εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
αυτη η ταρα στην πατησιων στο δασακι ολα τα λεφτα
Πιπαρες, τρελό στήσιμο στα όρθια κ στα 4 κ γαμήσιαυτη η ταρα στην πατησιων στο δασακι ολα τα λεφτα
Φοβάσαι τυπε?ρε παιδιά, έχω να πάρω μαυρουλα παρα πολλά χρόνια και διαβάζω ολ αυτά που γράφετε και έχω ψηθεί. Με κολλάει όμως το μέρος, είναι κανείς που ψήνεται να κανονίσουμε προς τα εκεί βολτα , με συγκοινωνία πάτε;
Πιστεύω πως δεν είναι και η καλύτερη περιοχή.. και δεν έχω και μηχανή να πεις ότι μπορώ να κάνω καταδρομή …
ξέρεται κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να μαζεύει μαύρες? καφετέρια η club
Αααα θέλω κ γω δεν παίζω! εμένα με πηγαίνε πιο μακριά προς περισσό να την ιππεύσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
To παρκάκι που έχωνα πόνο στην Τάρα πρίν απο κανα 2μηνο.
To παρκάκι που έχωνα πόνο στην Τάρα πρίν απο κανα 2μην
Καλημέρα που είναι αυτό στη Πατησιών στο Φιξ?
To παρκάκι που έχωνα πόνο στην Τάρα πρίν απο κανα 2μηνο.
Γιατί τύπε? Θες να μας πάρεις μάτι να γαμαμε αραπακια?Καλημέρα που είναι αυτό στη Πατησιών στο Φιξ?
Καλά αν φοβάσαι μη σου φάει κάνεις την ερωμένη μη λες μη μπαίνω και εμπόδιο στη σχέση σουΓιατί τύπε? Θες να μας πάρεις μάτι να γαμαμε αραπακια?
Να ναι καλα τα κορτισια μας εχουν χαρισει απειρες στιμες χαρας και αποφορτισης.Τις λυπάμαι απίστευτα αυτές τις γυναίκες.Άθλιες συνθήκες,μεγάλοι κίνδυνοι για αυτές.
Ο,τι πεις,απλά εγώ τα βλέπω πιο σφαιρικά τα πράγματα.Να ναι καλα τα κορτισια μας εχουν χαρισει απειρες στιμες χαρας και αποφορτισης.