1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι είπες τώρα! Κοντεύω να το ξεχάσω το τζάμπα! Που το θυμήθηκες...! (αν και ΠΟΤΕ δεν είναι τζάμπα)
ό,τι πλέρωσε πλέρωσε... χωρίσανε είπαμε.....
τζάμπα.....
τι είπες τώρα! Κοντεύω να το ξεχάσω το τζάμπα! Που το θυμήθηκες...! (αν και ΠΟΤΕ δεν είναι τζάμπα)
Με την πρώην; Φρεσκοχωρισμένος και ενώ τον τσούζει που του μιλάει κάπως; Μπααααα...
ό,τι πλέρωσε πλέρωσε... χωρίσανε είπαμε.....
τζάμπα.....
καλά κάνω εγώ και δεν μπλέκω ε;μη βιάζεσαι ρε! Περίμενε να δεις τι θα του "βγάλει" η γκόμενα σε βάθος χρόνου αν το κάνει τελικά...
Οι γκόμενες είναι σαν τα kinder έκπληξη...αλλά πάντα δυσάρεστη!
αντε μωρή να κοιμηθείς μας τα χετε πρήξει με της ψυχολογικές αναλύσεις..
πούτσα και μπάμπάι.
Αφού τον τσούζει ρε, πώς να τη δει κουλ γαμιάς ξαφνικά;
να τη δει και να πει κι ένα τραγούδι.
Υ.Γ.
εγώ τις πρώην τις πυροβολάω μετα το χωρισμό.
ΕρωταΜουΑγιατρευτεΚαιΚαιΚαημεΜουΜεγαλε.......Καημέ Μου Μεγάλε είναι εδώ ο περσόνας και φωνάζει άμα καβλαντίζουμε >
Και αυτόν τον φοβάμαι πιο πολύ από την μπάιτ χαχαχαχχαχαχχχχ
υ.γ.
ΕρωταΜουΑγιατρευτεΚαιΚαιΚαημεΜουΜεγαλε.......
Ο Περσόνας είναι δικός μας...
Πιστεύει στη μαγεία και είναι βαθειά συναισθηματικό άτομο.... είναι το στύλ του αυτό απλά...
Ίσως έχει δει πολλά στη ζωή του και έχει απογοητευτεί, αλλά κατα βάθος ξέρει τί θέλει και ελπίζει...
Εγώ αυτά 'εχω να πω για ΕναΠροσωποΜηΕπιθυμητό που μπορεί να είναι τελικά χλωμό πρόσωπό που θέλει να πουλήσει μπιχλιμπίδια.... αλλ΄εγώ τον πιστεύω σαν αφελής Ινδιάνος που είμαι και υποβάλλω τα σέβη μου γι'αυτά που έχω μάθει απο τας γραφάς του....
Δεν νομίζω πως έχει αντίρησση στον έρωτα μας.......
ΑγαπηΜουΑγαπηΜου....Το πιστεύω αυτό που λες Γλυκέ Μου Τύραννε, και το ότι μπορείς να διακρίνεις τέτοιες μικρές αποχρώσεις της ψυχής φουντώνει το πάθος μου...
όμως εσένα δε σε μπινελικώνει >
Εγώ συνεχίζω να σ'αγαπώωωω
καλά κάνω εγώ και δεν μπλέκω ε;
Α!ρΕ Μπόμπα γι'αυτό σε αγαπάω.... τα ίδια λέμε τι φιλικά και αρχιδιές....Εμ, η μαλακία ξεκινάει από το "συμφωνείτε να μιλάτε πού και πού φιλικά".
Την είδαν ξαφνικά όλοι Σουηδοί
Α!ρΕ Μπόμπα γι'αυτό σε αγαπάω.... τα ίδια λέμε τι φιλικά και αρχιδιές....
Εμ έτσι είναι... άσε που και τα μπλεξίματα μετά δε μου φαίνονται ό,τι καλύτερο.
Πούτσο μπορείς να ρίξεις και αλλού, πρέπει ντε και σώνει σε πρώην; Άμα δεν τσούζει μέσα, αλλά μερικές φορές τσούζει και τσουρουφλάει :-
πηγαινε για υπνο μωρη
εχεις ξεσαλωσει.
boomb,
δεν κοιμάσαι παιδί μου? Φύλακας δουλεύεις νύχτα?