπίζω να σε κάλυψα..

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
η καρτα που προτειενεις δεν νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λύση! αλλα δεν την εχω ακουσει κιόλας!
μια λυση dac μαζι με ενα ζευγαρι hi end ακουστικα νιμίζω ειναι καλυτερη απο όλα που προτεινεις!
πχ.

το codec  για flac για τα win ειναι το ιδιο με το αντιστοιχο για linux!
το κατεβαζεις απο το link μαζι με το frontend! για να μην ψαχνεις τι κανει το καθε switch!

δεν καταλαβαινω τι νοημα υπάρχει να ηχογραφεις web radios αφου ακομα δεν ειναι HD και η ποιοτητα του ηχουν ειναι κακη!
εκτος και αν δεν βρισκεις τα κομματια ή θεlεις να ακουσεις τα sets καποιου γνωστου DJ!

οκ για τους 2 δισκους! χρειαζονται και ποτε δεν ειναι αργα για back-up!

Σχετικά με τις κάρτες ήχου
Την όλη δουλειά την κάνει το digital to analog converter(dac), και το ανάποδο
Υπάρχουν οι κομπιουτεράδες (πχ soundblaster) που όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν
Υπάρχουν και οι εταιρείες που ασχολούνται χρόνια με την μουσική και βγάζουν πλέον και κάρτες ήχου (πχ m-audio και άλλες)
Τα usb με dac μπορεί να μην κάνουν καλή δουλειά

Κάτι αντίστοιχο είναι γιατί προτιμάω ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές από φωτογραφάδες (Nikon, Pentax, Hasselblad) kai όχι από κομπιουτεράδες (Sony). Υπάρχει διαφορά

Σχετικά με flac
Προφανώς οι codecs (καλύτεροι ή χειρότεροι) είναι κοινοί γιά όλα τα λειτουργικά (win/mac/linux)
Εκείνο που αλλάζει είναι τα frontends
Στο linux ΟΛΑ τα προγράμματα που κάνουν ripping/convert, περιέχουν και flac
Δεν συμβαίνει το ίδιο στα άλλα λειτουργικά (πχ itunes)

Μούβγαλε την ψυχή να μετατρέψω σε flac (πριν κάποια χρόνια), ελληνικά cd τα οποία ήταν κωδικοποιημένα με win, οπότε τα ονόματα των τραγουδιών κλπ (tags) χρησιμοποιούσαν γραμματοσειρές των win (που δεν υπάρχουν σε άλλα λειτουργικά) και έπρεπε να βρώ προγράμματα σε win που ριπάρουν σε flac (γιατί στο linux έβγαζαν ιερογλυφικά)

Ευτυχώς τώρα υπάρχει και frontend για flac, σύμφωνα με το link που έστειλες, tnx

Σχετικά με τα web radios
Υπάρχουν δύο θέματα: 1. ακούω  2. ηχογραφώ

1. Ανακάλυψα ξανά τη μουσική, όταν ήρθε η otenet (adsl) στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι τότε μπορούσα ν'ακούω free to air αθηναικά ραδιόφωνα, όπου στο τέλος του σαββατοκύριακου είχα ακούσει 8 φορές το ίδιο τραγούδι και σαράντα φορές την ίδια διαφήμιση. Αυτό λέγεται "πολιτισμικός αποκλεισμός" και έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργούν οι δισκογραφικές εταιρείες και τα free to air ραδιόφωνα (παίξε το 1 και το 3 από το cd που σούστειλα - μοιάζει σαν το "Μέγαρο του Λαμπράκη" νάχει αναλάβει την μουσική σου παιδεία και ευχαρί-στυση - αναλφάβητος θα μείνεις)
Με τα web radios (ιδίως αυτά που παίζουν μόνο μέσω web), ελληνικά και ξένα, διαπίστωσα με χαρά ότι ακόμα υπάρχουν νέοι
καλλιτέχνες/συγκροτήματα και ότι εξακολουθεί και παράγεται ήχος και μουσική

2.Ηχογράφηση
-Ποιότητα παίζει.

Στα ρεμπέτικα δεν έχει σημασία, η ηχογράφηση στα βυνίλια είναι χάλια, το συναίσθημα παραμένει. Εκτος αν περιμένεις τον Βαμβακάρη να ξαναμπεί σε στούντιο για ψηφιακή ηχογράφηση :cheesy:

Solo piano. Sorry δεν έχω cd να ριπάρω, ώρες ώρες μου αρέσει το σύγχρονο πιάνο (όχι υπερβολική κλασική) το σπίτι γεμίζει ήχο

Radioparadise: Ποιότητα στα 32 (για dialup συνδέσεις, ναι υπάρχουν ακόμα σε κάποια μέρη του πλανήτη) έως 128 aac ή 192 mp3, ανάλογα με την σύνδεση που έχεις και την ποιότητα που θέλεις. Η ποιότητα είναι εκπληκτικά καλή

- Δεν έχω παντού internet, οπότε ηχογραφώ και τα παίρνω μαζί μου για να τακούσω μακριά

- Εκτος απ'το ν'ακούω την δικιά μου μουσική που ήδη έχω, μ'αρέσει να βάζει και κάποιος άλλος για να μαθαίνω και να ενημερώνομαι - κάτι σαν ν'ακούω τον αμερικάνο (από τη βάση στο ελληνικό) ή τον Πετρίδη το μεσημέρι

- Για επαγγελματικούς λόγους. Ραδιο Ιεράπετρα - διαφήμιση - πωλείται μισό θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα τηλ 693... :cheesy: Ψοφάω...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγκλημα.!!!!! : την πατησα και εγω έτσι! τωρα τα ψαχνω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
το wav ειναι οτι υπαρχει στο cd δεν υπαρχει συμπιεση!
απλα λογω της ψηφικαης κωδικοποιησης βγαινει πιο σκηρος μεταλικος ήχος απο το βυνιλιο!
κανεις πολυ μεγαλο λάθος! σταθερη αυξηση στις πωλησεις βυνιλιου τα τελευταια χρονια και μειωση στα cd υπάρχει! και ειναι παγκοσμιο φαινόμενο!
καλα τα technics αλλα καλα για μαγαζια! εχουν βγει καλυτερα hi end συστηματα! το οριο ειναι το βαλαντιο του καθενος μας!

Πες μου πως η αύξηση πωλήσεων βινυλιου αφορά και την Ελλάδα... Όχι μόνο το εξωτερικό.

Γιατί ο φίλος που μίλησε για το κλαμπ που θα παίζει μουσική από βινύλιο, γι την Ελλάδα μίλησε.

Αν υποψιαστώ πως ανεβαίνουν οι πωλήσεις βινυλίου και στην Ελλάδα... θα ποθάνω!

:headbang: :headbang:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
    Πες μου πως η αύξηση πωλήσεων βινυλιου αφορά και την Ελλάδα... Όχι μόνο το εξωτερικό.

Γιατί ο φίλος που μίλησε για το κλαμπ που θα παίζει μουσική από βινύλιο, γι την Ελλάδα μίλησε.

Τα βινύλια απευθύνονται σε ανθρώπους που ξέρουν/έχουν μεράκι/μπορούν να πληρώσουν, γιαυτό ανεβαίνουν οι πωλήσεις (μην φανταστείς τίποτα δραματικό)

Το φθινόπωρο αγόρασα μερικά για μία ανηψιά μου (gabriel, david byrne klp) 23 χρονών

Και μέσα βρήκα και πουπόνι/κωδικούς για να τα κατεβάσουμε και σε ψηφιακή μορφή, δωρεάν, μιας και ήδη είχαμε αγοράσει τα βινύλια.

Ατσα .....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μα το link αναφερεται στην Ελλαδα!παγκοσμιο το φαινομενο! βεβαια τα cd/dvd/bd ουσιαστικα εχουν πεθανει και ολες οι εταιριες στρεφονται
IP (intelectual Property) & content sharing~! κοινως κατεβαζεις περιεχομενο και το βλεπεις ακλους κτλ. πχ itunes apple tv κτλ
απαπαπα φαρμακόγλωσσε!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σχετικα με καρτες ηχου...
- μα εγω δεν σου ειπα για κομπουτεριστικη καρτα ηχου!
αλλα για hi-end λύση! για κομπιουτεριστικη μια οικονομικη λυση ειναι καποια καρτα της asus στα 200Ε!
το dragonfly dac ηταν η περυσινη αποκαλυψη παιχτη! ειναι hi end dac! καμια σχεση σε αποδοση και τιμη με την καρτα που προτεινεις
καθως εχει την δεκαπλασια τιμη και αναλογη αποδοση!
μια καλη καρτα ηχου αφου επιμενεις ειναι αυτη! κοντα στην πεντακοσαρα στην ελλαδα πιο φθηνα να την παραγγειλεις απο γερμανια με τα μεταφορικα!
νομιζω με την m-audio να κανεις το 1/100 αυτης!
-για τα flac μια που ανεφερες για win αν ξερει κσποιος σου εξηγησα οτι το codec ειναι παντου ιδιο και προτεινα ενα front end!
υπάρχουν και άλλα...δεν ξερω για linux!
GUI encoding/decoding front-ends:
Windows
AutoFLAC for automated ripping and encoding to FLAC with EAC (ExactAudioCopy); also has a write mode for burning back to CD for an exact copy
dBpowerAMP, a swiss army knife that can convert and play many formats, including FLAC.
Flacattack: an all-in-one tool that works with ExactAudioCopy to encode a CD image to FLAC, embed the cuesheet, add ReplayGain, create lossy files, etc. all in a customizable directory structure.
FLACdrop, an Oggdrop-like frontend for Windows.
FLAC frontend, a Windows GUI, or the even more versatile Multi frontend.
FLACTester, can test a whole tree of FLAC files for errors and generate a report.
Frontah, a new frontend to many codecs, including FLAC. Still in beta but has good reviews.
GX::Transcoder
MAREO is a "virtual" encoder that can be used with ExactAudioCopy to encode to multiple formats (including FLAC) at once while ripping.
MediaCoder converts between many audio and video formats.
MediaMonkey can organize, encode, decode, edit tags, and rip to FLAC and other formats.
Yahoo! Music Engine
Mac OS X
iTunes-to-FLAC, an AppleScript for converting between FLAC and WAVE/AIFF with tagging via iTunes.
MacFLAC, a FLAC distribution which also includes nice graphical front-end.
Max, a CD ripper and encoder that supports several formats including FLAC.
MediaRage, for editing FLAC metadata (also supports Vorbis and other formats).
RipBeak is a nice GUI encoding frond-end that supports FLAC as well as Vorbis and MP3.
xACT, another FLAC distribution with a graphical front-end to FLAC and other formats.

μια που ανεφερες για ψηφιακες μονο nikon και hasselblad! αλλα μια D800 με fx φακους ή μια H4D της Hasselblad με τον αντιστοιχο εξοπλισμο δεν ειναι για το βαλαντιο του καθενος για να μην μιλησω για flash, ντεκλασερ κτλ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
pentax μονο για film!

σε περιβαλλον win για να κανεις rip τρεξε και κανα anydvd της slysoft γιατι μπορει να ειναι κλειδωμένα στις νεες κυκλοφορίες!

γισ τα web radios
1. συμφωνω!
βαλε και offradio στην λίστα σου!

2.οκ!

Σχετικά με τις κάρτες ήχου
Την όλη δουλειά την κάνει το digital to analog converter(dac), και το ανάποδο
Υπάρχουν οι κομπιουτεράδες (πχ soundblaster) που όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν
Υπάρχουν και οι εταιρείες που ασχολούνται χρόνια με την μουσική και βγάζουν πλέον και κάρτες ήχου (πχ m-audio και άλλες)
Τα usb με dac μπορεί να μην κάνουν καλή δουλειά

Κάτι αντίστοιχο είναι γιατί προτιμάω ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές από φωτογραφάδες (Nikon, Pentax, Hasselblad) kai όχι από κομπιουτεράδες (Sony). Υπάρχει διαφορά

Σχετικά με flac
Προφανώς οι codecs (καλύτεροι ή χειρότεροι) είναι κοινοί γιά όλα τα λειτουργικά (win/mac/linux)
Εκείνο που αλλάζει είναι τα frontends
Στο linux ΟΛΑ τα προγράμματα που κάνουν ripping/convert, περιέχουν και flac
Δεν συμβαίνει το ίδιο στα άλλα λειτουργικά (πχ itunes)

Μούβγαλε την ψυχή να μετατρέψω σε flac (πριν κάποια χρόνια), ελληνικά cd τα οποία ήταν κωδικοποιημένα με win, οπότε τα ονόματα των τραγουδιών κλπ (tags) χρησιμοποιούσαν γραμματοσειρές των win (που δεν υπάρχουν σε άλλα λειτουργικά) και έπρεπε να βρώ προγράμματα σε win που ριπάρουν σε flac (γιατί στο linux έβγαζαν ιερογλυφικά)

Ευτυχώς τώρα υπάρχει και frontend για flac, σύμφωνα με το link που έστειλες, tnx

Σχετικά με τα web radios
Υπάρχουν δύο θέματα: 1. ακούω  2. ηχογραφώ

1. Ανακάλυψα ξανά τη μουσική, όταν ήρθε η otenet (adsl) στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι τότε μπορούσα ν'ακούω free to air αθηναικά ραδιόφωνα, όπου στο τέλος του σαββατοκύριακου είχα ακούσει 8 φορές το ίδιο τραγούδι και σαράντα φορές την ίδια διαφήμιση. Αυτό λέγεται "πολιτισμικός αποκλεισμός" και έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργούν οι δισκογραφικές εταιρείες και τα free to air ραδιόφωνα (παίξε το 1 και το 3 από το cd που σούστειλα - μοιάζει σαν το "Μέγαρο του Λαμπράκη" νάχει αναλάβει την μουσική σου παιδεία και ευχαρί-στυση - αναλφάβητος θα μείνεις)
Με τα web radios (ιδίως αυτά που παίζουν μόνο μέσω web), ελληνικά και ξένα, διαπίστωσα με χαρά ότι ακόμα υπάρχουν νέοι
καλλιτέχνες/συγκροτήματα και ότι εξακολουθεί και παράγεται ήχος και μουσική

2.Ηχογράφηση
-Ποιότητα παίζει.

Στα ρεμπέτικα δεν έχει σημασία, η ηχογράφηση στα βυνίλια είναι χάλια, το συναίσθημα παραμένει. Εκτος αν περιμένεις τον Βαμβακάρη να ξαναμπεί σε στούντιο για ψηφιακή ηχογράφηση :cheesy:

Solo piano. Sorry δεν έχω cd να ριπάρω, ώρες ώρες μου αρέσει το σύγχρονο πιάνο (όχι υπερβολική κλασική) το σπίτι γεμίζει ήχο

Radioparadise: Ποιότητα στα 32 (για dialup συνδέσεις, ναι υπάρχουν ακόμα σε κάποια μέρη του πλανήτη) έως 128 aac ή 192 mp3, ανάλογα με την σύνδεση που έχεις και την ποιότητα που θέλεις. Η ποιότητα είναι εκπληκτικά καλή

- Δεν έχω παντού internet, οπότε ηχογραφώ και τα παίρνω μαζί μου για να τακούσω μακριά

- Εκτος απ'το ν'ακούω την δικιά μου μουσική που ήδη έχω, μ'αρέσει να βάζει και κάποιος άλλος για να μαθαίνω και να ενημερώνομαι - κάτι σαν ν'ακούω τον αμερικάνο (από τη βάση στο ελληνικό) ή τον Πετρίδη το μεσημέρι

- Για επαγγελματικούς λόγους. Ραδιο Ιεράπετρα - διαφήμιση - πωλείται μισό θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα τηλ 693... :cheesy: Ψοφάω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom