Νέα

Αρχείο μουσικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
 Ενα κινητό των 30 ευρώ που να έχει μουσική - ραδιόφωνο στις επιλογές του κι ένα ζευγάρι ακουστικά των 5 ευρώ. Κι ακούς μουσική όση ώρα θες.

Λύσεις φτηνές για μουσική υπάρχουν.

Ειχα προμηθευτεί μέσω του SKROUTZ ηχεία υπολογιστή με subwoofer ήχος γαμάτος να κάνεις πάρτυ, με 25 ευρώ.

Όλα παίζουν πάνω στο πότε έχεις την διάθεση να ακούς μουσική.
 Όταν δουλεύω, θέλω σιγανή μουσική και απαλά κομμάτια slow, RNB ίσως, και περισσότερο μελωδικά.
Όταν κάνω γυμναστική ή περπατημα θέλω δυνατή μουσική με ένταση.

Για όλα υπάρχουν λύσεις καλές και όχι πανάκριβες.

Και ακούς και μουσική και διαφημίσεις

Αν Θέλεις ν' ακούσεις ΜΟΥΣΙΚΗ, στοιχίζει κάτι παραπάνω, αλλά όχι πολύ
Η απόλαυση όπως και να το κάνουμε στοιχίζει (κόπο, χρήμα κλπ) αλλά είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Επισκέπτης
 Ενα κινητό των 30 ευρώ που να έχει μουσική - ραδιόφωνο στις επιλογές του κι ένα ζευγάρι ακουστικά των 5 ευρώ. Κι ακούς μουσική όση ώρα θες.

Λύσεις φτηνές για μουσική υπάρχουν.

Ειχα προμηθευτεί μέσω του SKROUTZ ηχεία υπολογιστή με subwoofer ήχος γαμάτος να κάνεις πάρτυ, με 25 ευρώ.

Όλα παίζουν πάνω στο πότε έχεις την διάθεση να ακούς μουσική.
 Όταν δουλεύω, θέλω σιγανή μουσική και απαλά κομμάτια slow, RNB ίσως, και περισσότερο μελωδικά.
Όταν κάνω γυμναστική ή περπατημα θέλω δυνατή μουσική με ένταση.

Για όλα υπάρχουν λύσεις καλές και όχι πανάκριβες.

δε μιλάμε για ραδιόφωνο, εννοείται ότι εκεί θα βρεις λύσεις με 5 ευρώ
αλλά θα ακούς αυτά που θέλει ο dj+απίστευτα ενοχλητικές διαφημίσεις+τις παπαριές αυτούνου (που συνήθως είναι φλώροι) και της ηλίθιας γκόμενας που θα χει δίπλα του

μιλάμε για

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

δλδ να σου δώσω να καταλάβεις, να βγάλεις γκόμενα τη Μπελούτσι, να την πας στο διαμέρισμά σου και να σου πει σε κάποια φάση

"μωρό μου θέλω να μου βάλεις ένα ποτό και το πιούμε μαζί ακούγοντας το "i m still loving you"
των scorpions

τι θα κάνεις εκεί, θα ψάχνεις τους σταθμούς μήπως και το παίζει κάνας χριστιανός;

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
αλλά θα ακούς αυτά που θέλει ο dj+απίστευτα ενοχλητικές διαφημίσεις+τις παπαριές αυτούνου (που συνήθως είναι φλώροι) και της ηλίθιας γκόμενας που θα χει δίπλα του

μιλάμε για

δλδ να σου δώσω να καταλάβεις, να βγάλεις γκόμενα τη Μπελούτσι, να την πας στο διαμέρισμά σου και να σου πει σε κάποια φάση

"μωρό μου θέλω να μου βάλεις ένα ποτό και το πιούμε μαζί ακούγοντας το "i m still loving you"
των scorpions

τι θα κάνεις εκεί, θα ψάχνεις τους σταθμούς μήπως και το παίζει κάνας χριστιανός;

Να πάει να γαμηθεί η Μπελούτσι, να φέρει τη δικιά της μουσική :)

Καλό βράδυ σε όλους

Επισκέπτης
Να πάει να γαμηθεί η Μπελούτσι, να φέρει τη δικιά της μουσική :)

Καλό βράδυ σε όλους

αν είσαι άντρας καλό βράδυ επίσης...

αν είσαι μουνί κάτσε, που θα βρεις καλύτερα;

κάτσε να τα πούμε, να γνωριστούμε, να βρεθούμε, να γαμηθούμε, να...

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
[quote author=skiouros7

των scorpions

[/quote]Αν μου το πει αυτο η θα βαλω τα γελια η θα πηδηχτω απο το παραθυρο :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

μιλάμε για

των scorpions

Μάλλον δεν το διατυπωσα σωστά εγώ.

Είπα πως υπάρχουν φτηνές λύσεις για όλα.

Υπαρχουν υπολογιστές με 150 ευρώ. Και ηχεία με 25.

Μουσική την κατεβάζεις τσάμπα από το ίντερνετ.

Οπότε με κάνα 300άρι είσαι ΟΚ και φτηνά.

Όταν λοιπόν έχεις ρίξει την ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ανατρέχεις στον σκληρό εξωτερικό δίσκο των 100 ευρω βρίσκεις τους ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ και της βάζεις όχι μόνο το still lovin you, αλλά μέχρι και τους ΚΙΣ ΜΑΔΙΑΜ  άμα γουσταρει.

Υ.Γ.

Να σου πω όμως πως καμμία γκόμενα δεν κοιτάει να ακούσει μουσική όταν θέλει να πηδηχτεί.

Όλες τον πούτσο κοιτάνε οι ρουφιάνες να φάνε... Ενα μυστήριο πράμα...

:2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

μιλάμε για

των scorpions

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Μωρό μου θες να στο τραγουδήσω εγώ το STILL LOVIN YOU ενώ θα γλείφω το μουνάκι σου;

Επισκέπτης
Μάλλον δεν το διατυπωσα σωστά εγώ.

Είπα πως υπάρχουν φτηνές λύσεις για όλα.

Υπαρχουν υπολογιστές με 150 ευρώ. Και ηχεία με 25.

Μουσική την κατεβάζεις τσάμπα από το ίντερνετ.

Οπότε με κάνα 300άρι είσαι ΟΚ και φτηνά.

Όταν λοιπόν έχεις ρίξει την ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ανατρέχεις στον σκληρό εξωτερικό δίσκο των 100 ευρω βρίσκεις τους ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ και της βάζεις όχι μόνο το still lovin you, αλλά μέχρι και τους ΚΙΣ ΜΑΔΙΑΜ  άμα γουσταρει.

Υ.Γ.

Να σου πω όμως πως καμμία γκόμενα δεν κοιτάει να ακούσει μουσική όταν θέλει να πηδηχτεί.

Όλες τον πούτσο κοιτάνε οι ρουφιάνες να φάνε... Ενα μυστήριο πράμα...

τύπε μια "ατμόσφαιρα" είναι αναγκαία όσο να'ναι
ειδικά στο πρώτο ραντεβού "rendez-vous"  :smitten:

Επισκέπτης
Η μπάλα δεν χάνεται, υστερείς στο κοντρολάρισμα
Μια χαρά παίζουν τα usb στο αυτοκίνητο, αρκεί να έχεις ένα σχετικά σύγχρονο σύστημα, που συνήθως έχουν και είσοδο για σύνδεση με καρφάκι(όπου μπορείς να συνδέσεις ένα mp3 player.
Γράψε και μερικά DVD με mp3 κι ώσπου να τακούσεις όλα έχεις φτάσει bangok

Θα σου πώ τι έχω κάνει, και διαλέγεις ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις

Θα χρειαστείς υπομονή, 2 εξωτερικούς σκληρούς και pc/laptop
Η κάρτες ήχου που είναι ενσωματωμένες στη μητρικές, είναι κακής ποιότητας, αγόρασε μία άλλη (πχ m-audio) και να αποφύγεις τις soundblaster
Πολλοί σύγχρονοι ενισχυτές έχουν δικιά τους κάρτα ήχου καλής ποιότητας, για να ξεπεράσουν το πρόβλημα με τις κακές κάρτες των laptops/pc, οπότε παίρνεις τον 'ηχο από το pc με usb καλώδιο και τον συνδέεις με την κάρτα ήχου του ενισχυτή

Την διαδικασία την ξεκίνησα γιατί με τα παιδιά κόντεψε να διαλύσει η δισκοθήκη (cdθήκες χωρίς cd μέσα, 2 cd σε μια θήκη, cd σε διάφορα δωμάτια κλπ)

Επί το έργον...

Σε υπολογιστή συνδεδεμένο στο internet (για να σου βρίσκει τα τραγούδια/tags) αρχίζεις και βάζεις ένα-ένα τα cd
Κάνεις rip σε flac (Free Looseless Audio Codec), όχι mp3,oxi wav. Τα flac είναι loseless (εξασφαλίζεις την ποιότητα) και πιάνουν το μισό από τα wav
Αν κάποιος ξέρει πρόγραμμα για win/flac ας το πεί, εγώ χρησιμοποιώ linux. To i-tunes νομίζω δεν κάνει

Οσο προχωράει η δουλειά, συγχρόνιζε τους σκληρούς, είναι κρίμα να χαλάσει ο σκληρός και να τα χάσεις

Οταν με το καλό τελειώσεις θα έχεις όλα τα cd σου σε ψηφιακή μορφή, έτοιμα για οτιδήποτε
Βρες κι ένα καλό πρόγραμμα για να τ' ακούς (κατά προτίμηση με playlists se tabs όπως στους browsers (px firefox)

και καλά γαμήσια (μουχει τύχει να σιγοτραγουδάω με γκόμενα, οπότε διακόψαμε, τραγουδήσαμε και συνεχίσαμε αργότερα)

Τώρα που απέκτησες κοντρόλ, με ένα search, βρίσκεις όποιο τραγούδι θέλεις και το προσθέτεις σε playlist
Και μετατρέπεις όποια θέλεις σε mp3, όποια ποιότητα θέλεις

Οταν φεύγω από Αθήνα, παίρνω τον ένα δίσκο μαζί

Και επειδή υπάρχει και συνέχεια, ακούω και ηχογραφώ (για να τα πάρω μαζί μου όπου δεν υπάρχει ιντερνετ) web radios

Ακούω κυρίως αυτά

solo piano

Εσείς αν ακούτε, τι ακούτε?

Ελπίζω να σε κάλυψα..

ωραίο και περιεκτικό ποστ

αλλά ρε παιδιά, λίγο πιο εύκολο απ την Πυρηνική Φυσική..........

εκεί καταντήσαμε; για να ακούσουμε ένα αγαπημένο κομμάτι, που στην εντέλει, όπως είπε και κάποιος (νομίζω ο ποδολάγνος), άμα θέλουμε το τραγουδάμε κιόλας;;;

Επισκέπτης
 Ξενοδοχείοοοοο!!!!

Γαμό τις ατμόσφαιρες...  :smitten:

Ποτέ στο σπίτι!!!

τύπε δεν υπάρχει πιο ωραία ατμόσφαιρα από το σπίτι σου
αρκεί να έχεις τα κατάλληλα ποτά, την κατάλλη μουσική και τν κατάλληλο χώρο να γαμηθείς-σεις...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ωραίο και περιεκτικό ποστ

αλλά ρε παιδιά, λίγο πιο εύκολο απ την Πυρηνική Φυσική..........

εκεί καταντήσαμε; για να ακούσουμε ένα αγαπημένο κομμάτι, που στην εντέλει, όπως είπε και κάποιος (νομίζω ο ποδολάγνος), άμα θέλουμε το τραγουδάμε κιόλας;;;

Μουνολαγνεία - μουσικολαγνεία!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
τύπε δεν υπάρχει πιο ωραία ατμόσφαιρα από το σπίτι σου
αρκεί να έχεις τα κατάλληλα ποτά, την κατάλλη μουσική και τν κατάλληλο χώρο να γαμηθείς-σεις...

ΚΟΚΚΙΝΟ. Δεν πίνω, οπότε στα αρχίδια μου τα ποτά. Μόνο ενα μπουκάλι Τάλισκερ έχω.
ΚΙΤΡΙΝΟ. Μουσική έχει και το ξενοδοχείο....
ΠΡΑΣΙΝΟ. Πιο καταλληλότερος χώρος από το ξενοδοχείο; Γαμάς- τα κάνεις όλα μουνί -  κάνεις μπάνιο φεύγεις. Στο σπίτι πρέπει μετά να συμμαζέψεις, να αλλάξεις σεντόνια κλπ κλπ.

Ύστερα αρχίζουν οι μαλακίες ερωτήσεις.

1. Γιατί έχεις τόσες πολλες οθόνες στο γραφείο σου; (Είμαι μύωψ γλυκειά μου και θέλω να βλέπω τακτικά τσόντες σε όλες τις γωνίες!)
2. Από που είναι αυτές οι φωτογραφίες; ( Ειχα πάει μια βόλτα στην κόλαση κι είπα να τραβήξω μερικές να τη θυμάμαι)
3. Εχεις πάει Χαβάι; ( Όχι καλέ! Η θεία μου η χίπισσα πήγε και της είπα να μου φέρει το αναμνηστικό)
4. Τι σπαθί είναι αυτό; Είναι αληθινό; ( Όχι ψεύτικο είναι αλλά μην το αγγίξεις θα σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!)
5. Να ανάψουμε το τζάκι; ( όχι μωρή καριόλα! 25 βαθνούς θερμοκρασία έχει έξω)

6. Θες να κοιμηθούμε αγκαλίτσα ;  ( ΟΧΙ! Μόλις σε γαμήσω θέλω να τσακιστείς να πάρεις τον πούλο!!!)

Επισκέπτης
ΚΟΚΚΙΝΟ. Δεν πίνω, οπότε στα αρχίδια μου τα ποτά. Μόνο ενα μπουκάλι Τάλισκερ έχω.
ΚΙΤΡΙΝΟ. Μουσική έχει και το ξενοδοχείο....
ΠΡΑΣΙΝΟ. Πιο καταλληλότερος χώρος από το ξενοδοχείο; Γαμάς- τα κάνεις όλα μουνί -  κάνεις μπάνιο φεύγεις. Στο σπίτι πρέπει μετά να συμμαζέψεις, να αλλάξεις σεντόνια κλπ κλπ.

Ύστερα αρχίζουν οι μαλακίες ερωτήσεις.

1. Γιατί έχεις τόσες πολλες οθόνες στο γραφείο σου; (Είμαι μύωψ γλυκειά μου και θέλω να βλέπω τακτικά τσόντες σε όλες τις γωνίες!)
2. Από που είναι αυτές οι φωτογραφίες; ( Ειχα πάει μια βόλτα στην κόλαση κι είπα να τραβήξω μερικές να τη θυμάμαι)
3. Εχεις πάει Χαβάι; ( Όχι καλέ! Η θεία μου η χίπισσα πήγε και της είπα να μου φέρει το αναμνηστικό)
4. Τι σπαθί είναι αυτό; Είναι αληθινό; ( Όχι ψεύτικο είναι αλλά μην το αγγίξεις θα σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε!)
5. Να ανάψουμε το τζάκι; ( όχι μωρή καριόλα! 25 βαθνούς θερμοκρασία έχει έξω)

6. Θες να κοιμηθούμε αγκαλίτσα ;  ( ΟΧΙ! Μόλις σε γαμήσω θέλω να τσακιστείς να πάρεις τον πούλο!!!)

Και τι θα χάσεις αν είσαι ειλικρινής απ το πρώτο σου ραντεβου;

1. Παίζω forex και κερδίζω
2. Απ το εξωτερικό
3. Ναι
4. Ναι
5. Ναι
6. Ναι

:grin:

καλά ρε μαλάκα (σρυ τύπε ήθελα να πω) τα χεις και τα ντρέπεσαι;

δλδ αν φτωχύνεις πως θα αισθάνεσαι; θα πηδήξεις από κανά μπαλκόνι;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Και τι θα χάσεις αν είσαι ειλικρινής απ το πρώτο σου ραντεβου;

1. Παίζω forex και κερδίζω
2. Απ το εξωτερικό
3. Ναι
4. Ναι
5. Ναι
6. Ναι

:grin:

καλά ρε μαλάκα (σρυ τύπε ήθελα να πω) τα χεις και τα ντρέπεσαι;

δλδ αν φτωχύνεις πως θα αισθάνεσαι; θα πηδήξεις από κανά μπαλκόνι;

Δεν ντρέπομαι. Βαριέμαι τις ίδιες ερωτήσεις συνέχεια.

Α και το κυριότερο...

- Γιατί το κρεββάτι σου είναι στο σαλόνι;

Ακου ερώτηση οι μαλακισμένες....!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  Δεν ντρέπομαι. Βαριέμαι τις ίδιες ερωτήσεις συνέχεια.

Α και το κυριότερο...

- Γιατί το κρεββάτι σου είναι στο σαλόνι;

Ακου ερώτηση οι μαλακισμένες....!! :2funny: :2funny: :2funny:

αυτή η ερώτηση είναι αυτονόητη

σου λέει για να έχει το κρεβάτι στο σαλόνι, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρεβατοκάμαρα, άρα είναι φτωχός, άρα φεύγω...

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αν θες ερωτες αγαπουλες κ λ π βαλε αυτον

Stories