Νέα

Aπουσία σεβασμού από τον/την πρώην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ποιες αγάπες γαμώ το ξεσταύρι σας νυχτιάτικα?. :grin: :grin:

Στο τηλέφωνο μιλάμε... :headbang: :headbang:

Δεν το είπα σε σένα, στους άλλους δυο το είπα που αγαπηθήκανε ξαφνικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για σένα άσε τα τηλέφωνα, καλά το είπε ο Περσόνας, αυτά άσ'τα για την Τένια  :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
νααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

έλα πριστίν μου....

έλα μωράκι μου...
χαθήκαμε.......

τι κάνεις;
μου έλειψεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

και μένα......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι πικρό του χωρισμού το ποτήρι...  :2funny:

Επισκέπτης
νααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

έλα πριστίν μου....

έλα μωράκι μου...
χαθήκαμε.......

τι κάνεις;
μου έλειψεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

και μένα......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

-ναι?
-ελα πριστιν, ολα καλα?
-καλα εσυ?
-καλα κι εγω. Εχω ενα θεματακι με το λογιστη μου, θα ηθελα να συμβουλευτω και καποιον άλλο, εσυ απ ότι θυμάμαι ειχες εναν πολυ καλο. μήπως μπορεις να μου δωσεις το τη του?
-φυσικα, γραψε...

-ευχαριστω
-παρακαλω

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Σε μενα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να βρεθω καλεσμένη σε γάμο πρωην.

και ναι, εχω πολυ καλες σχεσεις με όλη την οικογενειά του, αλλα παντα απο αποσταση και διακριτικα

ουτε επισκεψη θα παω ουτε για καφε. Αν βρεθουμε θα μιλησουμε ευγενικα, ζεστα και φιλικα.
Αν εχει προβλημα θα βοηθησω. Μεχρι εκει.
χρονια πολλα, σε σκεφτηκα, θυμηθηκα το τραγουδι μας κλπ δεν παιζουν/

ουτε στον γαμο να πας,δεν λεει....

Με κάλεσε στο γάμο της μια πρώην...εννοείτε πως δεν πήγα λέγοντας της ότι δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε...Σε αυτά τα πράγματα νομίζω πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα και αξιοπρέπεια...Να ξεχωρίζεις την φιλία από την σχέση. Όπως είπα, μπορεί να έχεις φιλική διάθεση απέναντι του, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ όμως φίλη δεν θα γίνεις πια ποτέ γιατί αυτό που είχες, με αυτόν τον άνθρωπο, ξεπέρασε τα όρια της φιλίας για πάντα!Αυτά!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
-ναι?
-ελα πριστιν, ολα καλα?
-καλα εσυ?
-καλα κι εγω. Εχω ενα θεματακι με το λογιστη μου, θα ηθελα να συμβουλευτω και καποιον άλλο, εσυ απ ότι θυμάμαι ειχες εναν πολυ καλο. μήπως μπορεις να μου δωσεις το τη του?
-φυσικα, γραψε...

-ευχαριστω
-παρακαλω

μετάφραση.

-ναι?
ναι
-ελα πριστιν, ολα καλα?
ελα πριστιν όλα καλά
-καλα εσυ?
καλά εσυ
καλά και γω, έχω αγαμίες και έψαχνα μια μαλακισμένη διακιολογία να σε πάρω τηλέφωνο. Μήπως είσαι διαθέσιμος;
-φυσικα, γραψε...
φυσικά, σκύψε...
-ευχαριστω
ευχαριστώ
-παρακαλω
παρακαλώ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ξεχνα τη ρε σύ γράφτη στα αρχίδια σου και πάνε γιαλλες.
τι φιλία και μαλακίες λες τώρα με το κάθε πουτανάκι.
Και αν σου κάτσει κάνας δεσμός παίξτο ρομαντικος αγαπησιάρης κλπ κλπ αλλα ξεσκισε την στο κεράτωμα. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξεχνα τη ρε σύ γράφτη στα αρχίδια σου και πάνε γιαλλες.
τι φιλία και μαλακίες λες τώρα με το κάθε πουτανάκι.
Και αν σου κάτσει κάνας δεσμός παίξτο ρομαντικος αγαπησιάρης κλπ κλπ αλλα ξεσκισε την στο κεράτωμα. ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

OP
OP
R

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε πει αμα βρισκομαστε να ριχνουμε κανεναν στα γρηγορα αλλα απο την αλλην σκεφτομαι για ενα μαμησι να μ μαμιεται εμενα η ψυχολογια??
απο την αλλην πρωτη φορα μ καθεται ετσι κοπελα μονο για σεξ(εστω κ πρωην μ)λλα δν ξερω να το χειριστω το θεμα..

Επισκέπτης
εχουμε πει αμα βρισκομαστε να ριχνουμε κανεναν στα γρηγορα αλλα απο την αλλην σκεφτομαι για ενα μαμησι να μ μαμιεται εμενα η ψυχολογια??
απο την αλλην πρωτη φορα μ καθεται ετσι κοπελα μονο για σεξ(εστω κ πρωην μ)λλα δν ξερω να το χειριστω το θεμα..

μην το κανεις αυτο. Τα μπλεκεις πολυ άσχημα!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μήπως το threadάκι είναι εντελώς μαλακία? :cheesy:

Πάρτε και τον ορισμό της λέξης πεοταλάντωση... :2funny:

Μαλακία, η (σημ: η λέξη απαντάται, κυρίως σε κείμενα ατόμων άνω των τριάντα, και με την εναλλακτική γραφή μαλακεία. Υπάρχει μια έντονη όσο και γόνιμη διαφωνία ανάμεσα σε λογοτέχνες που ανήκουν στο ρεύμα του λεγόμενου Υπαρκτού Σουρεαλισμού σχετικά με το αν ο όρος πρέπει να γράφεται με ι ή με ει: σύμφωνα με τον Δρ Θεόδωρο Παπαδόπουλο (στο άρθρο του "Φιλοκαλούμεν άνευ μαλακίας ή άνευ μαλακείας; μια γραμματική και εννοιολογική προσέγγιση", που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Γλωσσολογία και Ιστορία, τεύχος Απριλίου 1998, σελ. 25 επ.) ο όρος μαλακεία χρησιμοποείται κυρίως από άτομα τα οποία είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα προσπαθούν να εξευγενίσουν τόσο τον όρο όσο και την περιγραφόμενη δραστηριότητα, την οποία και θεωρούν μάλλον θετική (π.χ. "Ίσως η καλύτερη μαλακεία που έχω ακούσει τώρα τελευταία - μπράβο!"). Αντιθέτως, ο όρος μαλακία χρησιμοποείται συνήθως επικριτικά (π.χ. "τι μαλακία πέταξε και σας κούφανε;").

Εννοιολογικά, ο όρος έχει τόσο κυριολεκτική όσο και μεταφορική σημασία. Στην κυριολεκτική του μορφή αναφέρεται στο προϊόν του αυνανισμού, αποτελώντας συνήθως αντικείμενο των ρημάτων "τραβώ" και "παίζω", ενίοτε και "χτυπώ".

Το προϊόν αυτό είναι λευκού χρώματος και κολλώδους υφής: τόσο η εντονότητα του χρώματος όσο και η πυκνότητά του διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ενώ παράγοντες όπως διατροφή, συχνότητα αυνανισμού κτλ ασκούν σημαντική επιρροή στην παραγόμενη ποσότητα και στα λοιπά χαρακτηριστικά της (διαύγεια, πυκνότητα,γεύση κτλ).

Μεταφορικά, ο όρος έχει πολλαπλές εφαρμογές. Όπως ήδη προσημειώθηκε (αστειάκι για νομικούς κυρίως και συνάμα εξαιρετικό δείγμα μαλακείας εν τω γίγνεσθαι), ο όρος μπορεί να αναφέρεται τόσο σε ένα πετυχημένο όσο και σε ένα αποτυχημένο αστείο / ιδέα / άποψη. Ανεξαρτήτως όμως του βαθμού επιτυχίας ή αποτυχίας, ο όρος εκφέρεται συνήθως συγκαταβατικά: έτσι, ένα αστείο μπορεί να προκαλέσει γέλιο και να είναι σχετικά επιτυχημένο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αποδέκτης του αστείου, καίτοι το βρίσκει αστείο, δεν βρίσκει συνάμα κάποιες όψεις του προσβλητικές ή αποκρουστικές( όπως π.χ. το αστείο με την γιαγιά που παίρνει πίπα από τον εγγονό της - καλή μαλακεία σαν αστείο αλλά μάλλον γκροτέσκο σαν εικόνα).

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6

Αφού σου εξηγείται ότι από εσένα θέλει πούτσο και μόνο, μην δένεσαι συναισθηματικά, και αν γουστάρεις να γαμήσεις και μόνο...κάντο!Αν όμως κολλήσεις και αρχίζει να λες μαλακίες τύπου " Σε θέλω ακόμη,πότε μου δεν σε ξέχασα" κλπ κλπ τότε γάμησε το!Άστο!Υπάρχει όμως και πιθανότητα να κολλήσει με την πάρτη σου αν το παίξεις λίγο μάγκας

" Πούτσο θες; θα τον έχεις"
Μόλις τελειώσετε, κάλεσμα ταξί
" Τι κάνεις;"
"Παίρνω ταξί να σε πάει σπίτι ή όπου αλλού θες! Κάναμε ότι κάναμε, περάσαμε όμορφα...όμως ξέρεις, τώρα είμαι λίγο κουρασμένος...και θέλω να δω τηλεόραση ( να κοιμηθώ, να παίξω warcraft, τέλος πάντων πες μια μαλακία τέτοιου μεγέθους και αστην αυτήν να σε κοιτάει με το βλέμμα απλανές)
Με άλλα λόγια μετά το γαμήσι να είσαι αδιάφορος...όχι να το παίζεις...να είσαι αδιάφορος σε σημείο συναισθηματικής ανοσίας. Μπορείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom