Νέα

Aπουσία σεβασμού από τον/την πρώην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλή καβάτζα είναι, γιατί εναλλακτικά θα έπρεπε ν' αρχίσει να χτυπάει πόρτες για παρτούζα. :boobies: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλή καβάτζα είναι, γιατί εναλλακτικά θα έπρεπε ν' αρχίσει να χτυπάει πόρτες για παρτούζα. :boobies: :grin:

Μπααααα, έχει καβάτζα και τη διοργάνωση σοβαρής και αξιοπρεπούς παρτούζας..... :grin:

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ένας ήταν ο δάσκαλος. Ο Λούης από το «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά».

Όταν κατάλαβε πως η γυναίκα του τον κεράτωνε, την έβαλε (μαζί με το παιδί) ευγενικά στο αυτοκίνητο χωρίς να της πει που θα πάνε και την άφησε έξω από το σπίτι του λεγάμενου.  :rockon:

Respect στον μέγιστο.

Το παράδειγμα του Λούη ήταν ιδανικό. Η γκόμενα που σε παράτησε θέλει φιλίες και τέτοια; Ας ψάξει να βρει φίλες στο κομμωτήριο.

Ο πραγματικός άντρας δεν τα διαπραγματεύεται αυτά.

Ολοκληρωτική αδιαφορία είναι η απάντηση. Ψυχρότητα στα τηλέφωνα που σου κάνει και ας πάει στην ευχή. Εάν σκέπτεσαι να κρατάς επαφή για να της τον ακουμπήσεις άμα λάχει, πάει να πει πως δεν την έχεις ξεπεράσει. Πάει να πει πως είσαι κατώτερος και το αποδέχεσαι.

Αν για μία γυναίκα έχεις δώσει τη ψυχή σου και δεν το εκτιμήσει, τότε δεν το αξίζει και τελείωσε εκεί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ένας ήταν ο δάσκαλος. Ο Λούης από το «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά».

Όταν κατάλαβε πως η γυναίκα του τον κεράτωνε, την έβαλε (μαζί με το παιδί) ευγενικά στο αυτοκίνητο χωρίς να της πει που θα πάνε και την άφησε έξω από το σπίτι του λεγάμενου.  :rockon:

Respect στον μέγιστο.

Το παράδειγμα του Λούη ήταν ιδανικό. Η γκόμενα που σε παράτησε θέλει φιλίες και τέτοια; Ας ψάξει να βρει φίλες στο κομμωτήριο.

Ο πραγματικός άντρας δεν τα διαπραγματεύεται αυτά.

Ολοκληρωτική αδιαφορία είναι η απάντηση. Ψυχρότητα στα τηλέφωνα που σου κάνει και ας πάει στην ευχή. Εάν σκέπτεσαι να κρατάς επαφή για να της τον ακουμπήσεις άμα λάχει, πάει να πει πως δεν την έχεις ξεπεράσει. Πάει να πει πως είσαι κατώτερος και το αποδέχεσαι.

Αν για μία γυναίκα έχεις δώσει τη ψυχή σου και δεν το εκτιμήσει, τότε δεν το αξίζει και τελείωσε εκεί.
φοβερος τυπας στον ρολο του λουη ο νινιος....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
να χωρισετε με τν κοπελα/αγορι σας γτ απλα δν ταιριαζετε κ ενω χωριζετε φιλικα κ συμφωνειται να μιλατε που κ που αυτος/αυτη να ειναι μεσα στην ειρωνια κ να μν σας σεβεται??
ΑΥΤΟ μ συμβαινει ΕΜΕΝΑ!!
τι κανουμε σ αυτες τις περιπτωσεις???

Την γράφεις στ΄ αρχίδια σου κ προχωράς παρακάτω... next ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με κάλεσε στο γάμο της μια πρώην...

Κι εμένα με είχε καλέσει κάποια... κ της λέω στο τηλέφωνο, οκ να έρθω, αλλά εκτός από το φαϊ, θα έχεις καλεσμένες τίποτα ωραίες φίλες για κονέ... ??? :grin:
ΠΡΙΝ προλάβω να τελειώσω στην φράση μου, είχε κλείσει το τηλέφωνο ουρλιάζοντας! ΕΥΤΥΧΩΣ ήταν η τελευταία φορά που μου ζάλιζε τ' αρχίδια... :2funny:

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11

Οπως τα λεει ο Μιχαλακης...

Επισκέπτης
να χωρισετε με τν κοπελα/αγορι σας γτ απλα δν ταιριαζετε κ ενω χωριζετε φιλικα κ συμφωνειται να μιλατε που κ που αυτος/αυτη να ειναι μεσα στην ειρωνια κ να μν σας σεβεται??
ΑΥΤΟ μ συμβαινει ΕΜΕΝΑ!!
κ το χειροτερο δν ειναι οτι νευριαζω αλλα με πιανει πεισμα κ προσπαθω να βγω απο πανω... :headbang: :headbang: :headbang:
τι κανουμε σ αυτες τις περιπτωσεις???
Σε γουστάρει ακόμα και δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό.Τι να κάνεις?Εάν σου είναι τόσο απαραίτητη αυτή η επικοινωνία εξήγησε της τι κάνει και ρώτα την γιατί το κάνει.Εάν δεν σε πολυκόφτει να μιλάτε ξέκοψε την.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω πιστευω οτι ουτε αυτος την ξεπερασε γιαυτο ασχολειται και τον νοιαζει....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι καταστάσεις είναι φυσιολογικές όταν "χωρίζεις" αλλά δε χωρίζεις ουσιαστικά, δηλαδή όταν κρατάς επαφή με τον άλλον.

Το "δεν σε έχω ξεπεράσει" για μένα σημαίνει "δεν έχω προλάβει να συνειδητοποιήσω ότι αποφασίσαμε να χωρίσουμε" σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν έχει υπάρξει σχέση με τον άλλο και τελειώνει είναι φυσιολογικό να μη νιώθεις πάντα ότι αυτό ήταν, τελείωσε, άκυρο σε όλη την περίοδο που περάσαμε μαζί, και γι'αυτό το λόγο συνεχίζουμε να τον βλέπουμε, γιατί είναι κάποιος που ξέρουμε και έχουμε περάσει κάποια πράγματα μαζί.

Όμως αυτό δεν είναι χωρισμός.

Επαναλαμβάνω, ας δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας να χωνεύει και να συνειδητοποιεί τις αποφάσεις μας, και όταν με το καλό καταλάβουμε ότι έχουμε χωρίσει και συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς να σκεφτόμαστε την πρώην σχέση μας τότε θα μπορέσουμε να πηδιόμαστε απλώς με τους πρώην χωρίς τα παρατράγουδα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εχουμε πει αμα βρισκομαστε να ριχνουμε κανεναν στα γρηγορα αλλα απο την αλλην σκεφτομαι για ενα μαμησι να μ μαμιεται εμενα η ψυχολογια??
απο την αλλην πρωτη φορα μ καθεται ετσι κοπελα μονο για σεξ(εστω κ πρωην μ)λλα δν ξερω να το χειριστω το θεμα..

Μην έχεις άγχος, δεν είναι τίποτα δύσκολο...
Όταν βρισκόσαστε, της ρίχνεις μερικά πουλιά και αυτό είναι όλο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom