Εδω και πολυ καιρο, όποτε παω Πατησιων για πιπες ριχνω ενα τηλεφωνο στη Bella...
Η τυπισσα ειναι ετη φωτος μπροστα απο κάθε αλλη κοπελα της πιατσας: Πανεμορφη, προσχαρη, καυλιαρα, με μεγαλη διαθεση να σε κανει πελατη. Κατεβαζει παντελονι, αφηνει χουφτωματα και μπατσακια στον κωλο, κανει dt, ενίοτε πεταει και λιγο βυζι... κλπ κλπ, ολα αυτα μες στο ΙΧ.
Καποιες φορες, ειχαμε δυσκολίες στην επικοινωνια. Πχ, δηλωνε οτι θα ειναι στην πιατσα την ταδε ωρα κι εσκαγε μυτη πολυ αργοτερα. Ή δεν μπορουσα να συνεννοηθω για το πού ακριβως θα συναντηθουμε. Αλλά μες στην καυλα μου τα παρεβλεπα ολα αυτα, και την ξανακαλούσα...
Αποψε συνεβη το εξης εκπληκτικο:
Παιρνω τηλ. στις 11 παρα 20 => Θα εισαι εκει?/ Ναι, στις 11 ακριβως!
Παιρνω τηλ. στις 11:10, ενώ ειμαι ηδη στην πιατσα και περιμενω => Δεν απανταει. Κανω κυκλους με το ΙΧ. Ξαναπαιρνω => Δεν απανταει. Συνεχιζω τουυς κυκλους.
Παιρνω 3η φορα, ενώ ημουν ετοιμος να φυγω => Μου λεει "Ελα! Πού εισαι? Εγω εδω ειμαι!" Της λεω "ερχομαι σε 1 λεπτο".
Ειμαι εκει σε 1 λεπτο. Την παιρνω τηλ. Μου απαντάει: "ειμαι σπιτι, θελω να κανω κι ενα μπανιο, μπορεις να περιμενεις άλλα 5 λεπτα?". Της λεω "οχι" (φυσικα!) κι αρχιζω να κατεβαινω προς Ομονοια.
Οταν φτανω Πλ. Αμερικης, μες στην αρρωστια της καυλας μου, ΞΑΝΑπαιρνω!! => Της λεω "ειμαι Πλ. Αμερικης, θες να σε παρω απ' το σπιτι σου?" (την ειχα αφησει σπιτι μια φορα, ψιλοθυμομουν πού ειναι). Μου λεει "Ναι". Μου δινει και την οδό.
Φτανω στην περιοχη, παιρνω τηλ. Δεν απανταει ποτέ.
Μ' αυτη τη μικρη ιστορία, θελω να επισημανω αφενος πόσο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος για ενα φτηνο τσιμπουκι, και αφετερου πόσο ΖΩΑ ειναι αυτοι οι ανθρωποι - χωρις να εξεταζω DNA κι ολες αυτες τις μαλακίες, αλλά την προελευσή τους απο κουλτουρες εκτος Διαφωτισμου, εκτος στοιχειωδους ορθολογισμου (οπως τον ξερουμε εμεις).
ΥΓ- Να λαβετε υποψιν οτι μιλαμε για την απολυτη κορυφη της πιατσας, την τυπισσα με το υψηλοτερο IQ, το μεγαλυτερο "επαγγελματισμο", τη μεγαλυτερη ορεξη για δουλεια...
Αυτο νομιζω τα λεει ολα για το γενικο επιπεδο.
ΥΓ2- Θα ηθελα να δηλωσω οτι δεν θα ξανα-ασχοληθω ποτέ με τις μαυρες, αλλά η φτωχεια μου και η αναγκη να χυνω με 10 ευρω, ενδεχομενως να μ' αναγκασουν.